hemşocum az kalmışşş hadi darısıda bize inşşş ben temmuzz sıcaga kaldım bacımsaglıcakla gelir inş bebişin senindee
![]()
![]()
![]()
![]()
inşallah hepimizinki canımm. az kaldı ama bende korkuyorum mart daha soğuk olur hasta yaparsak diyee yazın daha mı iiki diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemşocum az kalmışşş hadi darısıda bize inşşş ben temmuzz sıcaga kaldım bacımsaglıcakla gelir inş bebişin senindee
![]()
![]()
![]()
![]()
rabbim sizede nasip etsin hayırlısıyla hayırlı evlatlar inşallahhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valla canım bende istiyorum ama 4 aydır gelmedi daha bebişimmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inşallah hepimizinki canımm. az kaldı ama bende korkuyorum mart daha soğuk olur hasta yaparsak diyee yazın daha mı iiki diyorum
canım ne kadarlık evlisin sorun felan yoksa korkma benim eşim varikosel ameliyatı oldu mayısta sonra buraya geldik burda arastırdım çok iyi bi doktor buldum gittim muayeneye yumurta takibi yaptı ögrendim ki yumurtam tembelmiş klomen verdi eşimde iyiydi bi sorun kalmamıştı zaten sprem sayımızda çok fazlaydı sadece morfolojisi 3 cıkmıştı normali 4 tü çok şükür hamile oldum ilk defa kullanmıştım kloemnide yani doktorda çok önemlii canım iyice arastırın gidin eştende sprem testi istiyolar ayrıcada![]()
yok kusum iyi olur sen korkmaa inşallah rabbim korur meleginide senide yazında pişik ne oluyo bakalım napıcazz :26:inşallah hepimizinki canımm. az kaldı ama bende korkuyorum mart daha soğuk olur hasta yaparsak diyee yazın daha mı iiki diyorum
evet canım temmuz 10 gibi felan inşşsenin nekadar var.çokmu daha.........
inş. canım hamilelerin duası kabül olurmuş bizede dua et Allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımm.....![]()
sorma melosum ya 1yıl omrumden omur gıttı ya mal ya gecen telde konustuk dıyo kı bastan bunlan aramız ıyıydı sonra bazı seyler yuzunden ben buna kırıldım kırmamak ıcınde uzaklastım bıraz bı kankam vardı o da ondan pek hoslanmazdı benı cagırır onu cagırmazdı bana sımdı kalkmıs dıyo kı sen baskalarına gıderken benı cagırmıyodun ben yanlız kalıyodum ya ben elın evıne helekı senden hoslanmayan bırıne nasıl gel deyım ya sankı kendı evıne cagırmadın dıyo cocuga anlatsam guler kadın aramıs bunları soyluyo kac ay gectıkten sonra aynı yerde degılız artık ne faydası olacaksa
tamam kızzzzsezeryanla falan o gün aldırıveririzzz
![]()
ben 7 aylık evliyim biz çok bebek istiyorduk evlendikten 3 ay sonra oldu ve 1 ay olmadın düştü kızamık enfeksiyonu kapmışım hamileyken 4 aydırda olmadı daha....ben bayağı araştırdım tahliler yaptırdım herşeyim normaldi en son yaptırdığım tahlilde çıktı ama bi daha olmaz dediler hastaneden bulaşmış ola bilir dediler.
vay yavrum topik bugun patlama yaptı 7kısıyız su an yagmur alttan bakma kız gel sende
aayy bu senede kadınlar klübünde bebiş patlaması olacak sanırım kimi görsem ya hamile yada hamile olmak istiyor![]()
yumurta takibi mi oldun canımmm :26:Amin inşallah canım yarın doktora gitçez bakalım sölediklerine göre başlıcaz çalışmalara:)
ben 7 aylık evliyim biz çok bebek istiyorduk evlendikten 3 ay sonra oldu ve 1 ay olmadın düştü kızamık enfeksiyonu kapmışım hamileyken 4 aydırda olmadı daha....ben bayağı araştırdım tahliler yaptırdım herşeyim normaldi en son yaptırdığım tahlilde çıktı ama bi daha olmaz dediler hastaneden bulaşmış ola bilir dediler.
gelicemde sayfaları yavaş yavaş okuyorum :)))) baya kaynatmışsınız![]()
daha yeni evliymişsin canım.birde hamile kalabilmişsin birkere tekrar olur.acele etme...........
gelicemde sayfaları yavaş yavaş okuyorum :)))) baya kaynatmışsınız![]()
ya doğudayken kötü bi yere gidersek doğum filan zor olur diye istanbulda olsun dedik ama olmadı kısmet değilmiş![]()