Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadi gözün aydın..iyiymiş beik..sende kendine dikkat et..

hadi gözün aydın beb,ik iyiyimiş..sende kendine dikkat et..

maralam/ meralcim duanı okudum rabbim sağlıklı hayırlı hamişlik+hayırlı evlat nasip etsin amin

canım bende de 2 defa enfeksiyon cıktı o ilaçla düzeliyor ama kasıklarında ağrı veya idrarda yanma olursa hemen görün doktoruna
bebişine de maşallah.

canım bende de 2 defa enfeksiyon cıktı o ilaçla düzeliyor ama kasıklarında ağrı veya idrarda yanma olursa hemen görün doktoruna
bebişine de maşallah.

yok idrarda yanma yok kasıklarda agrıda yok ben kendim istedim zaten idrar testini doktora girmede yaptrıdım tesadüfen ögrendim

canlarım eve yeni girdim hemen bilg açtım

Bedriye canım benim Elif'in güzel haberlerini alacağız inşallah,kalbini ferah tut

Serapcım seninde 2 günün kaldı di mi, Allah yardımcın olsun inşallah

Yasemin canım hemen birazdan istediğin tespihleri çekiyorum ,yavrun en hayırlı zamanda doğsun inşallah

Nazan canım benim belki bir seferlik bir yüksekliktir hemen kafanı takma, çünkü tansiyon stersle de artan bişey, sen şimdi evde sabah-öğle-akşam ölçümlerini yap, ama yemekten ve yürüdükten yarım saat sonra ölç yoksa yüksek çıkar gerçek değeri vermez,rabbim şifasını nasip etsin

Bircan sen de gelmezsen böyle action olayları kaçırırsın tabiki :)

evet canım kaldı 2 gün gerçi bugün de bitti kaldı yarın sadece...

kızlarrr perşembe günü saat 10 da sezeryana alınacağım bir aksilik çıkmazsa inşallah...

yasemin seninde tansiyonun yüksek çıkıyodu dimi canım senikisi kaç çıkıyodu benimkisi 15/9

Nazancim ben yorum yapmak istemedim aslinda felaket tellali gibi olmiyim diye. Sonuçta bende olan şey sendede olacsk diye bir kural yok tabi öncelikle onu diyim.
Dr zaten büyük ihtimal idrar testinde protein degerinede baktirmis olması lazım. Cunku idrar yolu enfeksiyonu tansiyon u tetikliyor o da protein kacagini tetikliyor. Tabi bide bunlar ile birlikte el ve ayaklarda şişlik de olursa ozaman tehlike yüksek Allah korusun.
Ama tahminimce senin enfeksiyonu cozerse dr tansiyonda Otomatik olarak düşer.

Bak benim dunku tahlil sonucum yine protein yukselmeye baslamis bide ona üzülüyorum simdi. Zaten ben anliyordum cunku gun ve gun tansiyonum yarim derece yükseliyor offf yani bana rahat yok... Sonuçta Allahın dediği olacak diyip relax olmak icin surekli kendime telkin veriyorum.

Burcu ve Tümay canlarim Allah razı olsun cok cok tesekkur ederim dualar ivin.
Serap cim ayy neguzel günü saati belli olmus hayırlı olsun inşallah. Rabim kolayca atlatmani nasibetsin

Yasemin canım bugün sana tespih çekerken düşündüm : hamileliğin boyunca ufak büyük sıkıntıların oldu, inşallah bu sıkıntılar senin sınavındır ve öyle inanıyorum ki sende bu inanç ve tevekkül sayesinde hayırlısıyla ve saglıkla doğumun gerçekleşecek , kalbimini ferah tut

Serapcım Allah nasip ederse yarın akşam senin için toplu dua başlatayım, perşembe sabah 10 da sana toplu dua edelim

Ayyy canim arkadaşım benim nekadar güzel dusunmussun valla icimi actin.dogru diyorsun her sinavin bir sonu vardir ve inşallah ferah olur.
Ben seni o güzel kalbinden yerim emi. Allahim bir mucize ile senden bir minik haber verse bize varya topik Coşar uçar ayy rabbim o günler ide göstersin bize inşallah

Aa olurmu aydınlat beni enfeksiyon azmış ilacımı içtim şimdi idrar testini ben isyemiştim şükür ki protein negatif çıktı akşsm gelirken saglık ocagında tansiyonumu ölçtürdüm elektironik aleyle tabi 12/6 çıktı

canlarım bende bugün bedriyenin elif'i için ve yasemin için söylediğiniz duaları okudum ama tesbihim yoktu saymadım yazmıyorum diye dua etmiyorum sanmayın

Yasemin tesbihini çektim allah kabul etsin bedriyecim seninde amenerrasulunu okudum allah guzel kuzuna saglık sıhhat hayırlı ömürler versin

sağol kuzum darısı sizlerin başına en hayırlı bir şekilde inşallah...sende üzme canını kuzum herşey güzel olacak inşallah...

o kadar güzel bir kalbin var ki canım ne diyeyim ben sana..şu an yaşlar gözümden dökülüyo...mevlamdan ne istiyorsan en hayırlı bir biçimde ve en kısa zamanda sana versin kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…