• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melike hayırlı olsun kazanmışsın hediyeni iyi günlerde kullan bebişinin şansına oynuyordun şanslı olacağa benziyo maşşallah:emir_bebek::nazar::nazar::92:

melike hayırlı olsun kazanmışsın hediyeni iyi günlerde kullan bebişinin şansına oynuyordun şanslı olacağa benziyo maşşallah:emir_bebek::nazar::nazar::92:

çok tesekkürler bidenemm benimm evet yhaa ama çok hırs yapmıştım sonunda zafer oğluşumla benim oldu çok şükürrrrr :1: :nazar::emir_bebek: :29: :38:

iyi canım ne olsun sıla hanımla uğraşıyoruz sen nelere yapıyosun oğluş nasıllll

oyyy yerim ben onuu yaaa basladımı yaramazlıklara yoksa kuzumm dün aksam eşime diomki aman hemen gelseydi sölee bi ugrassaydıkk evire cevire oynardık oğluşumla diomm :66: :9: :9:
iyiyiz güzel teyzesii iş güç ders ugras halindeyiz şimdilik bide eşim kursa gidicek onun üzüntüsü var 15 gün nasıl ayrı kalıcaksak bakalım :5: olmazsa bende adanaya ailemin yanına giderim ama hiç yolculuk cekece halim yok olmadı evimde kalırım sınavım yaklaşıyo aöf işletme okuyom ya üstten tamamlıcam inşş bu yıl zayıfsız gecerim yaaa:34:

selam ece nasılsın ?

tesekkürler bitanem benimm sen napıyon nasılsın tatlışım :29: :38:

oyyy yerim ben onuu yaaa basladımı yaramazlıklara yoksa kuzumm dün aksam eşime diomki aman hemen gelseydi sölee bi ugrassaydıkk evire cevire oynardık oğluşumla diomm :66: :9: :9:
iyiyiz güzel teyzesii iş güç ders ugras halindeyiz şimdilik bide eşim kursa gidicek onun üzüntüsü var 15 gün nasıl ayrı kalıcaksak bakalım :5: olmazsa bende adanaya ailemin yanına giderim ama hiç yolculuk cekece halim yok olmadı evimde kalırım sınavım yaklaşıyo aöf işletme okuyom ya üstten tamamlıcam inşş bu yıl zayıfsız gecerim yaaa:34:

tesekkürler bitanem benimm sen napıyon nasılsın tatlışım :29: :38:

dün sana biraz bahsetmiştim ya o konu yüzünden biraz stresliyim canım:50:

dün sana biraz bahsetmiştim ya o konu yüzünden biraz stresliyim canım:50:

hımm evet dün sana cevap yazamamıştım canım ama inanki eger sonuc öle çıktıysa ümitlenme bende de öle olurdu hep canımsın inşş o gelecegi vakti bilir ve rabbim inşş ol der ve o olur :29: :38:

nerdesinizzz güzel topigimizin güzel hatunlarııııııı yine gececeyizz iyimiiiiii :82:

Back
X