Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tabiki yaşanmışlıklar ve bunlardan çıkarılacak dersler var...bunlardan öğrenilecek şeyler var..ammaaaaaa Allahında kullar üstünde bir planı var şüphesiz...:)))

merve hoş geldin nerelerdesin geçen gün aklımdaydın uzun zamandır gelmiyor ne yaptı acaba diye düşünüyordum.

merve hoş geldin nerelerdesin geçen gün aklımdaydın uzun zamandır gelmiyor ne yaptı acaba diye düşünüyordum.

Hoşbulduk Özlemcim. Epey oldu dediğin gibi. Bende bilmiyorum neden girmediğimi yazmadığımı:) Bu arada şehir değiştirdim. Ankaraya taşındım. Bende bir gurbetçi oldum artık. Beni unutmamışsın Özlemcim bu arada t.ederim:))

oooo sende ankaralısın demek son geldiğinde ankaraya geleceğini yazmıştın hatırladım,yok canım neden unutalım merak ediyorum ne yaptın tedavi falan düşünüyor musun yada sanki uzun süre gelmediğinde birden çıkıp hamileyim yazacaksın gibi geliyor inşallah öyle olur

le
mesudeeeeee çok özledim seni,ee tabi betül doğunca gelemiyorsun di mi, neyse tontişimiz iyi olsunda, öp yanaklarından benim için
bende sizleri özledim tatlişkom evet ya hep bu betüş yüzünden teyzesi hiç birşeye izin vermiyo olur öperim cnm sen nasılsın

Özlem Merve nasilsiniz kızlar:)))

Yoksa sendemi:)))) cok merak ettim neresinde oturuyorsun ozel mesaj olarak atabilirsin canm. Size güzel haberler vermek isterdim ne yazıkki durumumda bir değişiklik yok. bebek için gordugum bir tedavide yok. Salmışım kendimi tamamen. Hayatı akışına bırakıyorum. Kendimle hiç ilgilenmiyorum. Ne evlat hevesi kaldı nede anne olma duygusu yüreğimi hoplatmıyor. Arada bir gelip gidiyor çok nadir. Cok sevimli bir bebek gordüğüm zaman. Onun dışında hiç bu konuyu açmıyorum kendime. Belkide o yuzden girmedim yazmadım. Hatırlamamak için. Haberin varmıydı bilmiyorum. Şubat ayından beri adet gormüyordum. 1 hafta once cok az gordum 7 ay sonra. Ona bile fazla sevinmedim. Artık onumuzdeki bir 7 ay sonra gorurum artik. Heralde ben menopoza girdim bu genç yaşta. Zaten eşimlede cok birlikte olmak duygusu gelmiyor. Esim hic istemese ben omur boyu istemem heralde. Sad3ce tiroitlerim vardı 1.5 ay ilac kullandim yarım yumalak bir gün içiyordum 1 hafta icmiyordum boylece 3 ay oldu heralde. Oda aşırı terleme ve sinir vardı. İçınce geciyordu. Onun icın kontrole gitmem lazm. Ama doktorum istanbulda burda nereye gidecegim bilmiyorum. Benden bu kadar havadisler:)) sen nasılsın?Neler yapıyorsun?bebek durumlari ne alemde?

Kızlar hastanedeyim. Bugun karnim sık sık cok sertlesti korktum. Geldim nst de erken doğum sancılar im çıktı hemde baya cok. Nöbetçi dr hemen serum takti daha cokerken dogmamasi lazim dedi. Serum bitince yani 3 saat sonra gene nst ye giricem. Sanci aazalmış olursa çıkarırım yoksa cikartmam hastaneden dedi.
Bana dua edin...

Canım geçmiş olsun inş. Serum iyi gelir çıkarsın alla yardımcın olsun

Canım Allah Şafii ismiyle şifa versin hakkında hayırlısını nasip etsin canım serum şifa bul canım bizi habersiz bırakma

Yasemin kuzum benimmmmm, hemen sana tespih çekiyorum, ahanda aldım elime tespihi, ayyy canım benim yavrun en hayırlı zamanda gelsin inşallah, iyi ki hast gitmişsin, süpersin, Allahıma emanet o minik, o yüzden en hayırlısını dile ...

Merve canım hoşgeldin , dün yeni dua listesi yaparken uğurlu tablado eskilerden kim var diye bakarken, bi tek sen gözüme iliştin, nerde bu kız ne yaptı acaba dedim, bak bende de tık yok, ama geyik muhabbete yinede geliyorum..Rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsin, kendini nasıl rahat ve mutlu hissedeceksen öyle yap

Mesude canım benim, ne güzel seni görmek, ben de şimdi o ses turkiyeyi izliyorum, ara ara da buraya geliyorum, keyfim yerinde şükür, topik tek tek azalıyor ama bizim minik melegimizi öp kokla :))

Amin canim inşallah Allah nasip eder..

Yasoo cok geçmiş olsun canım benim serum iyi gelirde çıkarırlar inşallah dualarim seninle canim..

Yasemin canim stres yapma sakin inan kafaya takinca agrilar artiyor simdi sana dua edicem Betul hanim zamanini beklicek insallah serum iyi gelir.

DİKKAT DİKKAT ACİL DUYURU

canlarım bizim Bediş'imizin tatlı tombik kızı, işitme testlerinden geçememiş maalesef, hem de her iki kulağıda ..bedriye şuan çok üzgün ve çok ağlamış, yarın tekrar teste girecek, inşallah Allah'ın izniyle şifa bulması için sizden bir ricam olacaktı

Hayırlısıyla kulaklarının sağlıkla duyması için YA RAHMAN CELLE CELALÜHÜ tesipihi 298 kez çekebilir misiniz? ne kadar çok kişi çekerse o kadar iyi olur, isteyen 2-3 kez de (298)çekebilir ,Allah hepinizden razı olsun

BEDRİYE canım minnakın için teşbih çektim.inşallah ölçümlerde bi yanlışlık olmuştur.turp gibidir meleğin.

YASEMİN geçmiş olsun canım.bugün senin için bol bol dua edicem.inşallah geçer sancıların

Bedriye'nin miniği için bir tur 298 tane tespihini çektim, niyetlendim, başlama duasınıda ettim, tam gaz çekmeye devam edicem inşallah

Bu arada bedriye bana bir fotosunu gönderdi, oyy oyy yanaklar tombik, bedriyeye benziyor maşallah subhanallah, kendisi gelip fotoyu koyar diye ben yayınlamak istemedim, maşallah tombiğimize

canım bedriyecim geçmişler olsun sen ve güzel kızın için dua ettim rabbim kabul etsin inş.

evet canım bende ankaradayım,bendede bir gelişme yok hala bekliyorum,arada sırada uğra canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…