Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım ben bılgın adet oldum ama hamıleydım bı test yaptır sen yıne bence aynı senın gıbı oldum bende

ayni benim gibimi olmustun sende? yani adetimin ilk günü ve 2. günü peceteye 1-2 damla kan geldi 3. günü mübarek baya bi bosaldi 5gün sürdü ve kesildim. o ayda gecikmeyle gelmisti lekelenme. sende nasil oldu? sendemi adet görür gibiydi sonr testmi yaptirdin??

bdroner / BEDRİYE canım aksam duanıda okudum rabbım en kısa zamanda bebeğine kavustursun aminnnn

hayır sayfanın ılk basında kı lısteye göre duamı okudum _??

nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
dejavu_one / SEDA 30.11.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN 01.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
barisozlem / ÖZLEM 03.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
nartanesii / AYŞE 04.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / BİRCAN 05.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 06.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + İst'a taşınmak
bibercik_83 / SİBEL 07.12.2012 cuma sağlıklı hamişlik
gul1982 / GÜL 08.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
HayatSultan / KÜBRA 09.12.2012 pazar Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
ecrinn07 / ECRİN 10.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / DİLBER 11.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
sekerkiz67 / TUĞBA 12.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
tmyomr / TÜMAY 13.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + babaannesine şifa
binbirgece / GAMZE 14.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
graphicdesigner / YASEMİN 15.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 16.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 19.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
Sibelsibel38 / SİBEL 21.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang / İSİMSİZ 23.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
kader1982 / KADER 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

ilk sayfada liste 2.liste sirasina göre gidiyoruz canim yani bugun bedriye icin okuyoruz
bende nartanesiii/Ayse
gerci isim olarak yazmissin bedriye senin duani okudum diye. Allah kabul etsin canim Insaallah Rabbim hayirli saglikli hamilelik nasip eder

ee bende senınde dedığın gıbı bedrıye dıerek okudum zaten canım benım aksam duasnı okudum dedım? e benden öncede sadece adını söleyerek okuduğunu yazmıs bundan snra nıyetıde yazarım_?

Günaydin canlarim, servisteyim işe gidiyorum, acayip bir pazartesi sendromu yaşiyorum, hava da kapali sizler ne yapiyorsunuz, hafta sonu nasil gecti?

Nazan-bedriye- özlem dualarinizi okudum canlarim ama yazamamistim allah kabul etsin insallah

günaydın canlarrrrrrrrrrr herkese hayırlı haftalar......

ÖZLEMCİM DUANI OKUDUM CANIM RABBİM kabul etsin İNŞALLAH........

Gününüzü aydın olsun kızlar.. :) iyi bir hafta olur inşallah cümlemiz için. iyisiniz inşallah. Ben daha doğurmadim. Takvime göre dokuz günüm kalmış şaka gibi dimi :)

Gününüzü aydın olsun kızlar.. :) iyi bir hafta olur inşallah cümlemiz için. iyisiniz inşallah. Ben daha doğurmadim. Takvime göre dokuz günüm kalmış şaka gibi dimi :)
seninde günün aydın olsun canımm...bu gidişle tam gününde doğum yapıcan galiba :))

günaydın kızlar, bedriyem duanı okudum dün, özlemcim senin de sabah duanı okudum, Rabbim kabul eylesin inşallah
Burcucum ben de pazartesi sendromu yaşıyorum bugün geçince her gün geçiyor gibi geliyor, normalde kahvaltısız çıkmam hiç canım istemedi

Ay bircan inan ki bende öyle hicbir sey yemek istemdei canim, neyse insallah cabuk gecer bugün, hem 3 gün terapi günü :))))) insallah hepimiz icimizi döker rahatlariz

seda , nazan , bedriye , özlem sabah okunucak dualarınızı okudum akşam eve gidincede okuyup tamamlıcam

ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimizin duaları kabul olur....

bugün gebelik testi sonucunu alıcam hakkımda hayırlısı neyse o olsun... umarım herşey iyi olur.

evet gülüm aynı değil çok değişken ruh halim var aslında içime olumlu şeyler doğarken bile ben kötüyü düşünmeye çalışıyorum çünkü istediim için olumlu düşünüyor oalbilirim bazen boşver seda umudunu yitime şurda 10 gün umudun olsun hiç olmazsa diyorum hayırlısı. sen nasılsın gülüm özletma ya kendini fazla.

canım acı basuru mahveder çok azdırır zaten tuvalette yanma yapar. Bende severim bende de var hem biliyorum acısını hem yiyorum ama aşılamadan beri yemiyorum ben acı. Dikkat etmen lazım.

Günaydin canlarim, servisteyim işe gidiyorum, acayip bir pazartesi sendromu yaşiyorum, hava da kapali sizler ne yapiyorsunuz, hafta sonu nasil gecti?

yaa sorma 7 de kalktım hava karanlık akşam gibi saat mi yanlış acaba dedim. kötü bir gece geçirdim uyuyamadım falan neyse gündüz oldu. Haftasonu güzeldi eşim geldi falan arkadaşla görüştüm başka topikten dün trbeye gittik dua ettik oturduk iyiydi yani..

Canımm oflumm nasılsın ay çok heyecanlı yaa gün sayıyorsun. Hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.Tatlım bana dua et ne olur yarın aşılamanın sonucunu alıcam. Çok heyecanlıyım ben de.

Canım Allah razı olsun ettiğin dualar yüzü hürmetine güzel sonuçlar al İnşallah Rabbim güldürsün yüzünü canım habersiz bırakma bizi hemen yaz sonucu. Bende yarın gidicem teste. :18:

Özlemciğim sabah okudum duanı canım işe gelmeden Allah kabul eder İnşallah..

Ben çok kötü bir gece geçirdim kızlar. Uyku tutmadı döndüm durdum çok terledim sonra tansiyonum mu düştü, yoksa karabasan dedikleri şey mi oldu ara ara olur zaten önce bir rüya görüyorum salonun iki camı da açık rüzgar esiyor ben açık bırakmadım ki camları diyorm sonra uyumayla uyanıklık arası ama uyanıklığa yakın kulağımda nasıl bir uğultu gözlerim açıktı ama sanırım eşimi görüyordum ve dan dan diye balyozla vuruyorlar sanki öyle bir ses kulağımda sesim çıkmıyor eşimi dürtüyorum eşimde tepki yok. Birkaç dk sürdü uyandım ama çok fena oldum eşimi uyandırdım dürttüm seni duymadın mı dedim hafif elin geldi ama yorganı falan çekiyosun sandım dedi ama bana göre hızlı drtmüştüm iyice de kaçtı mı uykum türbeye gititk diye de korktum mu ondan oldu diye fenaydom sonra taktım mı kafama gebeysem bebeğe bişi olursa kötü varlıklar dadandıysa diye dua ettim uyumuşum sonra ilk defa p.tesi günü sabah oldu diye sevindim yani birşey yemedim çay içtim sadece canım hiçbirşey istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…