• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet ya sarka gelmıyo musun buraya gelsenıze ben sana 7\24 yaparım bulgurun acının her turlusunu tmm canımcım eklerım bıtırınce ya da dur modelı tlefona cekmıstık onu ekleyım

seneye canım bu senede ipka veriyoruz biz
artık bakalım meloşun yanınamı giderim senin yanınamı :10::10:

reism olmamış bakayım sen ekle banda anlat bişiler olmuş kk ya eskisi gibi yüklenmiyo herhalde

onu ben ormedım kusum o modelın resmı telefona cekmıs arkadas ordan cıkardık ben 3.sırasındayım nerden ekledım bılıyon mu bu atac resmı var ya ordan

önce aşağıda eklenti ekle yazıyo ya ordan yüklüyodum hep
şimdi senin dediğin yerdende olmuyo ordanda :37:
sinir oldum diğer eklediğim resimler açılıyo ama yeni resim eklenmiyo neyse bi araştırıyım sonra

canım kusura bakma ya benım oglan uyandı deneyemedım de belkı gelırım yıne

$IMG_1028.webp $IMG_1029.webp

oldu inşlh bu sefer :27:

slmmm sekerlerrr gidicemiz gün belli oldu ama ben cok üzgünüm eşimden nasıl ayrı kalıcaksam 15 gün bilmiom ben cumartesi adanaya gidicem oda pazar günü ucak biletini ayarlamış eşim hiç moralim yok aglıyorumm hepp :43: :43:

slmmm sekerlerrr gidicemiz gün belli oldu ama ben cok üzgünüm eşimden nasıl ayrı kalıcaksam 15 gün bilmiom ben cumartesi adanaya gidicem oda pazar günü ucak biletini ayarlamış eşim hiç moralim yok aglıyorumm hepp :43: :43:

anamm kuzum ne ağlıyon bacım deridn bu olsun tek 15 gün sevgili olursunuz daha çok özlersiniz sende annenle hasret giderir gezersin hayatım :29::29:

anamm kuzum ne ağlıyon bacım deridn bu olsun tek 15 gün sevgili olursunuz daha çok özlersiniz sende annenle hasret giderir gezersin hayatım :29::29:

orası öle bacımm da bilmiomm evlendigimizden beri hiç ayrı kalmadık bide hamile olunca cok daha düşkün oldumm eşime çok alıştım inanki tutamıyom kendimiii :14: :14:

çok tesekkürler bitanem benim darısıda sana olsun inşş:nazar: :emir_bebek: :16: sen gönlünü rahat tut hersey olur kuzucum benim evet o konuda bende hak veririm bende calışıyodum hala evde oturmaya alışamadım şimdi ders calışıyom işletmeyi bu yıl tamamlarım inşş kurutulurum artık su okuldan da sonrada polislige basvuru yaparım oglum büyünce inşş rabbim herkesin gönlüne göre versinn :29: :38: :69:

inşallah canım benim inşallah biran evvel istekelrin olur ben bu sene girmedim nişanlım sana göre değil dedi masa başında oturacağını bilsem neyse dedi,sokmadı puanımda 73 dü zaten 75 le kapatmış hazırlanmadığım iyi oldu yani,sen inşallah olursun kuzum,
bu arada gidiyormuşsun hayırdır adanaya niye gidiyorsun kuzum,ayrıca üzülme arkadaşların dediği gibi hasretlik güzeldir hayatım pekişir sevginiz:69::69::69:

inşallah canım benim inşallah biran evvel istekelrin olur ben bu sene girmedim nişanlım sana göre değil dedi masa başında oturacağını bilsem neyse dedi,sokmadı puanımda 73 dü zaten 75 le kapatmış hazırlanmadığım iyi oldu yani,sen inşallah olursun kuzum,
bu arada gidiyormuşsun hayırdır adanaya niye gidiyorsun kuzum,ayrıca üzülme arkadaşların dediği gibi hasretlik güzeldir hayatım pekişir sevginiz:69::69::69:

güzel dileklerin için öncelikle cok tesekkür ederim bitanem benimmm canımsınn :29: :71: :16:
ben adanaya eşimde il dışına kursa gidicek saglık olsun belki birazda hamile oluşumdan belki hiç ayrı kalmayışımızdan bakalımbende şimdiden alışmaya calışıyorum kısmetse cumartesi gidicem oda pazar gitcek ayın 20 sine dogru dönücez saglık olsun kuzusumm artık ne diyim :5: :29: :38:

canım ben bingöldeyim lojmana gelirsin büyük ihtimal ama dışarda da kiralar 350 - 400 gibi

canım merhaba çok sevindim varya birilerini bulmak,internette çokn pahalı deniyordu,deprem bölgesiymiş ya ev bulmak zor oluyormuş biz yeni olduğumuz için heralde bize lojman çıkmaz çok prosedürleride bilmiyorum,geçim nasıl orda biraz bilgi verirsen çok memnun olurum sağolasın :))

slm fıstıklarım gecmısı pek okuyamadım ama caponum buraya gelıyomus cok sevındım ben sevdım bıngolu ama hakkarıden gelınce parıs gıbı geldıgı ıcın baska yerden gelınce nasıl olur bılmem
aysenım ya senden bı sal hevesı bulastı ugrasıyom ugrasıyom guzel olmuyo benım elım sıkıymıs kazık gıbı sert oluyo puf noktası var mı bunun

merhaba canım sende bingöldeydin dimi çok sevindim ya bitterde ordaymış acıcık bilgi verin bana meraktan öleceğimmmm,ankaradan geleceğiz ama biz üniversiteyi karamanda okuduk pek zorlanmayız zaten 7 yıldır hasretiz sonunda bingölde kavuşacağız ayrıca ben siirtliyim doğu kültürüne az buçuk yakınım ben zorlancağımızı zannetmiyorum sadece ark. bulamazsam diye korkuyorum polisliğe zaten yabancıyım yeni evliyiz bunlar bana sıkıntı yapıyor :26::26::26::18::18::18::59::59:

Back
X