- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.141
kızlar hastanedeyim. Bugun karnim sık sık cok sertlesti korktum. Geldim nst de erken doğum sancılar im çıktı hemde baya cok. Nöbetçi dr hemen serum takti daha cokerken dogmamasi lazim dedi. Serum bitince yani 3 saat sonra gene nst ye giricem. Sanci aazalmış olursa çıkarırım yoksa cikartmam hastaneden dedi.
Bana dua edin...
dikkat dikkat acil duyuru
canlarım bizim bediş'imizin tatlı tombik kızı, işitme testlerinden geçememiş maalesef, hem de her iki kulağıda..bedriye şuan çok üzgün ve çok ağlamış, yarın tekrar teste girecek, inşallah allah'ın izniyle şifa bulması için sizden bir ricam olacaktı
hayırlısıyla kulaklarının sağlıkla duyması için ya rahman celle celalühü tesipihi 298 kez çekebilir misiniz? Ne kadar çok kişi çekerse o kadar iyi olur, isteyen 2-3 kez de (298)çekebilir ,allah hepinizden razı olsun
Kizlar gece 3te eve geldim. Cok macersli bir geceydi. 6 saat ordaydim.dun aksam karnimdaki sertlesmeler sık lasmaya ve basladi ve nefesimi keser fereceye geldi. Hastaneye gittik nst de cokyuksek erken doğum sancilari cikti bol bol.dr 3 saatlik bi serum tskti ama fayda etmedi sonraki nst yine sancılı cikti. Daha cok erkrn dogumda yaptiramayiz kesin kuveze girer dedi. Caniniz ciikti çocuklar gidin eve yatin dinlenin dedi. Senin hic yorulmaman lazim ama şu hale bak kac saattir burdasin dedi. Ilacimi fazlalastirdi. Bide ebe muayene etti açıklık varsa cikartamam seni dedi coksukur ki aciklik yoktu çıktım.
Kizlar bana 1'er tesbih "ya şafi, ya kafi, ya muafi" çeker misiniz. Hayirlisi ile erken doğum olmasin bebegim gelişimini tamamlayinca sağlıklı dogsun diye dua ederek. En azindan bayrami atlatmamiz lazim hayirlisiyla riskli doğum olmasin diye.
kizlar gece 3te eve geldim. Cok macersli bir geceydi. 6 saat ordaydim.dun aksam karnimdaki sertlesmeler sık lasmaya ve basladi ve nefesimi keser fereceye geldi. Hastaneye gittik nst de cokyuksek erken doğum sancilari cikti bol bol.dr 3 saatlik bi serum tskti ama fayda etmedi sonraki nst yine sancılı cikti. Daha cok erkrn dogumda yaptiramayiz kesin kuveze girer dedi. Caniniz ciikti çocuklar gidin eve yatin dinlenin dedi. Senin hic yorulmaman lazim ama şu hale bak kac saattir burdasin dedi. ılacimi fazlalastirdi. Bide ebe muayene etti açıklık varsa cikartamam seni dedi coksukur ki aciklik yoktu çıktım.
Kizlar bana 1'er tesbih "ya şafi, ya kafi, ya muafi" çeker misiniz. Hayirlisi ile erken doğum olmasin bebegim gelişimini tamamlayinca sağlıklı dogsun diye dua ederek. En azindan bayrami atlatmamiz lazim hayirlisiyla riskli doğum olmasin diye.
Tumaycim Süpersin ebede oyle dedi ama inşallah gelmez insan tuuhaf olur yaa
Buketim sıkıyorum disimi bakalim ne olacak.
Canlarim bana dua eden ve edecek olan herkesten allah razı olsun. Güzel dileklerinizi hep okuyorum moralim yükseliyor inanin
Bedisim korkmasin inşallah o test yanlis çıkmış tir cunku son zamanlarda hep duyuyorum bugibi durumlari. Sonraki testler tertemiz cikiyor Allah in izniyle
Karakizina cok dua etcem Bedisim ama korkma test temiz cikicak ben inaniyorum bak dogumun kolay olucak dedim oldu kizinda saglikli oyle hissediyorum..kızlar selamlar,
nasılsınız? ben size hıphızlı durumları aktarayım çıkmam gerekicek çünkü
şimdi gecen 5 ekim saat 3,00 de belime giren sancılar sebebiyle uykudan uyandım yaklaşık yarım saatde bir geliyordu zar zor sabah yaptım eşimi uyandırdım erkeenden doktora gittik adam baktı randevu saatimede daha vardır hayırdır sıkıntı yok ya dedi var dedim doğuruyorum inanın doktorun o an bana dönüp bakışını hiç unutmayacağım eşime dedim ki hatta sanırım ilk kez bana doğu yaptıracak :), hemen bebeğin kalp atışına baktı çok şükür iyiydi açıklığa baktı hiç bişey yoktu, nstye bağladılar 18 dk kaldım 2 büyük sancı olmuş o sırada ama inanın kıvrandırıyor sancı girdiği vakit, neyse doktor magnezyu verdi 39.haftayı görelim en azından dedi 38+2ydim gönderdi beni ktü olursa gel dedi çok kızdım eve gidince çünkü sancılar çoğaldı doktor saat 2de çıktı hastaneden ctesi diye, sezeryan olucam biliyoruz sancı neden çekiyorum diye en son 16,30 gibi geldik hastaneye tekrar ebeye açıklığa baktırmadım, nstde 5 dk bir sancı çıktı bebek yukardaydı hala doktoru aradılar doktor sezeryana alalım hazırlayın demiş, anezsteziden korkuyordum ya doktor geldi konuştuk uzun uzun kendi doktorum geldi sıkıntı yyok alıcaz bebeği dedi sonra ameliyathaneye gittiğimde çok korktum normal doğurcam uyutmayın dedim doktor bedriye bak gördüğün herkes mesaisi doldu senin için geldigerme bizi hadi başlayalım dedi ama çok saygılıydılar hiç bişey yapmadılar bayılana kadar, say may da demediler, anestezi uzmanı bayıltayım mı dedi hocaya o da bayıltalım dedi aneztezi uzmanı verdiğinde narkozu yüzümün karıncalandığını hissettim sonraa doktorun haydii bedriye kalkıyorsun haydii sesine uyandım anestezi uzmanına doktoruma tşk ettim gözlerimi açamadım kimseyi görmüyorum dedim tmm dediler bebeğin çok iyi dediler.. odadaykende bebeği verdiler gözlerimi açamıyorum dedim doktorum geldi sildi etti gözlerimi birazdan açmaya başlıyacaksın kremliydi gözlerin dedi.. sonra kara kızımı gördümm.. kapraka.. Allahımm o doğum sancılarını çekerken sizlere hepinize isim isim dua ettim, Allah ım kabul etmiştir inşallah..
Sezeryan ameliyat benim için iyi oldu ağrısı sızısı oldu ama çok dayanılmaz değil, iyi oldu normal şansım olsa ben yine tercih etmezdim, doktoru dinlemem benim için iyi oldu kızlar ben çok panikliyecektim çok şükür iyiyiz derkeenn çıkış günü hemşire elinde bi tomar kağıtla geldi bu bilmem neyin tanıtımı, bu bilmem ne reçetesi, bebeğiniz işitme testinden geçemedi dedi, şok oldum kalakaldım uğuldadı sanki herşey, hemşireler geldiler bu cihazlar kesin sonuç veren cihazlar değil dediler bide aşama aşama ddiler bu test 1. aşamadan sonra 2. aşamaya bakıyorlarmış yarın gdicez kontrole tekrarlıyacaklar testi inşallah kızlar temiz çıkar, Herşey Allah tan ama şu an yazarken bile içim coşuyor Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat bizimkinede aynı şekilde sağlık sıhhat versin inşallah.. Elif koyduk evladımın adını.. Sizler beni hiç tek bırakmadınız en üzgün korkak zamanlarımda hep dualarınızla yanımdaydınız şimdi çok duaya ihtiyacımız var kızlar bizi tek duasız göndermeyin hayırlısıyla temiz haberler alalım inşallah..
Burcumm çok sağol tüm desteğin dua organizasyonu için çok sağol Allah razı olsun..
kızlar ya lütfen dua edin bize..
kızlar selamlar,
şimdi gecen 5 ekim saat 3,00 de belime giren sancılar sebebiyle uykudan uyandım yaklaşık yarım saatde bir geliyordu zar zor sabah yaptım eşimi uyandırdım erkeenden doktora gittik adam baktı randevu saatimede daha vardır hayırdır sıkıntı yok ya dedi var dedim doğuruyorum inanın doktorun o an bana dönüp bakışını hiç unutmayacağım eşime dedim ki hatta sanırım ilk kez bana doğu yaptıracak :), hemen bebeğin kalp atışına baktı çok şükür iyiydi açıklığa baktı hiç bişey yoktu, nstye bağladılar 18 dk kaldım 2 büyük sancı olmuş o sırada ama inanın kıvrandırıyor sancı girdiği vakit, neyse doktor magnezyu verdi 39.haftayı görelim en azından dedi 38+2ydim gönderdi beni ktü olursa gel dedi çok kızdım eve gidince çünkü sancılar çoğaldı doktor saat 2de çıktı hastaneden ctesi diye, sezeryan olucam biliyoruz sancı neden çekiyorum diye en son 16,30 gibi geldik hastaneye tekrar ebeye açıklığa baktırmadım, nstde 5 dk bir sancı çıktı bebek yukardaydı hala doktoru aradılar doktor sezeryana alalım hazırlayın demiş, anezsteziden korkuyordum ya doktor geldi konuştuk uzun uzun kendi doktorum geldi sıkıntı yyok alıcaz bebeği dedi sonra ameliyathaneye gittiğimde çok korktum normal doğurcam uyutmayın dedim doktor bedriye bak gördüğün herkes mesaisi doldu senin için geldigerme bizi hadi başlayalım dedi ama çok saygılıydılar hiç bişey yapmadılar bayılana kadar, say may da demediler, anestezi uzmanı bayıltayım mı dedi hocaya o da bayıltalım dedi aneztezi uzmanı verdiğinde narkozu yüzümün karıncalandığını hissettim sonraa doktorun haydii bedriye kalkıyorsun haydii sesine uyandım anestezi uzmanına doktoruma tşk ettim gözlerimi açamadım kimseyi görmüyorum dedim tmm dediler bebeğin çok iyi dediler.. odadaykende bebeği verdiler gözlerimi açamıyorum dedim doktorum geldi sildi etti gözlerimi birazdan açmaya başlıyacaksın kremliydi gözlerin dedi.. sonra kara kızımı gördümm.. kapraka.. Allahımm o doğum sancılarını çekerken sizlere hepinize isim isim dua ettim, Allah ım kabul etmiştir inşallah..
Sezeryan ameliyat benim için iyi oldu ağrısı sızısı oldu ama çok dayanılmaz değil, iyi oldu normal şansım olsa ben yine tercih etmezdim, doktoru dinlemem benim için iyi oldu kızlar ben çok panikliyecektim çok şükür iyiyiz derkeenn çıkış günü hemşire elinde bi tomar kağıtla geldi bu bilmem neyin tanıtımı, bu bilmem ne reçetesi, bebeğiniz işitme testinden geçemedi dedi, şok oldum kalakaldım uğuldadı sanki herşey, hemşireler geldiler bu cihazlar kesin sonuç veren cihazlar değil dediler bide aşama aşama ddiler bu test 1. aşamadan sonra 2. aşamaya bakıyorlarmış yarın gdicez kontrole tekrarlıyacaklar testi inşallah kızlar temiz çıkar, Herşey Allah tan ama şu an yazarken bile içim coşuyor Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat bizimkinede aynı şekilde sağlık sıhhat versin inşallah.. Elif koyduk evladımın adını.. Sizler beni hiç tek bırakmadınız en üzgün korkak zamanlarımda hep dualarınızla yanımdaydınız şimdi çok duaya ihtiyacımız var kızlar bizi tek duasız göndermeyin hayırlısıyla temiz haberler alalım inşallah..
Burcumm çok sağol tüm desteğin dua organizasyonu için çok sağol Allah razı olsun..
sağol kuşum önerilerin için hakikaten cok zor bir durum resmen işkence gibi, elif duru da cok güzel hayırlısıyla dünyaya gelsinler inşallahbircancım zeynep sare çok güzel bir isim maşallah, bide burcu elif duru koyacakmış onuda çok beğenmiştim
şimdi gelelim kabızlık olayına, şu yazdıklarım hepsini yap dene zaten zararsız şeyler
**sabah AÇ karnına kayısı ye ve üzerine su iç
**sabah AÇ karnına ılık ballı su iç
**gün içinde mümkünse evde mayalanan yoğurt ye bol bol
**patlıcan közle üzerine zeytinyağ dök ye,patlıcan ishal yapar
**sabah AÇ karnına kaysı hoşafıda olur
**lifli sebzeler, pırasa gibi
**ve bol bol su iç canım
** demir ilacını aç karnına içince ishal yapar
bunlar benim yaptıklarım ayrıca
Kızlar hastanedeyim. Bugun karnim sık sık cok sertlesti korktum. Geldim nst de erken doğum sancılar im çıktı hemde baya cok. Nöbetçi dr hemen serum takti daha cokerken dogmamasi lazim dedi. Serum bitince yani 3 saat sonra gene nst ye giricem. Sanci aazalmış olursa çıkarırım yoksa cikartmam hastaneden dedi.
Bana dua edin...
canım çok geçmiş olsun dua edicem sana inşallah hayırlısıyla atlatacaksın bu durumu ama erken de gelirse panik yapma üzülme sakın arkadaşımın 32. haftada geldi şimdi turp gibi bir oğlu var maşallahKizlar gece 3te eve geldim. Cok macersli bir geceydi. 6 saat ordaydim.dun aksam karnimdaki sertlesmeler sık lasmaya ve basladi ve nefesimi keser fereceye geldi. Hastaneye gittik nst de cokyuksek erken doğum sancilari cikti bol bol.dr 3 saatlik bi serum tskti ama fayda etmedi sonraki nst yine sancılı cikti. Daha cok erkrn dogumda yaptiramayiz kesin kuveze girer dedi. Caniniz ciikti çocuklar gidin eve yatin dinlenin dedi. Senin hic yorulmaman lazim ama şu hale bak kac saattir burdasin dedi. Ilacimi fazlalastirdi. Bide ebe muayene etti açıklık varsa cikartamam seni dedi coksukur ki aciklik yoktu çıktım.
ay inanmıyorum bediş doğurmuş maşallah haberim yoktu ya hatta bugün kızdım kendime fetih süresini okumadm hala çok geciktirdim dedim ve okudum bediş için neyse evladının sağlığı için bağışladım ayrıca dua edicem Rabbim inşallah diğer testleri geçmesininasip edecekkızlar selamlar,
aslında firuze ismi de bana değişik gelir anlamını bilmiyorum ama hoş bir isim benceCanim bizde Sevilay yada Tugba koyucaz ama karar veremedik isim konusunda kararsiz olunca bende Tarkanin Firuze sarkisini cok seviyorum Firuzem diye seviyorum herkes sinir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?