• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

tabı meloş ayrılma enıstenın dızının dıbınden

öle yapıyomm bacinekkk :70: safak sayıyomm beeee asker yolu gözledigim az geldi sankimm neyse bacım ilk ve son olur inşşş sen napıyon canımın içiii ogluşun nasılll çok öptüm sisii :nazar: :emir_bebek: :29: :38: :69:

iyi akşamlar :92:

canım arkadasım benim napıyomuşşşşş :29: :38: :69:

hoşbulduk canım
bakalım artık hakkımızda hayırlısı,belki çekmeköy de olabilir oturacağımız yer..ben çekmeköy taraftarıyım aslında..dua edin

ben fazla istanbulu bilmiyorum melekcim ama semtlerini az cok duydum inşş hakkınızda hayırlısı olur :34: :29: :16:

hoşbulduk cnm
iyiyim tşkler sen nasılsın?

bende iyiyim çok şükür tatlım benim cumartesi adana yolcusuyum hazırlık yapıom bakalım eşim il dısına emniyetin düzenlemiş oldugu mecburi kursu var ayrılık yolu göründü alışmaya calışıyoruz bakalımm :34:
sanırım sende bebiş istiyosun profilinde ki yazıdan anladım inşş canım rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin bende çok istemiştim 17.ci ayda geldi çok şükür rabbime darısıda sana olsun inşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :16:

bende iyiyim çok şükür tatlım benim cumartesi adana yolcusuyum hazırlık yapıom bakalım eşim il dısına emniyetin düzenlemiş oldugu mecburi kursu var ayrılık yolu göründü alışmaya calışıyoruz bakalımm :34:
sanırım sende bebiş istiyosun profilinde ki yazıdan anladım inşş canım rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip etsin bende çok istemiştim 17.ci ayda geldi çok şükür rabbime darısıda sana olsun inşşş :29: :nazar: :emir_bebek: :16:

ailenin yanına mı gidiyorsun adanaya? ne kursu cnm benimde eşim geçen yıl gitmişti 3 hafta ama biz o zaman henüz nişanlı bile değildik :1:
evet kısmetse bebiş istiyorum ayy ne güzel çok bekletmemiş inş benimde öyle olur.
nerede yaşıyorsunuz?

ailenin yanına mı gidiyorsun adanaya? ne kursu cnm benimde eşim geçen yıl gitmişti 3 hafta ama biz o zaman henüz nişanlı bile değildik :1:
evet kısmetse bebiş istiyorum ayy ne güzel çok bekletmemiş inş benimde öyle olur.
nerede yaşıyorsunuz?

canımm buraya yazamam ama özelden yazarım sana olurmu :34:
evet tatlım ben adanalıyımm suanda dogu görevine geldik malatyadayız mersinden geldim buraya hiç dogu gibi deil arkadas ortamı felan hersey süperrrr sanırım ev alınca beya burda kalıcaz :7:
inşş tatlım benim bak öncelikle hiç stres yapma bana herkes diodu ama ben her adet oluşumda aglıyodum dr dediki sen kafana taktıgın için olmuyo :26: mersinde 3 doktora gittim ama bi sonuc alamadım iyikide bıuraya gelmişim oturdum arastırdım en iyi doktoru buldum gittim yumurta takibi oldum yumurtam tembelmiş sonra klomen diye bi ilaç verdi ben o ay hamile oldum rabbime binlerce şükür olsunki yani dicem o ki doktorda cok önemli maşallah işinde bi numara doktorum çok memnunuz eşimle sen nerdesin canım memleket neresi :29: :16:

canımm buraya yazamam ama özelden yazarım sana olurmu :34:
evet tatlım ben adanalıyımm suanda dogu görevine geldik malatyadayız mersinden geldim buraya hiç dogu gibi deil arkadas ortamı felan hersey süperrrr sanırım ev alınca beya burda kalıcaz :7:
inşş tatlım benim bak öncelikle hiç stres yapma bana herkes diodu ama ben her adet oluşumda aglıyodum dr dediki sen kafana taktıgın için olmuyo :26: mersinde 3 doktora gittim ama bi sonuc alamadım iyikide bıuraya gelmişim oturdum arastırdım en iyi doktoru buldum gittim yumurta takibi oldum yumurtam tembelmiş sonra klomen diye bi ilaç verdi ben o ay hamile oldum rabbime binlerce şükür olsunki yani dicem o ki doktorda cok önemli maşallah işinde bi numara doktorum çok memnunuz eşimle sen nerdesin canım memleket neresi :29: :16:

tmm tatlım özelden yazarsın.
stres yapmıyorum da çok beklememek için herkesten fikir alıyorum.evet doktor önemli.
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
ben urfalıyım cnm eşim doğu görevine gelmiş buraya tanıştık haziranda evlendik.
bu yıl kalmak için ipka verdi umarım kalır burda...

tmm tatlım özelden yazarsın.
stres yapmıyorum da çok beklememek için herkesten fikir alıyorum.evet doktor önemli.
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
ben urfalıyım cnm eşim doğu görevine gelmiş buraya tanıştık haziranda evlendik.
bu yıl kalmak için ipka verdi umarım kalır burda...

inşş canım benim yaa bende urfada okudum canım işletme ahh ahh burnumda tütüyo okulum güzeldi yaa arkadaslıklarımız olsun hocalarımız olsun cahit kırtasiye var bi hocam oranın sahibiydi :34:
halada görüşürüz allah razı olsun hepsinden hakları bizde çok hocalarımızın :16:
urfanın hemen hemen her yerini bilirim çok gezdik hele her hafta sonu balıklı göldeydik napalım yabancı olunca fazla yer bilmioduk birinci sınıfta sonra geze geze ögremiştikk :93: :66:
kaçıncı seneniz eşimin arkadaslarıda urfada ama gercekten merkezi güzel sekerimm ilçeler için bişi diyemem:29: :16:

iyi akşamlar :92:
fıstıgımmmm gorunmuyosun pek nerelerdesın???
öle yapıyomm bacinekkk :70: safak sayıyomm beeee asker yolu gözledigim az geldi sankimm neyse bacım ilk ve son olur inşşş sen napıyon canımın içiii ogluşun nasılll çok öptüm sisii :nazar: :emir_bebek: :29: :38: :69:

canım arkadasım benim napıyomuşşşşş :29: :38: :69:

ben fazla istanbulu bilmiyorum melekcim ama semtlerini az cok duydum inşş hakkınızda hayırlısı olur :34: :29: :16:
iyi teyzesi kuzenım oglusuma helikopter almış müzik calarak dönüyo ilerliyo onunla oynuyoruz pek keyıflı masallah:nazar:ama uykuya dalmakta gucluk cektı bugun bazen oluyo oyle nedenını anlayamadım umarım bı yerı agrımıyodur

fıstıgımmmm gorunmuyosun pek nerelerdesın???

iyi teyzesi kuzenım oglusuma helikopter almış müzik calarak dönüyo ilerliyo onunla oynuyoruz pek keyıflı masallah:nazar:ama uykuya dalmakta gucluk cektı bugun bazen oluyo oyle nedenını anlayamadım umarım bı yerı agrımıyodur

oh ohh maşallah kuzusuna datluşum hep öle olur inşş bebegemmm :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

inş iyi olur teyzesi sende saglıkla al kucagına ıns :emir_bebek:sonra gor dunya kac bucak:60:

iyiyim canım sen nasılsın urfada yasıyosun sanırım kardesten öte candostum var orda yaza belki gidebiliriz urfaya dusuk bı ıhtımal ama

ayyy kuzum ne güzel sölemişinn çok iştahlandımmm :27: :9: :9:
ahanda bu aksam eşimin poliss arkadaslarına yemege davetliyik simdi diomki bebek olsaydı 5 dakika oturana ask olsunn :nazar: :emir_bebek: anammm gözümü iice korkutma sende durr bacımm :5: birazdan kuaföre gidicem yemek derdim de yok :1: kurtuldum bu aksam :1: :15: :94: :38:

slmm kızlarr nasılsınız bu aralar giremiyorum hiç ağrılarım arttı ama oğluşum gelmio bi türlü...yeni arkadaş gelmiş aramıza hoşgeldin canım...melikecim sen adanaya gidiyorsun benimde kaynanacık geliyo o gün adanadan.

yok kuzum sıkmıyosun hepımızın basından gectı sor cekınme polisevi var öğretmenevıde var bazı ilçelerde lojman varmıs esım gecıcı gorevle gıdıyor bazı ılcelere ama sımdı yayladere dıye bı ılce var sanırım yenı,yenı emnıyet acılıyo bi de kiğı ilçesine acılacakmıs oralara cıkabılır belkı bekar oldugu zaman oraların cıkma ıhtımalı fazlaymıs sanırım oralar bıraz mahrumıyet bolgesı solhan karlıova ve gençte lojman var ilçede lojman bulabılme ımkanı nasıl olur bılmıyorum ama sız nıkahı yapın buyuk ıhtımalle dugunde sorun cıkmaz bı cogumuz nıkahı onceden yaptık lojman ıcın dugundede sorun cıkmadı sorun cıkan arkadaslarımız olmadı degıl ama bı sekılde ızın alabıldıler burda ızın almak pek sorun olmuyo benım esım ozel harekatcı bızde sıstem bıraz farklı o yuzden mı bılmıyorum.eger ıznı rıske atmak ıstemıyosanız senın bıngole gelebılme durumun varsa burda yaparsınız.sonucta nısanlının asaletı tasdık olana kadar yanı 1yıl suresınce ızın hakkı yok basındakı kısının ınsıyatıfıyle ızne cıkabılır.o da artık basındakı adama baglı.sen ne ıs yapıyosun ılce cıkması halınde es durumundan merkeze gelebılmesı acısından soruyorum ama tedırgın olma bıngol guzel bı sehır dogunun bı cok ılınde 15subat nedenıyle ortalık savas alanına donerken burda ınsanlar sevgıleler gunu kutladı.bız hakkarıde bu tarıhlerde burnumuzu camdan uzatamazdık.yıne kafana takılan bı soru olursa cekınme sor yardımlasmak ıcın burdayız en kısa zamanda beklıyoruz bıngole

herkese selam kızlarrr güzel bir tatil gününün ardın yorucu bir iş günü ve 5 dk molada sizizn yanınızdayımm burda sizlerle konuştukça düğünüm ve yeni hayatım aklıma geliyor heyecan basıyor benii
bu arada canım sanada çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tatlım endişelrimi yatıştırdın ,nişanlım zaten mesleğinden dolayı beklentilerde ve sıkıntıda birde ben nasılmış ne olacakmış falan filan gibi sorularla sıkıp bunaltmak istemiyorum desteğe ihitiyacı var bu aralar.en kısa zamanda yanınızda olacağım işten haziranda ayrılacağım o sırada gelecepğim heralde artık lojmanımı olur ev mi olur onalar bakmaya temmuzda çeyizlerimiz eşyalarımız gelir ramazana bırakmak istemiyorum iş,yazın zaten orucuz çok zor olur diye düşünüyorum sonrada 12 eylülde temelli ordayım artıkın:32::32::32::32:
bu arada çarşamba eskişehire gidiyorummmmmmmmm nişanlımın mezuniyetineee acayip heyecan bastııı:64::64::64::64:

Back
X