- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.161
mrb arkadaşlar kontrolumuz vardı çok şükür kızımın gelişimi iyi keyfide yerinde maşallah ama bende idrarda enfeksiyon çıktı ve tansiyonum yüksek çıktı 15 /9 doktor takip istedi moralim bozul biraz enfeksiyo için tek kullanımlık ilaç verdi 25 gün sonrayada izin verdi bakalım hakkımızda hayırlısı
yasemin bedriye allah yardımcılarınız olsun inş. Rabbim herseyin en iyisini bilir
mrb arkadaşlar kontrolumuz vardı çok şükür kızımın gelişimi iyi keyfide yerinde maşallah ama bende idrarda enfeksiyon çıktı ve tansiyonum yüksek çıktı 15 /9 doktor takip istedi moralim bozul biraz enfeksiyo için tek kullanımlık ilaç verdi 25 gün sonrayada izin verdi bakalım hakkımızda hayırlısı
yasemin bedriye allah yardımcılarınız olsun inş. Rabbim herseyin en iyisini bilir
hadi gözün aydın..iyiymiş beik..sende kendine dikkat et..
yasemin bedriye allah yardımcılarınız olsun inş. rabbim herseyin en iyisini bilir
canım bende de 2 defa enfeksiyon cıktı o ilaçla düzeliyor ama kasıklarında ağrı veya idrarda yanma olursa hemen görün doktoruna
bebişine de maşallah.
canlarım eve yeni girdim hemen bilg açtım
Bedriye canım benim Elif'in güzel haberlerini alacağız inşallah,kalbini ferah tut
Serapcım seninde 2 günün kaldı di mi, Allah yardımcın olsun inşallah
Yasemin canım hemen birazdan istediğin tespihleri çekiyorum ,yavrun en hayırlı zamanda doğsun inşallah
Nazan canım benim belki bir seferlik bir yüksekliktir hemen kafanı takma, çünkü tansiyon stersle de artan bişey, sen şimdi evde sabah-öğle-akşam ölçümlerini yap, ama yemekten ve yürüdükten yarım saat sonra ölç yoksa yüksek çıkar gerçek değeri vermez,rabbim şifasını nasip etsin
Bircan sen de gelmezsen böyle action olayları kaçırırsın tabiki :)
yasemin seninde tansiyonun yüksek çıkıyodu dimi canım senikisi kaç çıkıyodu benimkisi 15/9
Yasemin canım bugün sana tespih çekerken düşündüm : hamileliğin boyunca ufak büyük sıkıntıların oldu, inşallah bu sıkıntılar senin sınavındır ve öyle inanıyorum ki sende bu inanç ve tevekkül sayesinde hayırlısıyla ve saglıkla doğumun gerçekleşecek , kalbimini ferah tut
Serapcım Allah nasip ederse yarın akşam senin için toplu dua başlatayım, perşembe sabah 10 da sana toplu dua edelim
Nazancim ben yorum yapmak istemedim aslinda felaket tellali gibi olmiyim diye. Sonuçta bende olan şey sendede olacsk diye bir kural yok tabi öncelikle onu diyim.
Dr zaten büyük ihtimal idrar testinde protein degerinede baktirmis olması lazım. Cunku idrar yolu enfeksiyonu tansiyon u tetikliyor o da protein kacagini tetikliyor. Tabi bide bunlar ile birlikte el ve ayaklarda şişlik de olursa ozaman tehlike yüksek Allah korusun.
Ama tahminimce senin enfeksiyonu cozerse dr tansiyonda Otomatik olarak düşer.
Bak benim dunku tahlil sonucum yine protein yukselmeye baslamis bide ona üzülüyorum simdi. Zaten ben anliyordum cunku gun ve gun tansiyonum yarim derece yükseliyor offf yani bana rahat yok... Sonuçta Allahın dediği olacak diyip relax olmak icin surekli kendime telkin veriyorum.
Burcu ve Tümay canlarim Allah razı olsun cok cok tesekkur ederim dualar ivin.
Serap cim ayy neguzel günü saati belli olmus hayırlı olsun inşallah. Rabim kolayca atlatmani nasibetsin
Nazancim ben yorum yapmak istemedim aslinda felaket tellali gibi olmiyim diye. Sonuçta bende olan şey sendede olacsk diye bir kural yok tabi öncelikle onu diyim.
Dr zaten büyük ihtimal idrar testinde protein degerinede baktirmis olması lazım. Cunku idrar yolu enfeksiyonu tansiyon u tetikliyor o da protein kacagini tetikliyor. Tabi bide bunlar ile birlikte el ve ayaklarda şişlik de olursa ozaman tehlike yüksek Allah korusun.
Ama tahminimce senin enfeksiyonu cozerse dr tansiyonda Otomatik olarak düşer.
Bak benim dunku tahlil sonucum yine protein yukselmeye baslamis bide ona üzülüyorum simdi. Zaten ben anliyordum cunku gun ve gun tansiyonum yarim derece yükseliyor offf yani bana rahat yok... Sonuçta Allahın dediği olacak diyip relax olmak icin surekli kendime telkin veriyorum.
Burcu ve Tümay canlarim Allah razı olsun cok cok tesekkur ederim dualar ivin.
Serap cim ayy neguzel günü saati belli olmus hayırlı olsun inşallah. Rabim kolayca atlatmani nasibetsin
Yasemin canım bugün sana tespih çekerken düşündüm : hamileliğin boyunca ufak büyük sıkıntıların oldu, inşallah bu sıkıntılar senin sınavındır ve öyle inanıyorum ki sende bu inanç ve tevekkül sayesinde hayırlısıyla ve saglıkla doğumun gerçekleşecek , kalbimini ferah tut
Serapcım Allah nasip ederse yarın akşam senin için toplu dua başlatayım, perşembe sabah 10 da sana toplu dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?