Allah yardımcısı olsun eşinin canım ve gece çalışan tüm polislerimizin![]()
amin canım allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcısı olsun eşinin canım ve gece çalışan tüm polislerimizin![]()
çok sevindim canım benım .elbette güzel ama işte olayı sıkıntısı çok eşim yoruluyo kıyamıyorum onun için canım yoksa bi problem yok güzel şehir.hangi semttesiniz
ay hiç sorma anacım
gelişmeleri anlayıyım bi ara unutturmada
ahh canım keşke yakın olsaydık ama bellimi olur bacım bi bakmışın yanındayım![]()
hoşgeldin canımmmpolis eşi değilim ama adayıyım![]()
günaydın iyiyiz sen napıyosun nasılsın canımgunaydin sekerlerr nasilsiniz![]()
ataşehirdayim canım ben
aminnn bitanem aminn yok sekerparem 18 haftalıgız oluruz daha inşallahhh kuzusumm sen naptın nasılsınnn rabbim nasip ederse bi yakışıklı oglum olucak inşşş darısıda sana olsunnn canımın içiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yagmurum canım benım cok uzuldum keske yanında olup sana destek olabılseydım uzulme melegım senın kalbının temızlıgı hanımefendılıgın yeter onlar yansın dertlerıne sen ayrılınca hıcmı bısey demedı nısanlın kac yıldır bırlıkteydınız o gunlerın hatrına bıseyler demedımı sana sıkma canını yavrukusum her serde bı hayr her hayr da bı ser vardır
aysencım bu aralar pek takılamadım canım dogru soyluyosun gecmısıde pek okuyamadım yagmurumu duyunca ıcım cok kotu oldu
kızlar bugün noldu biliyomusunuz bizim apartmanda bir teyze vardı yasin okutacakmış eşinin 2.ölüm yıldönümü için geçen yıl gitmemiştim çok kızmıştı bu sene gideyim bari dedim çarşıda işim vardı gelince hemen yukarıya çıktım neyse bir sürü kadın toplanmışlar kuranı kerim okunuyor neyse bir köşeye oturdum ,dua ya geçtiler arada ilahi falan okunuyor sonra yine dua salavat falan zikirde çekiyorlar kadının bir tanesi kendini kaybetti Allah Allah Allah diyo ama nasıl diyo varya korktum atılıp gidicek zannettim kendinden geçti resmen allahtan odada değildim ben ondan önce atılıp gidicem:)))) sadece sesini duyuyorum,önce böyle bir olaya hiç tanık olmamıştım noluyo yaaa dedim çocukları bile uzaklaştırıyorlar etkilenmesinler diye,resmen bunlar tarikatçı bugün böyle bir olayla karşılaştım resmen eve gelince babama anlatıyorum birde kardeşime falan :)))
hayırlı aksamlarr sekerlerrr :80:
ii aksamlar sekerim naber nasılsınnnhayırlı akşamlar hanımlar![]()
ii aksamlar kuzum iyiyiz çok şükür gezmeden geldik ebe komsumun annesine gittik kızkardesinide severim güzel gecti babamızda görevde sen napıyon nasılsın bebiş nasıl hemşocummselaaamm hayırlı akşamlar kızlarr nasılsınız bakalım![]()
slm bacinekkkkyagmurum canım benım cok uzuldum keske yanında olup sana destek olabılseydım uzulme melegım senın kalbının temızlıgı hanımefendılıgın yeter onlar yansın dertlerıne sen ayrılınca hıcmı bısey demedı nısanlın kac yıldır bırlıkteydınız o gunlerın hatrına bıseyler demedımı sana sıkma canını yavrukusum her serde bı hayr her hayr da bı ser vardır
aysencım bu aralar pek takılamadım canım dogru soyluyosun gecmısıde pek okuyamadım yagmurumu duyunca ıcım cok kotu oldu
amin meolşşumm rABİMMM seni saglıklaa kavuştursun ogluşunaaadarısda tümm annee adayylarınaa inşl
![]()
hayırlı akşamlar kuzumm bugün yine kimse yok baksana sen nasılsın
hayırlı aksamlarr sekerlerrr :80: