• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hareketleri falan düzeldi güzel şekilde atmaya devam ediyor içim rahattı doktorumda herşey normal deyince ama o yorumu okuyunca korkmaya başladım en iyisi yarın gitmek rahatlarım en azından

iyi akşamlar tüm polis eşleri iyisinizdir umarım

melikeciğim burdasın sanırım sen nasılsın bebişimiz :49:nasıl kendine iyi bak bol bol yat uyu ararsın bu günlerini ben :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:3 bebekten fırsat bulup kk ya giremiyorum daha doğrusu bişey yapmaya fırsat yok şuan uyuduklarndan girebildim
canım görüşürüz tekrar:70:

hareketleri falan düzeldi güzel şekilde atmaya devam ediyor içim rahattı doktorumda herşey normal deyince ama o yorumu okuyunca korkmaya başladım en iyisi yarın gitmek rahatlarım en azından

evet hemşocum sen ihmal etme bi git baksın yaa allah korusun senide bebişinide inşş inanki benimde canım sıkıldı okuyunca gercekten cok üzüldümmm :59: :59:

melekmehmet
cnm cok korkutmus seni ama ole bi zamnadayiz ki her seyi dusunmek gerek
oncelikle 3 gebelik gecirmis ve 2bebek buyutmus biri olarak sunu soleyim HER KANAMA doktora bas vurmak icin gereklidir gidilmelidir
koyu renk akintilar genelde doktorlari korkutmaz haklida sayilirlar saglikli gecen iki hamileligimdede kayu renkli kanamam oldu ilkinde 13 14 15 . haftalarda ikincide ise 34. haftada kanamam oldu dinlenme ve bakimla durdu tabi serumda yedim birde dusuk hapi kullnamistim ilkinde
sen doktoruna git insallah birsey cikmayacak ama her ihtima karsin gozukmek gerek
hareketleri duzgunse hele hic korkma

Son düzenleme:
iyi akşamlar tüm polis eşleri iyisinizdir umarım

melikeciğim burdasın sanırım sen nasılsın bebişimiz :49:nasıl kendine iyi bak bol bol yat uyu ararsın bu günlerini ben :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:3 bebekten fırsat bulup kk ya giremiyorum daha doğrusu bişey yapmaya fırsat yok şuan uyuduklarndan girebildim
canım görüşürüz tekrar:70:

hoşgeldin canım ablacımmm :71: :71:
naber nasılsın beyadır görüşemedik bizde memleketteydik kayınbabam vefat etti yeni geldik çok yorulmustum dinleniom bakalım bugünde bebişimizi gördük geldik çok şükür oda iyi allah razı olsun sen napıon nasılsın ikizler nasıl ya elif büyüdümü canımsın sende kendine ve bebişlerine çok ama çok ii bak olurmu dinlenmeye calışıom ama normal sekilde uyuyom napalım saglık olsun ablacımm :29: :38: :38:

offf yaa demiştimya kahverengi akıntım oldu diye şimdi birisi cvp yazmışda bi an önce doktora git diyo onunda aynı benımle aynı haftadayken gelmiş akıntısı doktorda onada normal gelme demiş ve 3 gün sonra doğum yapmış ve bebeğini kaybetmiş off çok üzüldüm korkmaya başladım yaa

melek burdamısın

melekmehmet
cnm cok korkutmus seni ama ole bi zamnadayiz ki her seyi dusunmek gerek
oncelikle 3 gebelik gecirmis ve 2bebek buyutmus biri olarak sunu soleyim HER KANAMA doktora bas vurmak icin gereklidir gidilmelidir
koyu renk akintilar genelde doktorlari korkutmaz haklida sayilirlar saglikli gecen iki hamileligimdede kayu renkli kanamam oldu ilkinde 13 14 15 . haftalarda ikincide ise 34. haftada kanamam oldu dinlenme ve bakimla durdu tabi serumda yedim birde dusuk hapi kullnamistim ilkinde
sen doktoruna git insallah birsey cikmayacak ama her ihtima karsin gozukmek gerek
hareketleri duzgunse hele hic korkma

valla rahatladım çook saolasın canım korkmuyordum ama onun bebeğini kaybetmesi falan etkiledi beni üzüldüm yarın gideceğim bakalım doktora ne dıyecek haber veririm size inş. bi sorun yoktur

merhaba nasılsınız kızlarrrr kimse yokmu gelince benide çağırırmısınız???????:32::32::32:

hayırlı akşamlarrr gızlaarrr nasılsınız?dün çok korkmuştum bugün gittik doktora herşey çok normalmiş korkulacak birşey yokmuşşş :nazar:çoook rahatladım doğrusu civcivim 3kilo olmuş boyumuzda 49santim ayy çok güzel bi duygu rabbimm güzel allahım herkese yaşatsın bu duyguyu ....neyse kızlar ben kaçar bugün yine misafirim gelecek ama bn yorgunluktan öleceğimşimdi saat 2de gitmiştik doktora tam 5bucukda sıra geldı çok hastası vardı bugün

hayırlı akşamlarrr gızlaarrr nasılsınız?dün çok korkmuştum bugün gittik doktora herşey çok normalmiş korkulacak birşey yokmuşşş :nazar:çoook rahatladım doğrusu civcivim 3kilo olmuş boyumuzda 49santim ayy çok güzel bi duygu rabbimm güzel allahım herkese yaşatsın bu duyguyu ....neyse kızlar ben kaçar bugün yine misafirim gelecek ama bn yorgunluktan öleceğimşimdi saat 2de gitmiştik doktora tam 5bucukda sıra geldı çok hastası vardı bugün

:64::64::64::64: maşallah canım gözümüz aydın doğuma ne kadar var.:52::52::66::66::66::66:

cok sevındım canım ıyı olsun yegenımız kabul etme artık mısafır evde yokuz de:9:mısafır varken doguracan bı gun

Back
X