Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim sakın öyle düşünme yani acımızı tazelediğini, insan acıyı da konuşmalı içine atmamalı çünkü büyük bir yara olabiliyor sonraları. Kabullenmek cok zor olacak belkide ama o büyük allahım dayanma gücü verecek merak etme. ben babamı kaybettiğimde nüfus memuruydum, ölüm iznini yıllık iznimi vs. kullandım işe başlama zamanı geldi annemi yalnız bıraktığım için çok zorlandım başka şehirdeydim çok zor oldu ama ne yapalım mecburen başladım. işe başladığımda gün içerisinde nüfus kayıt örneğine bakıyordum sürekli babam da ölüm yazıyordu tekrar tekrar bakıyordum inanamıyordum sürekli ağlamak geliyordu içimden engel olamıyordum sonraları alıştım kabullendim. hepimizin gideceği yer orası dedim üzüntülerim dualara dönüştü dualarla babama olan görevimi yapabilirim dedim. Allah mekanlarını cennet etsin sorguları kolay olsun inşallah. Elimizden bir şey gelmiyor,Allah-u Teala(c.c) en sevdiği kulunun Pergamber efendimizin (s.a.v) bile ömrünü biçmiş yanına almış, bunları düşününce ölümün hak olduğunu anlıyoruz. Rabbim hepimize iyi amellerle gitmeyi nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar nasılsınız. Biz bugün başka topikten bir arkadaşla görüştük bir haftadır falan telde görüşüyorduk buluştuk burada türbe var aşılama olacağı gün gidecektim vakit bulamamıştım bugün gittik eşiyle onu aldık arabayla gittik dua ettik sonra bir yerde bişiler içtik geldik hava değişikliği oldu bana da aşılamadan beri bir yere çıkmıyordum. Şimdi de oturuyoruz öyle işte yarın mesai var o kadar günden sonra zor gelecek ama. Neyse bu hafta öğrencilerin sınavları var çok fazla yoğunluk olmaz olsa da çok yoğunda değiliz normalde. Yrın nasıl geçecek bilmem kitap götürüp okucam ben de kütüphanede olmanın faydaları.

canım benim sende sağol, herbiriniz ayrı ayrı sağolun varolun, gerçekten birlikten kuvvet doğuyor, hepmiz birbirimizi tamamlıyoruz, o yüzden bu topik hepimizin vazgeçilmezi.
eskiden topiklerde gezerdim millet ne güzel muhabbet ederdi, kaç yıldır konuşuyorlarmış herkes biribiri ile ilgili herşeyi biliyor yorum yapıyor fikir veriyordu, çok heves etmiştim, çok şükürki bizim topiğimizde öyle candan oldu Allaha binlerce şükür olsun. normal hayatta görüştüğüm bi arkadaşım yok, eskiden çok üzülürdüm benim hiç arkadaşım yokmu diye, şimdi aklıma bile gelmiyor süpper oldu burası yaa Allah hepinizden razı olsun
Bedriye canımm duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH....
dünürüm şimdi hamlelik tavimini okudum, damadımın saç şekli belirleniyormuş çok heyecanlandım, lütfen saçlarını arkaya doğru tarayan hafifdalgalı bir model seçsin. kaynanan öyle istiyor de

evet canım konuşmiycaz süper bir karar oldu bu valla azıcık normal şeylere eski hayatımıza dönelim hepimiz, kafamız değişsin.

kızlar eşim diyetisyene başladı diye 15 gün evvel yazmıştım buraya, 2 yılda 10 kilo almış, 104 kilo oldu bizde diyetisyene gittik.
neyse dün kontrol vardı eşim hiç kilo vermemiş çünkü ciddiye almamıştı, dr konuştu filan şimdi ciddiye aldık, bende yapıyorum bakalım ne olacak, bende 2 senede 7 kilo almışım,
baskül ailesi olmaya az kaldı yani
dün ıspanak alım, fauslye aldım, patlıcan kabak flan, oturdum 1 haftalı yemeğimi yaptım. 3 çeşit yemek yaptım, ohhh bu hafta eve geldiğimde hiç yemek telaşım olmayacak.
bu zamana kadar ben salakmıymışım neymişim yaa, hergün eve gelip yemek yapıyordum, şimdi doğru yolu buldum

(ohh bebek muhabeti yapmayınca ne güzel oluyor yaa, bi deneme yapayım dedim bak başarılı oldum)

evet canım konuşmiycaz süper bir karar oldu bu valla azıcık normal şeylere eski hayatımıza dönelim hepimiz, kafamız değişsin.

Benim için de iyi olacak canım şu iki gün çok takmamam lazım konuşmamam lazım bu konuları malum stres tavanda hem muhabbet mi kalmadı yanii ayrıca dönp dolaşıp aynı şeylerşi konuşuyoruz ki bebemiz olsa her an bir gelişme olur da o da yok hep aynı dertler günlük konulardan konuşunca çeşit olur kız. Amaa salı günü bana sonucu sölemek serbest dimii negatifse ağzımı açmam ben smiley yaparım anlarsınız siz :26:

iyi denemeydi canım süper böyle devam et bak konuşmak isteyince birşeyler bulunuyor. İyi yapmışsınız diyetisyene gitmekle canım bunun ilerisi de var o kilolar gitmez birde fazlası gelir ileri yaşta hastalıklarda beraberinde gelir nornal kilo en iyisi sebze ağırlıklı beslen, kışta olsa hareket edin sıkı giyinip yürüyüşler yapın sonra mola verin sıcacık çayınızı için geri dönün, bitki çayları yap, bol su için porsiyonları azaltın ama doyurucu besleyici olsun mesela pilav da yiyin ette yiyin yine sofrada birkaç çeşit olsun ama az olsun mutlaka salata olsun. Evde yemek olunca rahat oluıyor ben haftalık yapıp koymuyorum ama bir yemek bittiyse o gün öbür günün yemeğini de yapıyorum ama iki günlük yapıorum her gün yapmaya zamanım olmuyor evde toparlıyorum ütü de yapıyorum hafta içinde zaten. Şimdi bugün vardı yemeğim yarına da o kalır yarın akşam yaparım salı çarşamba onu yeriz işte.

Bedriyeciğim akşam duamı okudum canım ya girdim topiğe okuduğumda ne yazcaktım ben yaa diyorum şimdi aklıma geldi yaa kafam o kadar dolu ki yanii.

dünürüm şimdi hamlelik tavimini okudum, damadımın saç şekli belirleniyormuş çok heyecanlandım, lütfen saçlarını arkaya doğru tarayan hafifdalgalı bir model seçsin. kaynanan öyle istiyor de
canımmm valla anasına çekerse pırasa misali bi sacı olur babasına cekerse hafif dalgalı olabilir

inşallah canım bnm.

kızlaaar merhaba ben geldim ama bakıyorumda bi bedriyeciğim beni sormuş bide dün yasemin sormuş beni aşk olsun size kaç gündür gelmiyorum hiç merak etmemişsiniz bayadır girememiştim 50 sayfadan fazla yazı okudum hepsini bitirdim maşallah çeneniz düşünce zor oluyor yazılanları okumak 2 haftadır görümcem bizde o yüzden fazla giremiyorum,bide bazen canım bişeyler yazmak istemiyor durgunlaştım işyerindede işlerim oluyor giremiyorum.

sedacığım bu kadar olumsuz düşünme biraz olumlu düşünmen iyi olur bence zaten farkettim içinden geçenle yazıya dökülen duyguların aynı değil, boşuna kendini kandırmaya çalışma canım duygularını fazla bastırmaya çalışma bence.

bedriyeciğim canım benim yaşadıkların hiç kolay değil zamanla normale döneceksin,sen hiç dert etme gel içini dök biz seve seve seni dinleriz .

ayşeciğim sende basur olabilirmi yazdıkların bana onu düşündürdü

buketciğim canım sandvic yedim diye mutlu olmuşsun, sanırım altında yatan sebep eşinin seni çağırması ama bak seni heyecanlandırmış onun sayesinde yediğin küçücük bi sandvicten bile haz almışsın ne kadar güzel.

yaseminciğim geçenlerde yazdıklarını okumuştum, giydiklerim yakışmıyor kilo aldım diye bende aynı durumdayım kötü giyindiğimi düşünüyorum kendime bakmıyorum kıyafet alamıyorum kendimi çok kilolu görüyorum görüntümden rahatsızım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama henüz diyet yapabileceğimden emin değilim.

aylinciğim hamile olabileceğini düşünüyorum benimde göğüslerimin uçları çok acıyordu normalde adet olurken hiç böyle olmazdı ve o ay hamile olduğumu öğrendim senden ümitliyim canım

bu arada bir kaç kişi katılmış aramıza hoş geldiniz kızlar

ayyyy canlarım benim yarın benim dua günümmüş listeye şimdi baktım daha geçen dua listesinden okuyamadıklarım var sedaya okuyamamıştım onlar var henüz temizlenmedim ama sanırım yarın okuyabilirim.

bu ay bir garip adet oldum hatta olmadım diyebilirim, lekelenme oldu sadece,hayırlısı olsun bakalım önümüzdeki ay ne yapacağım.

hosgeldin canim nasilsin????
basur olabilir canim evet belirtiler sanki onu gösteriyor degilmi. cünkü vajinal mantari atlattim cok sükür sadece büyük abdestimi yaparken agrilarim var evet ya aklima geldi ama hem vajinal hemde basur olmus olamaz diye düsündüm ama neden olmasinki degilmi mantardan bi eser kalmadi cok sükür. basur icin doktora gitmelimiyim. evde caresini bulamammi acab??
bu aralar cok aci yemistim halada yemeye devam ediyorum sanirim oda sakincali basuru azdirrir

canım benim basur olabilir çünkü o kanama yapıyor acıyor üzerine oturamıyorsun,özellikle kabız olduğunda yada biraz zorladığında ve acı yediğinde kötü oluyor zaten eline gelir bende var ama hiç doktora gitmedim ilkbaşlarda baya bi acı çektim sonra geçti şimdi acı yediğimde ve biraz zorlanırsam kendini hissettiriyor onun dışında bi sıkıntım yok.

canim bende bu ay ilk leke geldi 2gün sonra adet oldum cok ilgincti bi ara acaba üstünemi görüyorum diye düsünmedende edemedim.
baya cok gelmisti sonra adetim.

canim bende bu ay ilk leke geldi 2gün sonra adet oldum cok ilgincti bi ara acaba üstünemi görüyorum diye düsünmedende edemedim.
baya cok gelmisti sonra adetim.

yinede bi test yaptırsaydın canım, benim 2 gün değil bir haftadır leke şeklinde, oda ilaç kullandım diye zoraki oldu olacağıda yoktu yani

yinede bi test yaptırsaydın canım, benim 2 gün değil bir haftadır leke şeklinde, oda ilaç kullandım diye zoraki oldu olacağıda yoktu yani

yaptirmadim canim test cünkü 2gün lekeden sonra 3.gün baya cok geldi adetim 4günde sürdü adetim.
yani üstüne görmüs olsam bukadar fazla gelmez sanirim.
bakalim bu cuma doktora gidecegim Insaallah doktora gösterecegim biraz durumumdan bahsedecegim hayirlisiyla birseylere baslayacagiz artik

slm kıslar nasılsınız benım ılaç bıttı lekelenmeler basladı catlıycam artık uzun bı zmana adet devam edıcek sanırım doktor oyle demıstı oyuzden okuyamıyorum .yasemıncım ıstersen benı lısteden cıkar bırdahakıne eklersın cnm ne zaman temızlenevcegım bellı deıl morelım bozuluyo okuyamayınca

tatlım ben bılgın adet oldum ama hamıleydım bı test yaptır sen yıne bence aynı senın gıbı oldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…