Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bide ögretme olcan

kzıım zaten bizde inanmıyoz böle şeylere...sen ne cahil insansın öle..bide öğretmen olacan:))))
muhahahahahah

cinconlar ben çıkıyorum, yemek yapmam lazım ,hiç havamda değilim amme ,neyse, akşam gene uğrarım öptüm sizi

Eskilerinki tecrubeyle onaylanmis ben inaniyorum :) Babannem hep diyorki cok biliyorr o doktorlar

yok arkadaş o doktorların yorumu, neden herkeste olmuyor saçı çok olan bebeklerde oluyor bende okudum o yazılanları ama eskiler diyorsa bi bildikleri vardır derim

anaaaammmm ben yorumları okumadan cevap yazdım burcunun çok üstüne gelmişsiniz benim üstüme gelmeyin acıyın bana,neyseki tümayda benim gibi düşünüyormuş yanlız değiliiiiimmm

Son düzenleme:
özleeem siz gittiniz beni burda tek başıma kodunuz, beni ezdiler horladılar ühüüüü :))

tatlım ben plan yapmamayı geçirdiğim 5 yıl sonunda acı acıııı öğrendim.sorun tatile denk gelmezse izin alırken yaşayacağım stres.biliyorsun stres herşeyin düşmanı.ben ilk denememi okul zamanı yaptım,2. denememi tatilde.ikisinin arasında cok fark var.bide herkesin herşeyi öğrenmesi gerekmiyor bence.okul zamanı olunca müdüründen hizmetlisine(hatta öğrencisine) herkes duyuyor.buda ilave bi stres kaynağı oluyor.onun için şeyttidim :) vakti saati gelmişse zaten bi şekilde başlar tedavi dimi?

ben buketin hikayesini bilmem mi canım.buraya üye olmadan aylarca topiği takip ettim.sadece mucizelerin benim başıma gelmeyeceği kanaatindeyim.hatta bu ara hiç anne olamayacakmış gibi hissediyorum.evlat edinme koşullarını araştırdım.5 yıllık evlilik ve 30 yaş şartı istiyorlarmış.ikisinede sahibim.daha fazla vakit kaybetmeden başvursammı(dondurulmuşlada denedikten sonra) diye düşünüyorum ama eşim pek razı değil.ufaktan çıtlattım.bi film izliyoduk.bizimde böyle bi kızımız olsa.sevabıda çok dedim.bunca şeye niye katlandık,niye bu kadar uğraştık o zaman dedi.bende üstelemedim.denemeden negatif düşünmek istemiyorum,daha doğrusu ben zaten negatifim bari eşimin umudunu kırmayayım

B Zeynebim bu kadar olur, inan ki bende aynılarını yaşadım, eşime diyorum ki tamam bizimde bebegimiz olmayacak demek ki , o da çok kızıyor sen nasıl Allah'tan ümidini kesersin, bizim bir bebegimiz olacak ben inanıyorum diyor, bende geçen kış evlat edinmeyi araştırdım hatta antalya cocuk esirgemeye hep yeni doğanlar geliyormuş orda çalışan bir memurun arkadaşını buldum, şartlar bana uyuyor, eşimle uzun uzun bu konuyu konuştuk, o da benim için çok zor bu kararı almak bana biraz zaman ver dedi, biraz bekliyelim, tüp de deneyelim dedi..sende dondurulmuşlardan sonra düşün şimdi düşünme, ve zeynebim hata yaptığımızın farkındayız, Allah'dan ümidimizi kesmemeliyiz

gelmemmi bebem.nasipse pazar gelicez.bi dahaki pazara dönücez.sen burdur damısın?ailende ordamı?hiç bilmiyorum annenler nerde

Canım benim annem babam mersinde yaşiyor, eşiminkiler sivasta, bizim burdurda hiç akrabamız yok, bayramda bizde Allah nasip ederse sivasa gidiyoruz, bende dün ıspartadaydım, eşimle orayı çok seviyoruz :)

ben çıkıyorum kızlar.eşim geldi yemek yicez.bedriyeyi bekliyorum merakla.çok merak ediyorum doğum hikayesini.yarın gelir belki.

bu arada sayın anne adayları zeytin yağı doğal sızma zeytinyağıysa bebişe hiç bi zararı olmaz aksine faydası olur.şifadır o şifa :)
içinde hiçbi katkı maddesi yok deseler dahi ambalajlı herhangi bi üründen daha zararsızdır emin olun.benden demesi.son bişey daha bi arkadaşım o kadar düştüki bu konu üstüne her bez değiştirişinde pişik kremi sürdü bebişe.sonra noldu bilin.bi kere sürmese kremi bebiş pişik olmaya başladı.doğal olun,rahat olun,evham yapmayın.ne işi var hastane çantasında kremin?
(bebişim yok ya atıp tutuyorum rahat rahat

canım bu ümit kesmek değil ki.belkide benim kaderimde de böylesi var diyorum.sadece Rabbim bunu görmemi bekliyor.yalnız benim korkularım etraf daha çokta ailemle ilgili.tayin ister başka bi yere giderim.kimseye demem diyorum ama memlekettekinler sıkıntı.eşimin teyzesi evlat edindi.bende çok iyi hatırlıyorum çocuğun gelişini.daha bi sene geçmeden eşi trafik kazasında vefat etti.bak dedim Allah ın hikmeti.kadın yalnız kalmadı böylece(ben o zamanlar lisedeyim) neyse.ailesi hiç sahiplenmedi çocuğu.kendi çocukları gibi bağırlarına basmadılar.çocuğun hep boynu bükük kaldı.hep ayrı tutuldu.benimkine de aynısı olursa çok üzülürüm.amaaaaaaaaaaaan neyse derin mevzular bunlar.hele bi daha deneyelim.belki 3.de tuttururuz.ben gideyim kocişimin karnını doyurayım hele.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…