• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

inşallah canım çok saol..dua et doktor hiç bişicik olmaz o taştan yapın siz çocuğu desin:emir_bebek::62:

inşallah canım inşallahhh inanınki sizi çok iyi anlıyom bak cerkezkızı arkadasımda bilir yana yana bebişşşş istiyom ben diodum rabbime sonsuz sükür olsunki geldi darıısıda size olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :29: :38:

bu aradaaa bebişimmmm iki gündürrr kıpırdamaya basladıı güzel teyzoşlarıııııııııııııııııııı :nazar: :emir_bebek: :64: :64: :64:

haydi meloş tetanoz asısına o zaman kıprıdanmaya basladıysa senınde sıslenme zamanın geldı:60:

inşallah canım çok saol..dua et doktor hiç bişicik olmaz o taştan yapın siz çocuğu desin:emir_bebek::62:

inşl öyle der birşey olmaz canım yaa korkma ,anneminde kardeşimin doğumundan sonra çıkmış 14 sene sonra mecburen aldırdırdı çünkü çok rahatsızlık veriyordu aldırdı,ameliyatta o kadar zor olmuyor artık,birşey olmaz inşl :21:

ankaradayım.bıraz acemıyımde bıyerden tekrar burayı bulana kadar bayagı vakıt gecıyo..
ıder edın artık:34::34:

sayfanın sol ust kosesınde kontrol panelı var orda yazdıgın topıkler yanı abonelıklerın cıkar ordan yazdıgın konu baslıklarını gorup gırmen kolay olur

ankaradayım.bıraz acemıyımde bıyerden tekrar burayı bulana kadar bayagı vakıt gecıyo..
ıder edın artık:34::34:

yukarda seçeneklerden abone ol canım konuya sonra forum takibinden aboneliklerimden direk çabucak girersin ya da forum takipten yazdığım msglara gel ordan da kolay oluyo bende çok çabalamıştım...bide şimdi yeni sekmede açıyorum kapatmıyorum hiç öle daha kolay oluyo

bende iki günde çözmüşüm siteyi baksana:kkk:

haydi meloş tetanoz asısına o zaman kıprıdanmaya basladıysa senınde sıslenme zamanın geldı:60:
ayy sormaa bacinekkkk ben ve igneeee :53: :94: :9: :9:
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::66::66::66::66::66::54::54:
:29: :38: :38: :38:
yaptım evet ıyı oldu ya.pekı hergun bu ısımlemı acarsınız yanı baska gunlerde bulabılrmıyım sızı..
baska nick acmak yasak canım yani banlanırsın bizim nicklerimiz bu burda oluruz genelde gel sen biz olmasakta yazarsın :34:
AYYYY TEBRIK EDERIM NEGUZEL BI DUYGU DIMI..
MAASALLAH..MAASALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet tatlım yaaa rabbim herkese yasatsın inşşşşş burda bide can arkadasım var aysenim oda istanbulda rabbim onada nasip etsin inşşşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

yesin teyzoşları onu:))canımı sıkılmış yoksa :62:

bilmiomkiii kusumm az önce senle msndeyken de yapıodu yaa yaramazım benim yaaaa aynı ben gibi yaramz olucak anam keşke uslu olsa babası gibii o cok usluymuş cocukken bense hiç anlatmıyımm :52: :9: :9:

aboooooooo meloşa bak sen ıgnede neymıs kele son yedıgım ıgne yaktı bıraz ama yınede fena sayılmaz

hadi görüşürüz kızlar yarın hem kendim ders alacam hemde bilgisayar dersi vercem çook işim var erken kalkacam Allaha emanet olun hoşcakalınnn:54::54::54:Hamişler bebişlere çokk iyi bakın:nazar:..:58::58::58:

bu aradaaa bebişimmmm iki gündürrr kıpırdamaya basladıı güzel teyzoşlarıııııııııııııııııııı :nazar: :emir_bebek: :64: :64: :64:

:nazar::emir_bebek::nazar: maşallah..kime baktın ilk kıpırdandığında..hani derler ya kime bakarsan ona benzer die:66:

inşl öyle der birşey olmaz canım yaa korkma ,anneminde kardeşimin doğumundan sonra çıkmış 14 sene sonra mecburen aldırdırdı çünkü çok rahatsızlık veriyordu aldırdı,ameliyatta o kadar zor olmuyor artık,birşey olmaz inşl :21:

bizimde sülalede de çok var..annem hamileliklerinde çok çekmiş. ama önce doğurayım doğumda alırsınız taşı dicem doktora:52:

Back
X