- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.101
canlarım öyle birşey yokmuş hemen anlatıyorum
benim bir arkadaşım hamileydi, eşide doktor, kızın midesi yanıyordu bende dedimki bebeğin saçları çıkıyordur, adam beni bir bozdu, ya bunlar cahil işi yorumlar allahaşkına burcu, olur mu öyle şeyler, son aylarda bebek hızla büyür büyüdükçe mideye baskı yapar, alttan yukarıya dğru, midenin içindeki mide sıvısıda yemek borusuna kaçar bu da yanmaya sebep olur demişti, ağzımın payını almıştım bilginiz olaNAZAN oku
benim bir arkadaşım hamileydi, eşide doktor, kızın midesi yanıyordu bende dedimki bebeğin saçları çıkıyordur, adam beni bir bozdu, ya bunlar cahil işi yorumlar allahaşkına burcu, olur mu öyle şeyler, son aylarda bebek hızla büyür büyüdükçe mideye baskı yapar, alttan yukarıya dğru, midenin içindeki mide sıvısıda yemek borusuna kaçar bu da yanmaya sebep olur demişti, ağzımın payını almıştım bilginiz olaNAZAN oku
bide ögretme olcan
kzıım zaten bizde inanmıyoz böle şeylere...sen ne cahil insansın öle..bide öğretmen olacan:))))
muhahahahahah
valla hiç sormayın rezil olmuştum, anam bizim iç anadoluda hep öyle derlerdi ne bileyim, bende eski toprağım tabiki her türlü bilgi bende
içanadoluyu ne karıştırıyon burcu yaa o senin kendi bilmezliginnn
iki dakka da sattın beni toprağaam
kuşum plan yapınca yapılan planlar ttmuyo..bi laf varya..kullar plan yapar tanrı güler diye..o misall...sen tatil ayarlama Allah yardım eder bi şekilde yoluna sokarsın işleri...bak herkes nasıl izin aalcam diye telaşlanıyodu...seda öyle oldu aslı öyle oldu...ben ki mesai saati belli olmayan bi insanım bende izin aldım yaptırdım iki kere 3 kere......meral yaptırdı...sende bi niyetlen devamı gelir..tabi sonucunu Allah bilir...
Zeynebim varya şuan beni nasıl iyi anlamış olduğunu farkettim..inan ki aynı dertten müzdaribiz, bende aynen şubatı düşündüm ama zaman kısıtlı denk gelmez falan filan, bunlar beni çok Yoruyor, tedaviyi yaza bırakınca bile rahatladım, yaza kadar bebek meselesini düşünmek istemiyorum, 2 yıl içinde çok bunaldım Rabbim elbette beterinden korusun, daha büyük derstlerle sınamasın bizi..iştye öyle gülüp eğlenip geyik yapmak istiyorum, gezip tozmak yemek yemek ve öğrenciler için kendimi paralamak istiyorum :))) sanırım böyle daha mutlu olucam ve Allah'a sığınarak ve inanarak..hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun :) sende hiç plan yapma tatlım
Bak BUKET her zaman 'benim normal yolla gebe kalmam imkansız ' derdi ve bizide öyle inandırdı, mucize bir şekilde normal yolla hamile kaldı, sen Buket'in hikayesini bir dinlesen..o yüzden normal yolla kimin gebe kalacagını sadece Rabbim biliyorum..ay çok konuştum..haydi öptüm
Zeynooooo beybi 9 gün tatilde, Isparta'ya gelecek misin?
gelmemmi bebem.nasipse pazar gelicez.bi dahaki pazara dönücez.sen burdur damısın?ailende ordamı?hiç bilmiyorum annenler nerde
B Zeynebim bu kadar olur, inan ki bende aynılarını yaşadım, eşime diyorum ki tamam bizimde bebegimiz olmayacak demek ki , o da çok kızıyor sen nasıl Allah'tan ümidini kesersin, bizim bir bebegimiz olacak ben inanıyorum diyor, bende geçen kış evlat edinmeyi araştırdım hatta antalya cocuk esirgemeye hep yeni doğanlar geliyormuş orda çalışan bir memurun arkadaşını buldum, şartlar bana uyuyor, eşimle uzun uzun bu konuyu konuştuk, o da benim için çok zor bu kararı almak bana biraz zaman ver dedi, biraz bekliyelim, tüp de deneyelim dedi..sende dondurulmuşlardan sonra düşün şimdi düşünme, ve zeynebim hata yaptığımızın farkındayız, Allah'dan ümidimizi kesmemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?