- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.801
Oğlumun pipisi kanadı gece hastaneye gittik sargı bezi sardılar normal dediler eve yolladılar.sabah 5 gibi baktık yine kanamış hemde dikişi açılmış yine acile gittik 7 ye kadar pansuman ettiler durmadı sonra doktor geldi pıhtılaşmış ben yanında duramadım bakamadım bile sonra ameliyathaneye getirdiler tekrar dikiş attılar ama yüreğim ağzıma geldi rabbim bebeklerimize sağlık versin. İnşallah yanında olamadığım için acısı olduğu için kanı zaten düşük kanaması da oldu ağlamaktan başka bişe yapamadım Rabbime dua da ettim tabi şimdi evdeyiz inşallah geçti daha olmaz..sizinle de paylaşmak istedim bizde durum böyle
İnşallah cnm inşallah geçsin gitsin iyileşsin inşallah..acımaz mı ya 20 dk ağlamış ben iyiki duymadım ama korkusunundan ağlamış doktorun demesi kalkmak istemiş acısı çok olmaz dediler allah bilirCanım yaa geçmiş olsun biranevvel iyileşseydiniz yavrum canı çok acımıştır
Sağol aslıcım inşallah..özlem dr hayırlısıyla çıksa hastaneden sağ salim. Aslıcım inşallah dediğin gibi hiç bişecik olmayacak allahın İzniyle öptüm siziÇok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir ; (((
Kizlar dün özlemi ziyarete gittim maşallah çok iyi görünüyodu ama doktoru tedbir amaçlı birakmiyomus aman iyi olsunlarda inşallah
bu arada bendeki gelişmeleride haber veremedim size çarşamba doktordaydim artik her hafta nst gircem 2hafta sonra ayrıntılı ultrason istedi bebisler birbirlerini beslenme ve gelişme de engelliyolarmi ona bakılacak bide doktorum 3hafta sen taşı 3haftada ben tutarsam işimiz kolay dedi)) ama korkuyorum valla kızlar bide kızımda kalça cıkıklıgindan şüphelendi gibi ama inanın kalbim çok ferah ben inanıyorum onları Allahın izniyle sağlıkla kucağıma alicam işte böyle kizlar dua listesine başlamadım bile bugün başlayıp bitiririm inşallah herkesi çok öpüyorum
canım geçmiş olsun..Allah şifa versin..Oğlumun pipisi kanadı gece hastaneye gittik sargı bezi sardılar normal dediler eve yolladılar.sabah 5 gibi baktık yine kanamış hemde dikişi açılmış yine acile gittik 7 ye kadar pansuman ettiler durmadı sonra doktor geldi pıhtılaşmış ben yanında duramadım bakamadım bile sonra ameliyathaneye getirdiler tekrar dikiş attılar ama yüreğim ağzıma geldi rabbim bebeklerimize sağlık versin. İnşallah yanında olamadığım için acısı olduğu için kanı zaten düşük kanaması da oldu ağlamaktan başka bişe yapamadım Rabbime dua da ettim tabi şimdi evdeyiz inşallah geçti daha olmaz..sizinle de paylaşmak istedim bizde durum böyle
canım geçmiş olsun..Allah şifa versin..
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir ; (((
Kizlar dün özlemi ziyarete gittim maşallah çok iyi görünüyodu ama doktoru tedbir amaçlı birakmiyomus aman iyi olsunlarda inşallah
bu arada bendeki gelişmeleride haber veremedim size çarşamba doktordaydim artik her hafta nst gircem 2hafta sonra ayrıntılı ultrason istedi bebisler birbirlerini beslenme ve gelişme de engelliyolarmi ona bakılacak bide doktorum 3hafta sen taşı 3haftada ben tutarsam işimiz kolay dedi)) ama korkuyorum valla kızlar bide kızımda kalça cıkıklıgindan şüphelendi gibi ama inanın kalbim çok ferah ben inanıyorum onları Allahın izniyle sağlıkla kucağıma alicam işte böyle kizlar dua listesine başlamadım bile bugün başlayıp bitiririm inşallah herkesi çok öpüyorum
Canım bende sizi çok öpüyorumİnşallah cnm inşallah geçsin gitsin iyileşsin inşallah..acımaz mı ya 20 dk ağlamış ben iyiki duymadım ama korkusunundan ağlamış doktorun demesi kalkmak istemiş acmaz dediler allah bilir
Sağol aslıcım inşallah..özlem dr hayırlısıyla çıksa hastaneden sağ salim. Aslıcım inşallah dediğin gibi hiç bişecik olmayacak allahın İzniyle öptüm sizi
Aferim aslım lutluyorum seni evhamlarla hauatını zehir etme canım
Mrb kızlar nasılsınız?
Bişe sorcam size eltimin annedi zona geçiriyormuş bugun 7 günmüş eltimde hollandada salı buraya gelcekmiş annesine bakmaya 1, 5 yaşındada oğlu var doktoro sormuşlar bulaşıcı deilmiş ama neyte öyle yazmıyo şimdi eltim eslemide görmek isticek nasıl olcak hiç eyrafınıDa zona geçiren varmı bulaşıcımı
Mrb kızlar nasılsınız?
Bişe sorcam size eltimin annedi zona geçiriyormuş bugun 7 günmüş eltimde hollandada salı buraya gelcekmiş annesine bakmaya 1, 5 yaşındada oğlu var doktoro sormuşlar bulaşıcı deilmiş ama neyte öyle yazmıyo şimdi eltim eslemide görmek isticek nasıl olcak hiç eyrafınıDa zona geçiren varmı bulaşıcımı
Mrb kızlar nasılsınız?
Canım bende sizi çok öpüyorum
Ewet canım sadece sukrediyorum
Canım benim halam geçen yıl geçirdi hast falanda yattı ama bulaşıcı kısmını hiç duymadım kuzum yani biz hep ziyaretine gittik bulasici olsa gitmezdik yada ziyaret kabul edilmezdi heralde die düşünüyorum
Evet eşim geçirdi zonayı. Bulaşıcı olduğunu söylemişti bizim doktor.ama ilaçlarını falan sürerken eldiven kullansın. O zaman sıkıntı olmuyor. Allah yardımcısı olsun. Çok ağrı ve aco veren bir hastalık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani aynı havayı solumak vs gibi şeylerden bulaşmıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb kızlar nasılsınız?
Saolun kızlar yani 3 aylık kızımı götürsem oraya bulaşmaz ona dimi inş. Allaha emanet
ben stresten oluyo diye biliyordum.bulaşıcı olduğunu bilmiyordum...ama sende götürme..götürürsende dikkat et..eltinede söyle..ya biz mi biraz basite alıyoruz..bizim işyerinde bik kız var.hamile..bi arkadaşta boğazından rahatsız..kız konuşurken benim bademciklerim yok acaba kaba kulak mı oldum diye konuşmuş..bizimkide tellenmiş..bi doktora git diyo bana bulaşırsa bu çocuk sakat doğar diyo bankanın ortasında..biz niye hafife alıyoruz..sözyleyelim anasını satayım
Oğlumun pipisi kanadı gece hastaneye gittik sargı bezi sardılar normal dediler eve yolladılar.sabah 5 gibi baktık yine kanamış hemde dikişi açılmış yine acile gittik 7 ye kadar pansuman ettiler durmadı sonra doktor geldi pıhtılaşmış ben yanında duramadım bakamadım bile sonra ameliyathaneye getirdiler tekrar dikiş attılar ama yüreğim ağzıma geldi rabbim bebeklerimize sağlık versin. İnşallah yanında olamadığım için acısı olduğu için kanı zaten düşük kanaması da oldu ağlamaktan başka bişe yapamadım Rabbime dua da ettim tabi şimdi evdeyiz inşallah geçti daha olmaz..sizinle de paylaşmak istedim bizde durum böyle
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir ; (((
Amin canım inşallah allahın İzniyle :)) çok sağolGamzecim cok gecmis olsun , o şuan hissetigi acıyı korkuyu çoktan unuttu ve bi daha hic hatirlamayacak, insallah da bir daha hastaneye gitmeyin Allahım korusun
aslım masallah sana canım benim, Allah koruyor onları mucize gibi girdiler hayatına mucize gibide dogacaklar, Allah'a emanetler, no evham ,harikasın :)
Mrb kızlar nasılsınız?
Saolun kızlar yani 3 aylık kızımı götürsem oraya bulaşmaz ona dimi inş. Allaha emanet
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok :)
Iyi akşamlar cicişler, evde tekim, kek yaptım patates kızarttım, ( ne alaka di mi) tv karşısında seçim sonuçlarını izliyorum Rabbim hakkımızda en hayırlı en adaletli olanların başımıza gelmesini nasip etsin inşallah
Bu arada herkes nasıl? Tek tek cevap yazsın bakayım :) öptüm sizi bebekler :)
Ciciş demeyele midem bulanıyo o kızlardan ıyyak
Ay burcu bizdede çay var kap gel kız yaptıklarını iyiyim ben sag kolum uyuşuyo ters bi hareket yaptım yada üşüttümmü bilmem kilodan okadar çok terliyorumki hemencecik soguk alıyorum hayatımda anlımdan ter akmazdı şimdi şakır şakır sırtım kulunçtan geçilmiyo öpüyorum yavyum senii ay burcu içime sokasım geliyo seni yaa niye bu kadar çok eviyom acep recep
Burcum canım bende puding yedim izliyorum. Dediğin gibi en güzel dua hakkımızda hayırlı olan kimse onun kazanması. Eşim yarın şehir dışına gidiyor. Betül ü yatırdim şimdi depresyona girmeye hazırlanayim bari eşim gidiyor diye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?