- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.781
Iyi insallah daha iyi olacak ozlem. Ben doktora gittim cok dusuk dedi kan aldi troitte bi degisiklik varmi ilacin dozunu arttiralimmi diye bakilcak haftaya persembe yine gel hem tansiyonunu hemde kan sonucunu konusalim dedi. Rapor verdi saliya kadar ise gitmeyecem hayirlisi bakalim
Sagol burjum Allah razi olsun guzel gonlune gore versin Rabbim canim.
Acikcasi doktorun bana vermesini bekledim vermedi hicbirsey bende soylemedim soylesem kesin verirdi ama bi yandan okadar cok ilac varki elimde demir hapi folik asit balik yagi hapi magnezium guatr hapi reflu icin ilac birde 3 gun once antibiotik kullandim bi 10 gunluk fitil kullaniyorum mantar olusmasin diye. Bunuda sorsam kullanabilirain bitkisel zaten derdi icime sinmedi bukadar sey kullanirken birde onu istemek
ben normalde ilac kullanmayi sevmeyen biriyim:) basim catlasa yatar uyur ertesi gun gecmezse agrilar artarsa bi hap alir idare ederdim simdi eczaci oldu resmen;)
Oyyy canım ya anne olmak böyle işte, şimdiden herşeyi bebek için yapıyorsun, sonra da attığın her adım onun için oluyor, ne güzel bir fedakarlık, Allah biliyor bu fedakarlığı kimin kaldıracağını, maşallah sana Ayşecik
NAZAN
BEDRIYE
FB TUGBA
DUAMNUR BURCU
canlar dualarını okdum, reglim yeni bitti, Rabb'im size hayatınızdaki sahip olduğunuz tüm güzelliklerin farkına varıp kabul etmenizi nasip etsin ve size tevekkulü versin inşallah..
Ayşecim çok geçmiş olsun, Allah şafi ismiyle sana şifa versin, iyice yat salıya kadar, dinlen, hani bitkisel ilaç isticem doktordan demiştin ne oldu o, birde tensiyon düşüren yiyecekler yemekten kaçın, Allah'a emanet olun
NAZAN
BEDRIYE
FB TUGBA
DUAMNUR BURCU
canlar dualarını okdum, reglim yeni bitti, Rabb'im size hayatınızdaki sahip olduğunuz tüm güzelliklerin farkına varıp kabul etmenizi nasip etsin ve size tevekkulü versin inşallah..
kizlar bende dün hepinize dua okudum rabbim kabül etsin inşallah
Kızlar nasıl dua ediyosunuz???
allah kabul etsin dilekcim, Rabbim ettiğin duaların karşılığını kat be kat geri versin sana
öncelikle hoşgeldin, dilek'le yazışmalarını okuyorum, bizim ilk sayfamızda bir dua listemiz var, onu bir incele, ben her ay duaya katılmak isteyenlerin isimlerini yazıp kura cekip listeyi hazırlıyorum, bir dua belirliyoruz herkes birbirini dua okuyor :)
ÇIĞDEM canım duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah evladına uzun ömür, yuvana bereket huzur ve sağlık versin inşallah
Allah razı olsun kızlar dualarınız için..
Biz bu kış hastalıktan kurtulamadık hiç bahar geldi havalar bi öyle bi böyle yine hasta, diş çıkarmayla birleşince gece uykusu iptal.. Çok yoruluyorum..
Buketcim, yaso yazmamış ama ben yakın zamanda yaşadığımı anlatayım;
Selim eğer gündüz tam doymuyorsa gece saat başı uyanıp emmek istiyor.. Ama nezamanki anneme gittik annem onu her dkka yedirdi hasta diye zayıflamıştı yarım saatte bir yedirdi ve gece yalnızca bir kere uyandı.. Şükrettim o gece maşallah uzun zaman sonra uyumuştum yani..
Şimdi gündüz güzelce yediriyorum bi kaç gündür iyiz maşallah sübhanallah..
Yani demem o ki, bence 3 saat fazla bi zaman.. İçmiyor mama fln diyorsan yavaştan ek gıdaya ek.. Gece daha rahat edersin inşallah.. Gündüzde selim 3 kere uyuyor.. Sabah 9 da, Saat 1 de, akşam 5 de.. Saat 8 gibi yine uyumak istiyor ama uyutmuyorum babasıyla iyi bir yoruluyor 10 da kesin uyutuyorum.. Gündüz uykusu da maksimum 1.5 saat..
Aradaki ay farkına göre sen anla işte senin bebişin ne kadar uyuması gerektiğini canım benim.. Öpüyorum çok kızışını ve senii...
Allah razı olsun kızlar dualarınız için..
Biz bu kış hastalıktan kurtulamadık hiç bahar geldi havalar bi öyle bi böyle yine hasta, diş çıkarmayla birleşince gece uykusu iptal.. Çok yoruluyorum..
Buketcim, yaso yazmamış ama ben yakın zamanda yaşadığımı anlatayım;
Selim eğer gündüz tam doymuyorsa gece saat başı uyanıp emmek istiyor.. Ama nezamanki anneme gittik annem onu her dkka yedirdi hasta diye zayıflamıştı yarım saatte bir yedirdi ve gece yalnızca bir kere uyandı.. Şükrettim o gece maşallah uzun zaman sonra uyumuştum yani..
Şimdi gündüz güzelce yediriyorum bi kaç gündür iyiz maşallah sübhanallah..
Yani demem o ki, bence 3 saat fazla bi zaman.. İçmiyor mama fln diyorsan yavaştan ek gıdaya ek.. Gece daha rahat edersin inşallah.. Gündüzde selim 3 kere uyuyor.. Sabah 9 da, Saat 1 de, akşam 5 de.. Saat 8 gibi yine uyumak istiyor ama uyutmuyorum babasıyla iyi bir yoruluyor 10 da kesin uyutuyorum.. Gündüz uykusu da maksimum 1.5 saat..
Aradaki ay farkına göre sen anla işte senin bebişin ne kadar uyuması gerektiğini canım benim.. Öpüyorum çok kızışını ve senii...
Oğlumun pipisi kanadı gece hastaneye gittik sargı bezi sardılar normal dediler eve yolladılar.sabah 5 gibi baktık yine kanamış hemde dikişi açılmış yine acile gittik 7 ye kadar pansuman ettiler durmadı sonra doktor geldi pıhtılaşmış ben yanında duramadım bakamadım bile sonra ameliyathaneye getirdiler tekrar dikiş attılar ama yüreğim ağzıma geldi rabbim bebeklerimize sağlık versin. İnşallah yanında olamadığım için acısı olduğu için kanı zaten düşük kanaması da oldu ağlamaktan başka bişe yapamadım Rabbime dua da ettim tabi şimdi evdeyiz inşallah geçti daha olmaz..sizinle de paylaşmak istedim bizde durum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?