- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.981
ben sizleri çok çok seviyorum.. hepiniz can oldunuz bana.. çok iç karartıyorum burada daha önce kayıpları olan arkadaşlarım var, onların acısını tazelememe adına susmak istiyorum ama dayanamıyorum.. herşey rüya gibi.. ben bekliyorum.. sanki bir zamanı bekliyorum.. gerçeği yaşadığımı anlayamıyorum.. Allah yardım ediyor bu kadar büyük bir acının sabrı da gerçekten büyük oluyor ama insan başına gelince beyin bir yere kadar algılayabilir kabulleniş süresi uzun sürüyor. Canlarım benimm sizlerin hakkını ödeyemem gerçekten, hepiniz çok çok sağolunn.. sizleri gerçekten de ayrı ayrı çok seviyorum.. benim dışarıda arkadaşım yok pek, şu dönem hele tek bağlantım hayatla işim, ailem, sizlersiniz.. ilk buraya geldiğim gün seninle yazışmıştık yasemin içime huzur gelmişti iyi ki de gelmişim.. iyi ki buraya hepimizi toplamışsın.. bizlere vesile oldun birarada olmamız için çok çok sağoll..
canım benim sende sağol, herbiriniz ayrı ayrı sağolun varolun, gerçekten birlikten kuvvet doğuyor, hepmiz birbirimizi tamamlıyoruz, o yüzden bu topik hepimizin vazgeçilmezi.
ben sizleri çok çok seviyorum.. hepiniz can oldunuz bana.. çok iç karartıyorum burada daha önce kayıpları olan arkadaşlarım var, onların acısını tazelememe adına susmak istiyorum ama dayanamıyorum.. herşey rüya gibi.. ben bekliyorum.. sanki bir zamanı bekliyorum.. gerçeği yaşadığımı anlayamıyorum.. Allah yardım ediyor bu kadar büyük bir acının sabrı da gerçekten büyük oluyor ama insan başına gelince beyin bir yere kadar algılayabilir kabulleniş süresi uzun sürüyor. Canlarım benimm sizlerin hakkını ödeyemem gerçekten, hepiniz çok çok sağolunn.. sizleri gerçekten de ayrı ayrı çok seviyorum.. benim dışarıda arkadaşım yok pek, şu dönem hele tek bağlantım hayatla işim, ailem, sizlersiniz.. ilk buraya geldiğim gün seninle yazışmıştık yasemin içime huzur gelmişti iyi ki de gelmişim.. iyi ki buraya hepimizi toplamışsın.. bizlere vesile oldun birarada olmamız için çok çok sağoll..
dünürüm şimdi hamlelik tavimini okudum, damadımın saç şekli belirleniyormuş çok heyecanlandım, lütfen saçlarını arkaya doğru tarayan hafifdalgalı bir model seçsin. kaynanan öyle istiyor deBedriye canımm duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH....
Bedriyeciğim sabah duanı okudum canım.. Allah'ım kabul etsin hep sana sabırlar versin kalbine ferahlık versin diye dua ettim hep.
Kızlarr nasılsınız biz kalktık kahvaltı ettik pazara gidicez aslında ama gözüm yemiyor hiç yaa. Evi süpürmem silmem lazım eşimi bekledim halıları falan kaldırır diye. Öyle işte yemeğimde var dün yaptım ama eşim yolda yediği için kaldı. Görüşürüz yine bugün pazar pek kimse olmaz yarın daha aktif oluruz sanırım. Yarın bebek konuşmıcaz dimi bir iki üç tııp..
evet canım konuşmiycaz süper bir karar oldu bu valla azıcık normal şeylere eski hayatımıza dönelim hepimiz, kafamız değişsin.
kızlar eşim diyetisyene başladı diye 15 gün evvel yazmıştım buraya, 2 yılda 10 kilo almış, 104 kilo oldu bizde diyetisyene gittik.
neyse dün kontrol vardı eşim hiç kilo vermemiş çünkü ciddiye almamıştı, dr konuştu filan şimdi ciddiye aldık, bende yapıyorum bakalım ne olacak, bende 2 senede 7 kilo almışım,
baskül ailesi olmaya az kaldı yani
dün ıspanak alım, fauslye aldım, patlıcan kabak flan, oturdum 1 haftalı yemeğimi yaptım. 3 çeşit yemek yaptım, ohhh bu hafta eve geldiğimde hiç yemek telaşım olmayacak.
bu zamana kadar ben salakmıymışım neymişim yaa, hergün eve gelip yemek yapıyordum, şimdi doğru yolu buldum
(ohh bebek muhabeti yapmayınca ne güzel oluyor yaa, bi deneme yapayım dedim bak başarılı oldum)
canımmm valla anasına çekerse pırasa misali bi sacı olur babasına cekerse hafif dalgalı olabilirdünürüm şimdi hamlelik tavimini okudum, damadımın saç şekli belirleniyormuş çok heyecanlandım, lütfen saçlarını arkaya doğru tarayan hafifdalgalı bir model seçsin. kaynanan öyle istiyor de
inşallah canım bnm.Arkadaşlarım Öncelikle Hepiniz Hoşgeldiniz...
Bu topiğin açılış şeklini anlatmak istiyorum öncelikle ;
Yazdım topiğin adını filan, tabloyu ekledim. sonra dedimki niyet ettim bakın ;
"Allahım bu topiğe girecek olan tüm arkadaşlarımın ve benim üzerimde nazar varsa, ağırlık varsa, sıkıntı varsa, hastalık varsa, her ne kötü şey varsa sen onları üzerimizden al, hepimizin yüzünü güldür inşallah dedim. ve önce nazar dualarını okudum hepimize, sonra açtım Kuran-ı Kerim'i, Allahım hayırlısıyla sen bizim göbüşlerimizi fethet ve bizi gönlümüzdeki isteklere kavuştur hayırlısıyla dedim, ve birde o uzun bebek duamı ettim, üstüne birde "Fetih Suresi" okudum. Bismillahirrahmanirrahim dedim ve konu aç butonuna tıkladım.
inşallah çok uğurlu çok hayırlı bir topik olur arkadaşlar, çok yürekten dua ettim, benim duam sizinkilerle birleşecek ve hepimiz gönlümüzdeki hayırlı isteklere kavuşacağız inşallah.
hosgeldin canim nasilsin????kızlaaar merhaba ben geldim ama bakıyorumda bi bedriyeciğim beni sormuş bide dün yasemin sormuş beni aşk olsun size kaç gündür gelmiyorum hiç merak etmemişsinizbayadır girememiştim 50 sayfadan fazla yazı okudum hepsini bitirdim maşallah çeneniz düşünce zor oluyor yazılanları okumak 2 haftadır görümcem bizde o yüzden fazla giremiyorum,bide bazen canım bişeyler yazmak istemiyor durgunlaştım işyerindede işlerim oluyor giremiyorum.
sedacığım bu kadar olumsuz düşünme biraz olumlu düşünmen iyi olur bence zaten farkettim içinden geçenle yazıya dökülen duyguların aynı değil, boşuna kendini kandırmaya çalışma canım duygularını fazla bastırmaya çalışma bence.
bedriyeciğim canım benim yaşadıkların hiç kolay değil zamanla normale döneceksin,sen hiç dert etme gel içini dök biz seve seve seni dinleriz .
ayşeciğim sende basur olabilirmi yazdıkların bana onu düşündürdü
buketciğim canım sandvic yedim diye mutlu olmuşsun, sanırım altında yatan sebep eşinin seni çağırması ama bak seni heyecanlandırmış onun sayesinde yediğin küçücük bi sandvicten bile haz almışsın ne kadar güzel.
yaseminciğim geçenlerde yazdıklarını okumuştum, giydiklerim yakışmıyor kilo aldım diye bende aynı durumdayım kötü giyindiğimi düşünüyorum kendime bakmıyorum kıyafet alamıyorum kendimi çok kilolu görüyorum görüntümden rahatsızım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama henüz diyet yapabileceğimden emin değilim.
aylinciğim hamile olabileceğini düşünüyorum benimde göğüslerimin uçları çok acıyordu normalde adet olurken hiç böyle olmazdı ve o ay hamile olduğumu öğrendim senden ümitliyim canım
bu arada bir kaç kişi katılmış aramıza hoş geldiniz kızlar
hosgeldin canim nasilsin????
basur olabilir canim evet belirtiler sanki onu gösteriyor degilmi. cünkü vajinal mantari atlattim cok sükür sadece büyük abdestimi yaparken agrilarim var evet ya aklima geldi ama hem vajinal hemde basur olmus olamaz diye düsündüm ama neden olmasinki degilmi mantardan bi eser kalmadi cok sükür. basur icin doktora gitmelimiyim. evde caresini bulamammi acab??
bu aralar cok aci yemistim halada yemeye devam ediyorum sanirim oda sakincali basuru azdirrir
canim bende bu ay ilk leke geldi 2gün sonra adet oldum cok ilgincti bi ara acaba üstünemi görüyorum diye düsünmedende edemedim.
baya cok gelmisti sonra adetim.
yinede bi test yaptırsaydın canım, benim 2 gün değil bir haftadır leke şeklinde, oda ilaç kullandım diye zoraki oldu olacağıda yoktu yani
yaptirmadim canim test cünkü 2gün lekeden sonra 3.gün baya cok geldi adetim 4günde sürdü adetim.
yani üstüne görmüs olsam bukadar fazla gelmez sanirim.
bakalim bu cuma doktora gidecegim Insaallah doktora gösterecegim biraz durumumdan bahsedecegim hayirlisiyla birseylere baslayacagiz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?