Bogazima kan gidiyor :((

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
28
Merhaba arkadaşlar iki gün önce deviasyonu ameliyatı geçirdim. 1 saat önce tamponlar çıktı. İlk 10 dk Burnum kanadı şuan sızıntı şeklinde. Öyle olunca tampon çıktıktan 10 dk sonra eve geldim. Ama boğazından acı birşeyler akiyo sanki. Birazda panigim tuhaf bir durummu? Yoksa normal biseymi korktum açıkçası :KK43:

Ameliyatınızı bilmiyorum geçmiş olsun ama benim de burnum kanayınca boğazıma mutlaka kan tadı gelir. Sanırım normal bir durum bu herkes için.

Tesekkur ederim cevaplar icin. Sürekli yutkunuyorum kan tadi geliyor normaldir belki ama panik yaptım sanırım. :/
Peki nekadar sürer?

Biraz amlatirmisinız .Benim de olmam lazim ama korkuyorum.
Nasil bir ameliyat sikayetiniz neydi .Duzeltme de yaptılar mı.Doktora nasıl karar verdiniz.Estetikçi mi kbb uzmanı mı????????:KK17:

Biraz amlatirmisinız .Benim de olmam lazim ama korkuyorum.
Nasil bir ameliyat sikayetiniz neydi .Duzeltme de yaptılar mı.Doktora nasıl karar verdiniz.Estetikçi mi kbb uzmanı mı????????:KK17:
konu sahibine sormuşsunuz ama ben maydanoz olayım
bende kemik eğriliği vardı düzeltme yapıldı estetik girmedi kbb uzmanım tekti,eşek gibi pişmanım hala şiş canım çok yandı,ve bana kalırsa ameliyat sonrası çok sıkıntılı
Yan yatma olsun,banyo yapma olsun,darbelerden koruma olsun
40 gün oldu ama halaaaa şiş burnum
Göz altım siyah
Zorunda değilseniz ve zorlamıyorsa sizi olmayın derim

konu sahibine sormuşsunuz ama ben maydanoz olayım
bende kemik eğriliği vardı düzeltme yapıldı estetik girmedi kbb uzmanım tekti,eşek gibi pişmanım hala şiş canım çok yandı,ve bana kalırsa ameliyat sonrası çok sıkıntılı
Yan yatma olsun,banyo yapma olsun,darbelerden koruma olsun
40 gün oldu ama halaaaa şiş burnum
Göz altım siyah
Zorunda değilseniz ve zorlamıyorsa sizi olmayın derim
Teşekkür ederim .Bende sonradan size sorsaymışım dedim.
Tekrardan şißlikleriniz inince yazarmısınız gelişmeleri.
2 yıldır oyalanıyorum .:KK17:

benlacivert benlacivert
Duzeltme olmadı sadece deviasyon oldum. Bence korkmayın iki gün önce oldum şuan hiç bir ağrı sizi yok tamponları çıkarırken de hiç acimadi tek sıkıntı lokal anesteziyle olmamdi. Biraz panik yaptim ameliyat esnasında. Bide ameliyat sonrasında biraz baş ağrısı oluyor. Estetik olmadığım içinde şişlik ve morluk olmadı gerçi doktorlara alakalı birşey. Eğer nefes sorununuz varsa hiç beklemeyin derim.

X