selam kızlaaarrr![]()
selam hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlaaarrr![]()
anladım canım hadi inşş bi sorun çıkmazzz da gelir bebişiniz![]()
![]()
![]()
inşallah canım çok saol..dua et doktor hiç bişicik olmaz o taştan yapın siz çocuğu desin![]()
çok ii yaptın tatlım benim naber nasılsın nerdennn![]()
![]()
ankaradayım.bıraz acemıyımde bıyerden tekrar burayı bulana kadar bayagı vakıt gecıyo..
ıder edın artık![]()
inşallah canım çok saol..dua et doktor hiç bişicik olmaz o taştan yapın siz çocuğu desin![]()
bu aradaaa bebişimmmm iki gündürrr kıpırdamaya basladıı güzel teyzoşlarıııııııııııııııııııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım ilk günler bizde öleydik bak söle yap sık kullananlara kaydedersen ordan daha rahat ve cabuk bulursun burayııı![]()
ankaradayım.bıraz acemıyımde bıyerden tekrar burayı bulana kadar bayagı vakıt gecıyo..
ıder edın artık![]()
bu aradaaa bebişimmmm iki gündürrr kıpırdamaya basladıı güzel teyzoşlarıııııııııııııııııııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaptım evet ıyı oldu ya.pekı hergun bu ısımlemı acarsınız yanı baska gunlerde bulabılrmıyım sızı..
![]()
![]()
![]()
![]()
ıder edın artık![]()
ayy sormaa bacinekkkk ben ve igneeeehaydi meloş tetanoz asısına o zaman kıprıdanmaya basladıysa senınde sıslenme zamanın geldı![]()
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
baska nick acmak yasak canım yani banlanırsın bizim nicklerimiz bu burda oluruz genelde gel sen biz olmasakta yazarsınyaptım evet ıyı oldu ya.pekı hergun bu ısımlemı acarsınız yanı baska gunlerde bulabılrmıyım sızı..
AYYYY TEBRIK EDERIM NEGUZEL BI DUYGU DIMI..
MAASALLAH..MAASALLAH![]()
yesin teyzoşları onu:))canımı sıkılmış yoksa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inşl öyle der birşey olmaz canım yaa korkma ,anneminde kardeşimin doğumundan sonra çıkmış 14 sene sonra mecburen aldırdırdı çünkü çok rahatsızlık veriyordu aldırdı,ameliyatta o kadar zor olmuyor artık,birşey olmaz inşl![]()