Blog yazma hakkında yardım

meltem0619

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2
0
36
Blog yazmayı düşünüyorum da nerden başlayacağımı bilmiyorum yardım lütfen

Blog yazmak güzel bir şey gerçekten. Ben size şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim .....blog yazmanın detayları anlatılıyor bu yazıda

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben de yıllardır blog yazmak istiyordum en sonunda 3 gün önce yeni bloğumu açtım. youtube a blog açmak diye yazdım ve çıkan videoların hepsini izledim tavsiye ederim

Arkadaşlar blog yazmak gerçekten hayatımda yaptığım en doğru işlerden birisi oldu. Bu kadar yoğun hamilelik ve lohusalık döneminde beni tek anlayan canım bloğumdu:) Eşler arkadaşlar bir yere kadar ama içinizi sonuna kadar dökebildiğiniz tek yer bloğunuz:) Ben 1 seneyi geçti. Eğer yardım isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Benimki tamamen annelik, ve bebekle hayat üzerine şimdilik.
Eğer bir karıştırmak isterseniz sitem ....:) Hadi herkes yazmaya başlasın:)

Arkadaşlar blog yazmak gerçekten hayatımda yaptığım en doğru işlerden birisi oldu. Bu kadar yoğun hamilelik ve lohusalık döneminde beni tek anlayan canım bloğumdu:) Eşler arkadaşlar bir yere kadar ama içinizi sonuna kadar dökebildiğiniz tek yer bloğunuz:) Ben 1 seneyi geçti. Eğer yardım isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Benimki tamamen annelik, ve bebekle hayat üzerine şimdilik.
Eğer bir karıştırmak isterseniz sitem ....:) Hadi herkes yazmaya başlasın:)

Cnm peki blogcu.com da bir blogu şikayet etmek istiyoruz nasıl yapabiliriz

X