blender seti kararsızlığı :(

hanfendi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
60
33
34

Eklentiler

• m6a56zmw3ny1lischvz6.jpg
    m6a56zmw3ny1lischvz6.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 1.205
  • 7933_MR570bg0h.jpg
    7933_MR570bg0h.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 1.026
  • 96366475619728378060.jpg
    96366475619728378060.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 1.021
Braun'un seti ben de var çok memnunum yalnız çırpma teli çok kullanışlı değil etrafa da çok sıçratıyor mikseri ayrı almıştım ben bu yüzden.

Bende 4 aydir hala blender seti alamadim karar verip.
Braun gercekten iyi.

Ben kek türü şeyleri yapmayı cok severim. Ayrıca soğan dograyamiyorum mecbur rondo gerekli.
Bu tip setleri aliyorsun sonra o aparattan çıkar diğerine tak ondan digerine tak uç kısımları gevsiyor. Ayrıca setler bana çok pahalı gibi geliyor.
Ben de set almaktan vazgectim sanki ona verecegim parayla cam rondo ve mikser almayi düşünüyorum
Alıp kullanırsanız bende takipteyim :)

Braun tavsıye ederım 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
Bu kadar cok parcalı almana gerek yok bence ben 2 parcalı olarak almıstım sadece rondo ve blender var. Mıkserı ayrı olarak almanı onerırırım ben onuda tefal aldım. Bu set halınde olanın ıcındekı cırpıcı cok narın bırsey oyle kek falan cırpması beklenemez annemlerde arzum kullanıyorduk hemen bozulmustu cırpıcısı. Dedıgım gıbı tavsıyem rondo-blender setı BRAUN, mıkser TEFAL :)

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız yardımlarınız için uzunca araştırmanın sonucunda brauna karar verdim ve dün gittim aldım:KK9: dediğim gibi sadece çırpma teli biraz ince kalmış onun dışında bütün aparatları çok iyi bu set mutfakta sağ kolum olacak gibi:KK70:

kızlar teşekkür ederim yorumlarınız yardımlarınız için uzunca araştırmanın sonucunda brauna karar verdim ve dün gittim aldım:KK9: dediğim gibi sadece çırpma teli biraz ince kalmış onun dışında bütün aparatları çok iyi bu set mutfakta sağ kolum olacak gibi:KK70:
hangi modelini aldın canım

Homend markasini pek önermiyorlar elektronik sans isi gerci simbo alip cok memnun olanlar bile var.. Ama blender seti denince ilk olarak braun markasi akla gelir ve braun deyince de multiquick serisine bir bak ben baya arastirmalarim sonucu bunda karar kildim.
unnamed (3).png

X