• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm kızlarrr herkes iyidir inşş az önce duydum bingölde patlama olmus cerkesim ortaam nerdesin çok gecmiş olsun canım :5:
sorma ortaaam ya daha 2gun once tosbama ev ayakkabısı almaya gıtmıstık bomba patlayan yere canlı bombaymıs bı de eylemı yapan olmaz olasıca bayanmıs ıcımden onun hakkında dusunduklerıımı tahmın etmısındır ıste esımde subedeydı 3kısı öldü dıyorlar ama 3kısı olarak dusunmeyın bırı les 2kısı öldü
sana kanım neden bu kadar cok ısındı sımdı anladım ben ıskenderum dogumluyum en yakın arkadasımda osmanıyelı arkadas bıle demek az ona kardesten ote aslen yozgatlıyım ama oraları pek bılmeme ragmen ıkı memleketın kulturu aynı o yuzden mıdır bılmıyorum bırı bana osmanıyelıyım ya da antakyalıyım deyınce sevıncten havalara ucuyorum

ayyyy çok sevindim yaaa:32: hatay iskenderun osmaniye birbirine yakın yerler kültür olarak da benzeyince dediğin gibi anlaşmak kolay oluyor ilkokul zamanında üç sene kadar hatayda bulunmuşluğum da var :) hatta künefe sevdam o zamandan başlar orda yediğim künefeleri hala unutamam :111:
osmanıyenın neresındensın canım benım candostum toprakkaleli

allah korusun canım.:43:.eşim biraz aramasa ;ben arıyorum ama korka korka...:14:
aynen bacım yaaa :43:
sorma ortaaam ya daha 2gun once tosbama ev ayakkabısı almaya gıtmıstık bomba patlayan yere canlı bombaymıs bı de eylemı yapan olmaz olasıca bayanmıs ıcımden onun hakkında dusunduklerıımı tahmın etmısındır ıste esımde subedeydı 3kısı öldü dıyorlar ama 3kısı olarak dusunmeyın bırı les 2kısı öldü

hadi yaa ufff bacım allahım her daim korusun inşş seni ve aileni burdaki tüm polis ve asker eşlerini yavrularını :5:
bende 3 gündür üst üste carısya cıktım bugünde subay eşi arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gittik hediye aldık yine carsıya ugradık eşimde tam bunu sölüyodu aslında melike dısarı cıkılıcak zaman deil ortam bu ara olay var bende burda bişi olmaz heralde derken eve geldik eşim nette haberi okudu sokk oldum vallaa rabbim yar ve yardımcımız olsun bacım ne diim valla bi emanet solugun arkasındayız ya.. :19:

patlama olmuş bingölde geçmiş olsun canım sen geldin aklıma bi gireyim de bakayım burdan dedim. ben de düziçinden canım.

patlama olmuş bingölde geçmiş olsun canım sen geldin aklıma bi gireyim de bakayım burdan dedim. ben de düziçinden canım.

hemşeriyiz sanırım sekerim bende adanalıyımmm eşimde iskenderun :38:

hemşeriyiz sanırım sekerim bende adanalıyımmm eşimde iskenderun :38:
oooo ortaam unuttun mu konusmustuk ya:1:

cok sagol canım sukur esım o vakıtte subedeydı canlı bombaymıs karı patlatmıs kendını olan etraftakı ınsanlara oldu

hadi yaa ufff bacım allahım her daim korusun inşş seni ve aileni burdaki tüm polis ve asker eşlerini yavrularını :5:
bende 3 gündür üst üste carısya cıktım bugünde subay eşi arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gittik hediye aldık yine carsıya ugradık eşimde tam bunu sölüyodu aslında melike dısarı cıkılıcak zaman deil ortam bu ara olay var bende burda bişi olmaz heralde derken eve geldik eşim nette haberi okudu sokk oldum vallaa rabbim yar ve yardımcımız olsun bacım ne diim valla bi emanet solugun arkasındayız ya.. :19:

cıkmayın kuzum ya bız bayadır tedırgındık zaten

miracle,
ben de çok seviyorum tarhanayı, ama kurusunu daha çok :) dondurması zaten fıstıklı olan süper...
branşın ne bu arada ?

cok sagol canım sukur esım o vakıtte subedeydı canlı bombaymıs karı patlatmıs kendını olan etraftakı ınsanlara oldu

cıkmayın kuzum ya bız bayadır tedırgındık zaten

valla unutmusum kuzu yaa kafamı bıraktı emir kaan canı saolsun :nazar: :emir_bebek: :1:
şimdi bayan polis arkadaslarla çıktık alışverişe bacım napak mecbur kalıyoz çıkıyoz allahım korusun inşallah :5:

miracle,
ben de çok seviyorum tarhanayı, ama kurusunu daha çok :) dondurması zaten fıstıklı olan süper...
branşın ne bu arada ?

sen de zaten fıstıkk gibisin kuzucumm :38:

melike senle de hemşeri sayılırız yaaa osmaniye de adanadan ayrılma ne de olsa :)

canım benim dedemler tarafı hep osmaniyedeler biz adanadayız ama soyadları okurlar belki duymussundur :34:

valla süperrr matematik olmasa hangi branş seçerdin deseler cevabım kesinlikle ingilizce, ortaokuldan beri severim kendisini:1:

valla unutmusum kuzu yaa kafamı bıraktı emir kaan canı saolsun :nazar: :emir_bebek: :1:
şimdi bayan polis arkadaslarla çıktık alışverişe bacım napak mecbur kalıyoz çıkıyoz allahım korusun inşallah :5:

canım benim dedemler tarafı hep osmaniyedeler biz adanadayız ama soyadları okurlar belki duymussundur :34:

merkezdelerse bilmem canım bizim merkezde oturan akraba falan da yok, bizim için merkez demek alışveriş demek:60:

valla süperrr matematik olmasa hangi branş seçerdin deseler cevabım kesinlikle ingilizce, ortaokuldan beri severim kendisini:1:

merkezdelerse bilmem canım bizim merkezde oturan akraba falan da yok, bizim için merkez demek alışveriş demek:60:

alemsin canım yaa :1:
niyeki merkeze cok mu uzaktasınız ozaman öledir bebegem :38:

melikecim, sağol şekerim, kimin arkadaşıyız ama :)))
miracle, bense matematikten nefret ederim,hiç sayısal becerim yoktur :))) ama herkesin özendiği bir branş olduğu kesin...kaçıncı yılın meslkte ve hangi ildesin? memnun musun? çok mu sordum :)

alemsin canım yaa :1:
niyeki merkeze cok mu uzaktasınız ozaman öledir bebegem :38:

:1:yarım saat sürüyo canım da işte kıyafet alışverişidir kuafördür bunlar için doğru şehir merkezine, düzgün mağaza da yok kuaför de yok bizim orda. mahrumiyet bölgesi gibi anlattım ben de:60: öyle de değil işin ilginci ama bu konular sıkıntı :)

melikecim, sağol şekerim, kimin arkadaşıyız ama :)))
miracle, bense matematikten nefret ederim,hiç sayısal becerim yoktur :))) ama herkesin özendiği bir branş olduğu kesin...kaçıncı yılın meslkte ve hangi ildesin? memnun musun? çok mu sordum :)

meslekte iki bitti canım, konyadayım. memnun musun sorusunu ilk meslek olarak cevaplayayım yaa çok karışık yaa bazen hah diyorum tam bana göre meslek ben ancak böyle mutlu olurum bazen de oluyor ya ben niye bu mesleği seçtim yok yok bana göre değil diyorum ama tahmin edersin sen de bu cümleleri ne zaman kurduğumu:1: mesleğimden mutluyum şükür, her sınıf ayrı bir dünya olduğu gibi her sınıftaki her öğrenci bile ayrı bir dünya. bu kadar farklı hayatlar tanımak onlara doğruyu güzeli göstermek, hayatlarını iyi yönde etkileyecek ufacık bir katkı bile yapmak beni çok çok mutlu ediyor :) çok konuştum neyse gelelim ikinci olarak da sorunu il olarak cevaplayayım yine memnunum diyeceğim bu konuda da, burası için şöyle söyleyim hem büyükşehir her türlü imkan elinin altında hem de metropol şehirlerin kargaşasından, trafik çilesinden, o sürekli bir yerlere yetişmeye çalışan kalabalıklardan da uzak bir şehir. yaşanılacak ideal bir şehir olarak görüyorum bana göre tek eksiği sosyal aktivitelerin sınırlı olması.
uzun oldu ama sorunu tam olarak hangisi için sorduğunu anlayamadım riske atmadım her türlü cevapladım:1:

evet 1 apartman var aramızda canım ınternet baglatmadılar daha baglanıca gırer melos nerde bılmıyom

aaa ne güzel maşallah çok slmlar cnm

merhaba kızlar :3:
sarıbeybi, inş artık geçer bulantılr, zor oluyordur ama iş yerin açısından sorun yok herhalde, okulda olsaydın zorlanırdın, öğrnciler gürültü, vakitli derse girmen gerek falan...

miracle sen de mi öğretmensin? meslektaşız yani. osmaniye komşumuz,maraştayım ben de görev icabı, osmaniyeye de bi kez gitmiştim ufak bi yerdi,şirindi...:)

sağol cnm geçecek inş..

slm kızlarrr herkes iyidir inşş az önce duydum bingölde patlama olmus cerkesim ortaam nerdesin çok gecmiş olsun canım :5:

meloşum nerdesin bende seni soruyodum aysen de yok bayadır niyeki acaba?

yine mi?:5::5::5:
artık eşim işte olunca yüreğim ağzımda...:59::18:allah hepimizin eşlerini ve tüm vatana hizmet edenleri korusun..:72:

aminnnnnnn

Back
X