Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar,
yasemin canım bi rahat nefes alamadın hamileliğin boyunca,inşallah geçmiştir sancıların,senin yaramaz acele ediyor galiba sana kavuşmak için ama biraz daha sabretmesi lazım

bedriye canım çok üzüldüm okuyunca inşallah bugünkü ölçümlerde güzel haber alırsınız yanlış ölçülmüştür rabbim feraha çıkarsın sizi

kızlar ben sabah topiğe bakmadan dualarınızı okudum ama 2 şer tane okunacak diye biliyordum şimdi gördümkü 3 er tane okunuyormuş neyse artık evde okurum eksik kalanı,Allah kabul etsin

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]07.10.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maralam/ mearl[/TD]
[TD]08.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlik+hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ah kuzum..geçecek inşallah...en azından artık tecrübelisin ne olduğunu biliyosun..o dediğin sertleşmeler bendede oluyo....inşallah sancın biter...kasıma kadar götürürsün sen üzülme..

tesbihim yanımda yok..akişam çekerim..
Bedişim çok geçmiş olsun..geçici bişeydir umarım..

Yaseminciğim canım inşallah sancılarını keserler ben erken geleceğini düşünmüyorum inşallahta öyle olur. Dualarımız seninle canım selametle inşallah arıcam seni ayrıca öğle tatilimde.

Bedriye üzmesin kendini ilk günlerde yapılan işitme testlerinin hiçbir şekilde kesinliği yok diye biliyorum. Yeniden tekrarlansın bir herşey normal çıkacak inşallah bende akşam gidince hemen okucam duasını Rabbim korusun inşallah..

Bu aralar ne oluyor topiğimize yahu hep yüreğimiz ağzımızda Rabbim nazarlardan saklasın sağlık sıhhat versin bebişlere.

Günaydın canlarım...
Burcu Bedişe söyle üzülmesin ilk zamanlar yapılan testler yanlış çıkabiliyor iki arkadaşım yaşadı aynı şeyi 15 gün sonra tekrar ettirdiler geçti testi kuzular büyüdü konuşuyorlar bile..Bende dua edicem kuzumuz için....

Kizlar gece 3te eve geldim. Cok macersli bir geceydi. 6 saat ordaydim.dun aksam karnimdaki sertlesmeler sık lasmaya ve basladi ve nefesimi keser fereceye geldi. Hastaneye gittik nst de cokyuksek erken doğum sancilari cikti bol bol.dr 3 saatlik bi serum tskti ama fayda etmedi sonraki nst yine sancılı cikti. Daha cok erkrn dogumda yaptiramayiz kesin kuveze girer dedi. Caniniz ciikti çocuklar gidin eve yatin dinlenin dedi. Senin hic yorulmaman lazim ama şu hale bak kac saattir burdasin dedi. Ilacimi fazlalastirdi. Bide ebe muayene etti açıklık varsa cikartamam seni dedi coksukur ki aciklik yoktu çıktım.
Kizlar bana 1'er tesbih "ya şafi, ya kafi, ya muafi" çeker misiniz. Hayirlisi ile erken doğum olmasin bebegim gelişimini tamamlayinca sağlıklı dogsun diye dua ederek. En azindan bayrami atlatmamiz lazim hayirlisiyla riskli doğum olmasin diye.

Canım dikkat et yorma kendini dua etcem sana açılmayı kontrol etmiş ya leke falan gelebilir korkma

kuşum akşam senin için dua edecem..inşallah yoluna girecek...kasıma kadar sabredersin sen biliyorum:)

Bendede bu tip kasılmalar var..bende yaso öle diyince doktorumu aradım...
Sertleşme ve karnımda yamulma bendede oluyor..doktor sorduki ne zamandır yaşıyosun...benim bi dün oldu geçti, 3-5 dk sürdü, sanki kafasını dayadı yumurta gibi tortop oldu karnım..bide şimdi oldu midemin üstüne çıktı sanki..
Doktor dediki erken doğum kasılmaları sık sık olur..tabi yasonun yaşadığıda bu.. Sizinki bebek hareketi ..
Buradan açıklıyorum..kişi kendinden bilir işim..bkz yaso..sık sık olduğu için doktora gitti ve durumu kurtardı..onun dışındakilerin endişelenecek bi durumu yok..yasoda yatıp dinlenecek..doktor banada dinlen dedi..
..inşallah kasıma kadar dayanacak yasom..

Tumaycim Süpersin ebede oyle dedi ama inşallah gelmez insan tuuhaf olur yaa
Buketim sıkıyorum disimi bakalim ne olacak.
Canlarim bana dua eden ve edecek olan herkesten allah razı olsun. Güzel dileklerinizi hep okuyorum moralim yükseliyor inanin

Bedisim korkmasin inşallah o test yanlis çıkmış tir cunku son zamanlarda hep duyuyorum bugibi durumlari. Sonraki testler tertemiz cikiyor Allah in izniyle

İnşallah gelmez canım sıkma canını relax ol iyi düşün iyi olsun bence kasıma kadar beklicek Betül hanım sadece biraz naz yapıyor...

kızlar selamlar,
nasılsınız? ben size hıphızlı durumları aktarayım çıkmam gerekicek çünkü
şimdi gecen 5 ekim saat 3,00 de belime giren sancılar sebebiyle uykudan uyandım yaklaşık yarım saatde bir geliyordu zar zor sabah yaptım eşimi uyandırdım erkeenden doktora gittik adam baktı randevu saatimede daha vardır hayırdır sıkıntı yok ya dedi var dedim doğuruyorum inanın doktorun o an bana dönüp bakışını hiç unutmayacağım eşime dedim ki hatta sanırım ilk kez bana doğu yaptıracak :), hemen bebeğin kalp atışına baktı çok şükür iyiydi açıklığa baktı hiç bişey yoktu, nstye bağladılar 18 dk kaldım 2 büyük sancı olmuş o sırada ama inanın kıvrandırıyor sancı girdiği vakit, neyse doktor magnezyu verdi 39.haftayı görelim en azından dedi 38+2ydim gönderdi beni ktü olursa gel dedi çok kızdım eve gidince çünkü sancılar çoğaldı doktor saat 2de çıktı hastaneden ctesi diye, sezeryan olucam biliyoruz sancı neden çekiyorum diye en son 16,30 gibi geldik hastaneye tekrar ebeye açıklığa baktırmadım, nstde 5 dk bir sancı çıktı bebek yukardaydı hala doktoru aradılar doktor sezeryana alalım hazırlayın demiş, anezsteziden korkuyordum ya doktor geldi konuştuk uzun uzun kendi doktorum geldi sıkıntı yyok alıcaz bebeği dedi sonra ameliyathaneye gittiğimde çok korktum normal doğurcam uyutmayın dedim doktor bedriye bak gördüğün herkes mesaisi doldu senin için geldigerme bizi hadi başlayalım dedi ama çok saygılıydılar hiç bişey yapmadılar bayılana kadar, say may da demediler, anestezi uzmanı bayıltayım mı dedi hocaya o da bayıltalım dedi aneztezi uzmanı verdiğinde narkozu yüzümün karıncalandığını hissettim sonraa doktorun haydii bedriye kalkıyorsun haydii sesine uyandım anestezi uzmanına doktoruma tşk ettim gözlerimi açamadım kimseyi görmüyorum dedim tmm dediler bebeğin çok iyi dediler.. odadaykende bebeği verdiler gözlerimi açamıyorum dedim doktorum geldi sildi etti gözlerimi birazdan açmaya başlıyacaksın kremliydi gözlerin dedi.. sonra kara kızımı gördümm.. kapraka.. Allahımm o doğum sancılarını çekerken sizlere hepinize isim isim dua ettim, Allah ım kabul etmiştir inşallah..
Sezeryan ameliyat benim için iyi oldu ağrısı sızısı oldu ama çok dayanılmaz değil, iyi oldu normal şansım olsa ben yine tercih etmezdim, doktoru dinlemem benim için iyi oldu kızlar ben çok panikliyecektim çok şükür iyiyiz derkeenn çıkış günü hemşire elinde bi tomar kağıtla geldi bu bilmem neyin tanıtımı, bu bilmem ne reçetesi, bebeğiniz işitme testinden geçemedi dedi, şok oldum kalakaldım uğuldadı sanki herşey, hemşireler geldiler bu cihazlar kesin sonuç veren cihazlar değil dediler bide aşama aşama ddiler bu test 1. aşamadan sonra 2. aşamaya bakıyorlarmış yarın gdicez kontrole tekrarlıyacaklar testi inşallah kızlar temiz çıkar, Herşey Allah tan ama şu an yazarken bile içim coşuyor Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat bizimkinede aynı şekilde sağlık sıhhat versin inşallah.. Elif koyduk evladımın adını.. Sizler beni hiç tek bırakmadınız en üzgün korkak zamanlarımda hep dualarınızla yanımdaydınız şimdi çok duaya ihtiyacımız var kızlar bizi tek duasız göndermeyin hayırlısıyla temiz haberler alalım inşallah..
Burcumm çok sağol tüm desteğin dua organizasyonu için çok sağol Allah razı olsun..
kızlar ya lütfen dua edin bize..

Karakizina cok dua etcem Bedisim ama korkma test temiz cikicak ben inaniyorum bak dogumun kolay olucak dedim oldu kizinda saglikli oyle hissediyorum..

dün benim aklıma geldin birden bu kız ekim annelerine gelirdi gelmiyo hehalde pırtlattı diye düşündüm...neyseki kavuşmuşsun canım kızına..hiç üzme kendini sonuçlar çok çok iyi çıkacak inşallah...Rabbim ismiyle uzun uzun yaşatsın kızını...

sağol kuşum önerilerin için hakikaten cok zor bir durum resmen işkence gibi, elif duru da cok güzel hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallah
canım çok geçmiş olsun dua edicem sana inşallah hayırlısıyla atlatacaksın bu durumu ama erken de gelirse panik yapma üzülme sakın arkadaşımın 32. haftada geldi şimdi turp gibi bir oğlu var maşallah
=burju82;32214379]DİKKAT DİKKAT ACİL DUYURU

canlarım bizim Bediş'imizin tatlı tombik kızı, işitme testlerinden geçememiş maalesef, hem de her iki kulağıda ..bedriye şuan çok üzgün ve çok ağlamış, yarın tekrar teste girecek, inşallah Allah'ın izniyle şifa bulması için sizden bir ricam olacaktı

Hayırlısıyla kulaklarının sağlıkla duyması için YA RAHMAN CELLE CELALÜHÜ tesipihi 298 kez çekebilir misiniz? ne kadar çok kişi çekerse o kadar iyi olur, isteyen 2-3 kez de (298)çekebilir ,Allah hepinizden razı olsun
[/QUOTE]

ay inanmıyorum bediş doğurmuş maşallah haberim yoktu ya hatta bugün kızdım kendime fetih süresini okumadm hala çok geciktirdim dedim ve okudum bediş için neyse evladının sağlığı için bağışladım ayrıca dua edicem Rabbim inşallah diğer testleri geçmesininasip edecek
Canim bizde Sevilay yada Tugba koyucaz ama karar veremedik isim konusunda kararsiz olunca bende Tarkanin Firuze sarkisini cok seviyorum Firuzem diye seviyorum herkes sinir oluyor
aslında firuze ismi de bana değişik gelir anlamını bilmiyorum ama hoş bir isim bence

Selam kızlar hayırlı günler eşim evde olduğundan kalk kahvaltı yap mutfağı topla bu saati buluyor
yasemincim înşallah hayırlısıyla evladın kasıma kadar hayırlısıyla bekler Allah sizi zamanında kavuşturur
bedriyecîm inşallah Elifimîzin küçük meleğinin test sonuçları yanlış olmuştur ikinci aşamada herşeyler yolunda çıkar
DUALARIM SİZLERLE

mrb arkadaşlar kontrolumuz vardı çok şükür kızımın gelişimi iyi keyfide yerinde maşallah ama bende idrarda enfeksiyon çıktı ve tansiyonum yüksek çıktı 15 /9 doktor takip istedi moralim bozul biraz enfeksiyo için tek kullanımlık ilaç verdi 25 gün sonrayada izin verdi bakalım hakkımızda hayırlısı

yasemin bedriye allah yardımcılarınız olsun inş. rabbim herseyin en iyisini bilir

Bediş hadi gözün aydın..kavuştun yavyuşuna..inşallah 2. Testlerde temiz çıkar...hayırlısı allahtan..sen kendine dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…