- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.001
tatlım ben bılgın adet oldum ama hamıleydım bı test yaptır sen yıne bence aynı senın gıbı oldum bende
ayni benim gibimi olmustun sende? yani adetimin ilk günü ve 2. günü peceteye 1-2 damla kan geldi 3. günü mübarek baya bi bosaldi 5gün sürdü ve kesildim. o ayda gecikmeyle gelmisti lekelenme. sende nasil oldu? sendemi adet görür gibiydi sonr testmi yaptirdin??
bdroner / BEDRİYE canım aksam duanıda okudum rabbım en kısa zamanda bebeğine kavustursun aminnnn
canim ben ayse sanirim yanlis yere ekledin mesajini sadece
hayır sayfanın ılk basında kı lısteye göre duamı okudum _??
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
dejavu_one / SEDA 30.11.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN 01.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
barisozlem / ÖZLEM 03.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
nartanesii / AYŞE 04.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / BİRCAN 05.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 06.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + İst'a taşınmak
bibercik_83 / SİBEL 07.12.2012 cuma sağlıklı hamişlik
gul1982 / GÜL 08.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
HayatSultan / KÜBRA 09.12.2012 pazar Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik
ecrinn07 / ECRİN 10.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / DİLBER 11.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
sekerkiz67 / TUĞBA 12.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
tmyomr / TÜMAY 13.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + babaannesine şifa
binbirgece / GAMZE 14.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
graphicdesigner / YASEMİN 15.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 16.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 19.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
Sibelsibel38 / SİBEL 21.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang / İSİMSİZ 23.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
kader1982 / KADER 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ilk sayfada liste 2.liste sirasina göre gidiyoruz canim yani bugun bedriye icin okuyoruz
bende nartanesiii/Ayse
gerci isim olarak yazmissin bedriye senin duani okudum diye. Allah kabul etsin canim Insaallah Rabbim hayirli saglikli hamilelik nasip eder
ee bende senınde dedığın gıbı bedrıye dıerek okudum zaten canım benım aksam duasnı okudum dedım? e benden öncede sadece adını söleyerek okuduğunu yazmıs bundan snra nıyetıde yazarım_?
seninde günün aydın olsun canımm...bu gidişle tam gününde doğum yapıcan galiba :))Gününüzü aydın olsun kızlar.. :) iyi bir hafta olur inşallah cümlemiz için. iyisiniz inşallah. Ben daha doğurmadim. Takvime göre dokuz günüm kalmış şaka gibi dimi :)
günaydın kızlar, bedriyem duanı okudum dün, özlemcim senin de sabah duanı okudum, Rabbim kabul eylesin inşallah
Burcucum ben de pazartesi sendromu yaşıyorum bugün geçince her gün geçiyor gibi geliyor, normalde kahvaltısız çıkmam hiç canım istemedi
bugün gebelik testi sonucunu alıcam hakkımda hayırlısı neyse o olsun... umarım herşey iyi olur.
kızlaaar merhaba ben geldim ama bakıyorumda bi bedriyeciğim beni sormuş bide dün yasemin sormuş beni aşk olsun size kaç gündür gelmiyorum hiç merak etmemişsinizbayadır girememiştim 50 sayfadan fazla yazı okudum hepsini bitirdim maşallah çeneniz düşünce zor oluyor yazılanları okumak 2 haftadır görümcem bizde o yüzden fazla giremiyorum,bide bazen canım bişeyler yazmak istemiyor durgunlaştım işyerindede işlerim oluyor giremiyorum.
sedacığım bu kadar olumsuz düşünme biraz olumlu düşünmen iyi olur bence zaten farkettim içinden geçenle yazıya dökülen duyguların aynı değil, boşuna kendini kandırmaya çalışma canım duygularını fazla bastırmaya çalışma bence.
hosgeldin canim nasilsin????
basur olabilir canim evet belirtiler sanki onu gösteriyor degilmi. cünkü vajinal mantari atlattim cok sükür sadece büyük abdestimi yaparken agrilarim var evet ya aklima geldi ama hem vajinal hemde basur olmus olamaz diye düsündüm ama neden olmasinki degilmi mantardan bi eser kalmadi cok sükür. basur icin doktora gitmelimiyim. evde caresini bulamammi acab??
bu aralar cok aci yemistim halada yemeye devam ediyorum sanirim oda sakincali basuru azdirrir
Günaydin canlarim, servisteyim işe gidiyorum, acayip bir pazartesi sendromu yaşiyorum, hava da kapalisizler ne yapiyorsunuz, hafta sonu nasil gecti?
Gününüzü aydın olsun kızlar.. :) iyi bir hafta olur inşallah cümlemiz için. iyisiniz inşallah. Ben daha doğurmadim. Takvime göre dokuz günüm kalmış şaka gibi dimi :)
seda , nazan , bedriye , özlem sabah okunucak dualarınızı okudum akşam eve gidincede okuyup tamamlıcam
ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimizin duaları kabul olur....
bugün gebelik testi sonucunu alıcam hakkımda hayırlısı neyse o olsun... umarım herşey iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?