- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.121
tatlım ben plan yapmamayı geçirdiğim 5 yıl sonunda acı acıııı öğrendim.sorun tatile denk gelmezse izin alırken yaşayacağım stres.biliyorsun stres herşeyin düşmanı.ben ilk denememi okul zamanı yaptım,2. denememi tatilde.ikisinin arasında cok fark var.bide herkesin herşeyi öğrenmesi gerekmiyor bence.okul zamanı olunca müdüründen hizmetlisine(hatta öğrencisine) herkes duyuyor.buda ilave bi stres kaynağı oluyor.onun için şeyttidim :) vakti saati gelmişse zaten bi şekilde başlar tedavi dimi?
özleeem siz gittiniz beni burda tek başıma kodunuz, beni ezdiler horladılar ühüüüü :))
merve hoş geldin nerelerdesin geçen gün aklımdaydın uzun zamandır gelmiyor ne yaptı acaba diye düşünüyordum.
Hoşbulduk Özlemcim. Epey oldu dediğin gibi. Bende bilmiyorum neden girmediğimi yazmadığımı:) Bu arada şehir değiştirdim. Ankaraya taşındım. Bende bir gurbetçi oldum artık. Beni unutmamışsın Özlemcim bu arada t.ederim:))
bende sizleri özledim tatlişkom evet ya hep bu betüş yüzünden teyzesi hiç birşeye izin vermiyo olur öperim cnm sen nasılsınle
mesudeeeeee çok özledim seni,ee tabi betül doğunca gelemiyorsun di mi, neyse tontişimiz iyi olsunda, öp yanaklarından benim için
oooo sende ankaralısın demek son geldiğinde ankaraya geleceğini yazmıştın hatırladım,yok canım neden unutalım merak ediyorum ne yaptın tedavi falan düşünüyor musun yada sanki uzun süre gelmediğinde birden çıkıp hamileyim yazacaksın gibi geliyor inşallah öyle olur
Kızlar hastanedeyim. Bugun karnim sık sık cok sertlesti korktum. Geldim nst de erken doğum sancılar im çıktı hemde baya cok. Nöbetçi dr hemen serum takti daha cokerken dogmamasi lazim dedi. Serum bitince yani 3 saat sonra gene nst ye giricem. Sanci aazalmış olursa çıkarırım yoksa cikartmam hastaneden dedi.
Bana dua edin...
Canım Allah Şafii ismiyle şifa versin hakkında hayırlısını nasip etsin canım serum şifa bul canım bizi habersiz bırakmaKızlar hastanedeyim. Bugun karnim sık sık cok sertlesti korktum. Geldim nst de erken doğum sancılar im çıktı hemde baya cok. Nöbetçi dr hemen serum takti daha cokerken dogmamasi lazim dedi. Serum bitince yani 3 saat sonra gene nst ye giricem. Sanci aazalmış olursa çıkarırım yoksa cikartmam hastaneden dedi.
Bana dua edin...
Amin canim inşallah Allah nasip eder..Anamm Bedisim gozun aydin Saglikli sihhatli anali babali buyusun minik bocugumuz canim cumartesi sabah okudum fetih suresini iyiki okumusum .
Asli canim o iki embriyo can olsun sana simsiki tutunsun insallah.
Yasemin canim sanada gecmis olsun 33haftadasin korkma insallah ekimi atlatirsan korkma bak benim kizimda 34 yada 35 . Haftada gelecek.
Kızlar hastanedeyim. Bugun karnim sık sık cok sertlesti korktum. Geldim nst de erken doğum sancılar im çıktı hemde baya cok. Nöbetçi dr hemen serum takti daha cokerken dogmamasi lazim dedi. Serum bitince yani 3 saat sonra gene nst ye giricem. Sanci aazalmış olursa çıkarırım yoksa cikartmam hastaneden dedi.
Bana dua edin...
Bana dua edin...
DİKKAT DİKKAT ACİL DUYURU
canlarım bizim Bediş'imizin tatlı tombik kızı, işitme testlerinden geçememiş maalesef, hem de her iki kulağıda..bedriye şuan çok üzgün ve çok ağlamış, yarın tekrar teste girecek, inşallah Allah'ın izniyle şifa bulması için sizden bir ricam olacaktı
Hayırlısıyla kulaklarının sağlıkla duyması için YA RAHMAN CELLE CELALÜHÜ tesipihi 298 kez çekebilir misiniz? ne kadar çok kişi çekerse o kadar iyi olur, isteyen 2-3 kez de (298)çekebilir ,Allah hepinizden razı olsun
Yoksa sendemi:)))) cok merak ettim neresinde oturuyorsun ozel mesaj olarak atabilirsin canm. Size güzel haberler vermek isterdim ne yazıkki durumumda bir değişiklik yok. bebek için gordugum bir tedavide yok. Salmışım kendimi tamamen. Hayatı akışına bırakıyorum. Kendimle hiç ilgilenmiyorum. Ne evlat hevesi kaldı nede anne olma duygusu yüreğimi hoplatmıyor. Arada bir gelip gidiyor çok nadir. Cok sevimli bir bebek gordüğüm zaman. Onun dışında hiç bu konuyu açmıyorum kendime. Belkide o yuzden girmedim yazmadım. Hatırlamamak için. Haberin varmıydı bilmiyorum. Şubat ayından beri adet gormüyordum. 1 hafta once cok az gordum 7 ay sonra. Ona bile fazla sevinmedim. Artık onumuzdeki bir 7 ay sonra gorurum artik. Heralde ben menopoza girdim bu genç yaşta. Zaten eşimlede cok birlikte olmak duygusu gelmiyor. Esim hic istemese ben omur boyu istemem heralde. Sad3ce tiroitlerim vardı 1.5 ay ilac kullandim yarım yumalak bir gün içiyordum 1 hafta icmiyordum boylece 3 ay oldu heralde. Oda aşırı terleme ve sinir vardı. İçınce geciyordu. Onun icın kontrole gitmem lazm. Ama doktorum istanbulda burda nereye gidecegim bilmiyorum. Benden bu kadar havadisler:)) sen nasılsın?Neler yapıyorsun?bebek durumlari ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?