Bizim sonumuz olur mu?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Ayrılmalı barışmalı devam eden bi birlikteliğim vardı..ilk tanıştığımızda arkadaş gibi olduğumuz dönem face'i aktif kullanır bir sürü abuk subuk bayan arkadaş eklerdi.nihayetinde konuşa konuşa bu tarz yanlışların hepsinden döndü samimi bi şekilde...Zaman zaman anlaşamadığımız konularda onu çok uyarsamda
tamam düzelticem tamam sen haklısın sözlerinden kısa bi süre sonra yine herşey aynıydı.Herşeyden kastım ben küfürden nefret ederim ama sinirlenince hemen küfür edebilen biriydi..Ben kızlarla çok rahat arkadaşlık kurmasına karşıydım onuda kabul etti.hepsi geçmişte kalmış çocukluktu deyip konuyu kapattık.
Gerçekten zaman zaman ona çok güveniyorum.Ama öfkesine yenildiği anlarda bende biraz üstüne gitmişsem ağzına geleni sayıyor.En son özgecan cinayetinde çok etkilenmiştim onunla paylaştım tabi ben adama saydırıyorum onda pek bi tepki yok..biraz ısrar ettim ne kadar duygusuzsun diyeyine diyorki üzülmeyelim!
Yahu neyine üzülmiceksin adama niye hiçbişey demiyosun diyorum susuyor..Böyle bi tartışma geçti aramızda ve -Eğer tepki vermiyorsan o adamın zihniyetinden ne farkın var dedim..

Bu söz çok zoruna gidincede Vay efendim sen nasıl öyle şey dersin o adamdan beteri sana rast gelsin !!! diye yazdı bana GÜYA SİNİRİNDEN.araya küfürde katarak..Bu olaydan yine 1 hafta önce beni kırdığı için 1 gün telefonlarını açmadım.yabancı numaradan arayıp yine saçmalamıştı..yani hepsi üstüste..
Konuşmadım bitirdim günlerce yalvardı yalvardı...Benim zaten güvenim öncesinde zedelenmişti inanmaya çalışıyorken bu yaptıkları iyice ondan soğuttu.Ama malesefki öfke anlarında tamamen saçmaladığını bildiğimden kendimce haklı çıkarmaya çalışıyordum onu..
Nihayetinde 3 haftadır aramız bozuktu.bu sürede kalbimi kırdığı başka şeylerde oldu ve herdefasında ona inanıp bu son diye devam etmiştim.Sanırım buna alıştı...Söylediği her sözden pişman olup herdefasında ısrar edip sen benim sonumsun.sinirden dedim.Bi daha asla olmıcak diyordu ama belki 50 defa yaşadık böyle şeyleri.Yapma etme diye güzellikle kaç kere konuştuğum oldu..
Ve sonunda sanırım yalvarmaktan yorulunca bugün benim onu aklımda ve kalbimde tamamen bitirdiğimi anlayınca. . . şu mesajı yazdım ben daha fazla ısrar etmesin diye;
BEN:komik duruma düşürme kendini.boşuna çabalama.hattımıda kapatıcam.ben seni aklımdada kalbimdede bitirdim......artık bambaşka bi hayatım olucak.doğru yolda doğru kişilerle.senin çileli yolundan çıktım.aşk dediğin ne boşbeleş birşeymiş.artık çok mutluyum.elveda.
O:doğru kişilerle başkasını buldun bile öylemiii şimdi artık aşkından ölsemde bittin.tek kelime etme.kiminle olursan ol.s..git..seni sevdim sende anlamadın!adını dahi anmıcam.anarsam anam bacımla zina etmiş günahına gireyim!gözün dışardaymış demek..

Ve tabi ben şoktayım......Nasıl bu şekilde konuşur bir insan.sebebiyse ben 25 yaşındayım ve hayatıma giren ilk kişi o..bunuda biliyor.şu yaşıma kadar kadın erkek ilişkilerine çok dikkat etmiş.sosyal arkadaşta bile çok hassas davranan biriyken...onun geçmişte bilmem kaç tane kızla çıkmasını görüşmesini rahat halini hep düzeltmeye çalışırken...asıl beni kaybetme korkusundan bu sözleri diyor.bu yıl üniversiteyi bitirdim.o bi maden işletmesinde çalışıyor nice zorlukla..onu ikna ettim okuması için hep bi umut umut diye...hepsine tamam dedi..Zaman zamanda çok iyi anlaşıp çok mutluyduk..bunlar bana teselli oluyordu.ama sonunda benim ondan ayrılıp başkasıyla görüşme fikrine çıldırıp bunları yazıyor.. .. ..

Bense saf gibi onu yıllarca beklemeyi göze alıyorum.asıl sorun ne meslek nede başka bişey.onun altta kalmamak adına sürekli hazır cevap hali...2 yıl boyuncada hiç değişmedi.ve ben bu 2 yılda benimle görüşmek isteyen tek bir kişiyi dahi düşünmedim.aileme evlenmek istemiyorum diyorum.bilmiyorlar bile onu beklediğimi..
Kafam çok karışık...sadece konuşmak istiyorum bendede hata vardır ama insan seviyor diye küfre..seviyor diye dilini tutamamasına herşeyi yanlış anlamasına katlanmalımı?

Son durum:Bu yaşananlardan bir gün sonra yine beni suçlayarak sen üstüme gelmesen ben öyle biri olmam kendimi tanıyamıyorum diyor.benim asla inanmadığımı görüncede -inşallah küfürbaz seni hor gören aşağılayan birine rast gelirsin.boşanma günü aklına ben gelirim diyor.!
Bu kadar dengesiz işte hepsini acıdan söylüyor.halbuki tarif ettiği kişi kendisi...
Gecede şunu yazmış:''İLKİMİZ OLAN AY IŞIĞINA BAKARMISIN.SENİN GİBİ GÜZEL KALBİN GİBİ...BENSİZ OLAN GELECEĞİN GİBİ...SONSUZ SEVDAM İYİ GECELER''
Bana bilerek vicdan yaptırıyor şuanda.
Sabahta kalktım yine mesaj.güya rüyasında yaşlı bi amca ona;beni çok kırdığını kaderimizin bir olduğunu filan söylemiş.Biliyorum seni çok üzdüm ağlattım.affet son şansı ver sana layık bir eş olucam diyor....
İnanamıyorumya:KK42:tam bir saçmalık bu

Son düzenleme:
Ben Özgecan kısmında takılı kaldım.
Neden tepki vermeye zorluyorsunuz ki?
Birilerine bir şey söylemek, paylaşmak zorunda değil.
Kendi içinde o da düşünmüştür bir şeyler.
Bazı konularda gaddar olduğunu hissedip, sürekli kadını suçlayacak bir bahanesi olduğu için üsteledim.aman o saatte ne işi varmış dışarda demesinden korktum.bide çok duygusaldım olayın etkisindeydim...
ama sonra oda çok etkilenip bayağı vicdan yaptı tabi

matemm bence herkesin tepkisi aynı olmak zorunda değil
şöyle tabiki tepki veren olur profil resmi yapar eylem yapar imza toplar vs
tamam bunlar güzel seyler ama iki gün geçmedi herkes unutur gider
kimse kızmasın bu lafıma ama böyle ...
bence sadece gösterişte yapılan şeyler çok da önemli değil
en azından benim gözümde
sapık canavarla eş tutarak büyük bir hakaret etmişsin

Ne çirkin ağzı var bu adamın yaaa sen şimdiye kdr neden bırakmadın bunu?

matemm bence herkesin tepkisi aynı olmak zorunda değil
şöyle tabiki tepki veren olur profil resmi yapar eylem yapar imza toplar vs
tamam bunlar güzel seyler ama iki gün geçmedi herkes unutur gider
kimse kızmasın bu lafıma ama böyle ...
bence sadece gösterişte yapılan şeyler çok da önemli değil
en azından benim gözümde
sapık canavarla eş tutarak büyük bir hakaret etmişsin
haklısın belkide üsteledim konuyu evet..ama başka konularda hissettiğim şüphelerden duygusal anıma denk gelince sonuç bu oldu.

haklısın belkide üsteledim konuyu evet..ama başka konularda hissettiğim şüphelerden duygusal anıma denk gelince sonuç bu oldu.

sanki bana eften püften bir olayla ayrılmışsınız gibi geldi
elle tutulur bir şey bulamadım matemm

sinirlenince böyle oluyor..zaten benden öncesinde çok rahat küfredebilen biriymiş.sonrada nasıl dedim diye pişman oluyor.

Küfür eden erkeklerden nefret ederim.
Çocuklarının küfür ortamında büyümesini istemezsin dimi?
Özgecan olayına gelince tepki göstermek zorunda değil ama duvarla konuşuyorsun insan yorum yapar dimi çok ilginç adammış

sanki bana eften püften bir olayla ayrılmışsınız gibi geldi
elle tutulur bir şey bulamadım matemm
canım sinirlendiğinde ağır küfürleri etmesini hazmedemiyorum.
benim özgecan konusundaki tavrımdan öncede defalarca arkadaşımla konuştuğumda ailemle zaman geçirdiğimde bile kıskançlık yapıyordu..seni paylaşamıyorum adı altında..birsürü şey birikmişti..bilemiyorum..ne düşüneceğimi.

Bitirmem gerektiğinin farkındaydım ama hayatımda giren ilk kişi olduğu için takılı kaldım ...ve çok sevmiştim.
İlk diye takılmışsın evet ama inan bu defteri kapadığında omuzlarından büyük bir yük kalkacak ve geriye dönüp baktığında neden daha önce davranmamışım diyeceksin. Ben dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum, bu ilişkide mantıklı olan hiçbir şey kalmamış. Duyguların da kalmamış bence, sadece ilk aşkın diye kopamıyorsun.

İlk diye takılmışsın evet ama inan bu defteri kapadığında omuzlarından büyük bir yük kalkacak ve geriye dönüp baktığında neden daha önce davranmamışım diyeceksin. Ben dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum, bu ilişkide mantıklı olan hiçbir şey kalmamış. Duyguların da kalmamış bence, sadece ilk aşkın diye kopamıyorsun.
Aynen öyle ve ben bunun farkında olarak...ilerde anlaşamıcağımız biçok konunun olacağını bile bile seviyorum ...oda seviyor...diye teselli ederdim kendimi.

canım sinirlendiğinde ağır küfürleri etmesini hazmedemiyorum.
benim özgecan konusundaki tavrımdan öncede defalarca arkadaşımla konuştuğumda ailemle zaman geçirdiğimde bile kıskançlık yapıyordu..seni paylaşamıyorum adı altında..birsürü şey birikmişti..bilemiyorum..ne düşüneceğimi.
anladım eğer gerçekten seni mutsuz ediyorsa bitir bence

Öyle şeyler yaşarsın sabredersin çabalarsın bi yandan da kafanda soru işaretleri çoğalır beklersin. Ama basit bi neden bitirir herşeyi. HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR.
Bitirmen çok iyi olmuş matem umarım herşey gönlünce olur doğru insanlarla.

Küfür eden erkeklerden nefret ederim.
Çocuklarının küfür ortamında büyümesini istemezsin dimi?
Özgecan olayına gelince tepki göstermek zorunda değil ama duvarla konuşuyorsun insan yorum yapar dimi çok ilginç adammış
özgecan konusunda fazla üstüne gittim belki..evet.ama küfür konusunda söz veriyordu bi daha asla demicem diye...ben bunu değiştirmek için çabaladım ama her sinir anında böyle olacaksa evlenince banada küfreder sinirlenipte...diye düşünüyorum..

Aynen öyle ve ben bunun farkında olarak...ilerde anlaşamıcağımız biçok konunun olacağını bile bile seviyorum ...oda seviyor...diye teselli ederdim kendimi.
Sevmek her şey değil bundan emin olabilirsin. Evet bitirmek çok zor biliyorum ama hayat devam edecek ve bence çok daha mutlu olacaksın. Şu an mutlu olabileceğin hiçbir nedeniniz kalmamış bu ilişkide..

Öyle şeyler yaşarsın sabredersin çabalarsın bi yandan da kafanda soru işaretleri çoğalır beklersin. Ama basit bi neden bitirir herşeyi. HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR.
Bitirmen çok iyi olmuş matem umarım herşey gönlünce olur doğru insanlarla.
Evet herşeyde bi hayır vardır.İçimdeki ses hep bana bunu diyor..bile bile yanlıştasın...acaba sevgi için değişirmi düzelirmi mutlu olurmusun.o beraber güldüğümüz günler devam edermi...
Kendimi kandırıyorum.

X