- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.761
tatlım nasılsın bebişini hissedebiliyormusun ?
Bende bat içindeyim biliyorsun
Elhamdülillah
Maşaallah diyim kendime gayet iyiyim
Kiss you
kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı
ayyyy olabilir mi acabaEvet testte öyle diyor ama 2-3 saat sonra bile olumlu sonuç verebiliyor.Burda çok yaşadık bunu.Sabah ilk idrarla yap bi dahaki testi.5 dk içinde belirmesi lazım.Benimki öyle olmuştu.5gün kala 6-7 saat sonra çıktı çizgi.4 gün kala ilk idrarla yaptım 5dk içinde çıktı.İnşallah sende hamilesindir
yok kuzum ya sadece gazım çok. gaz hissediyorum bol bol :))
Maşallah sana canım benim. hep böyle iyi ol emi.
uykum geldi uyukluyorum akşamları. erkenden yatsam da gece bulantılardan doğru dürüst uyuyamıyorum. geceleri başladı şu ara. ne yöne yatacağımı şaşırdım.
buna da şükür kuzum. önceki haftalar kadar kötü durumda değilim. geçecek inşallah.
Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallah cnm.
ben de çok çok kiss you :))
ayyyy olabilir mi acabayumurtamın çatlamasınn bugün 14.gün oldu.testi dün yapmştm .bugün yapmdm.yarın yapsam mı 15.gün olck yarn???canım başına bela oldm kusuruma bakma
çok tşk ederim yardımlarınz içnCanım yap istersen inşaaallah vardır varsa illaki silik çıkar...
Hayırlısı olsun..
çok tşk ederim yardımlarınz içn15.gün çkar dyosn yani?dün yaptm bşey çkmadı 2-3 saat geçtkten sonra çoook silik çkti.acaba negatif testlerde de 3-5 saat sonra silik çzg çkablr mi????
Kızlar nasılsınız bu aralar muhabbet edmiyoruz benim yoğunluğumdan dolayı
Hepinize dualar ediyorum öpüyorum sizleriiii
Görüşelim beni unutmayın tatılarım... :129:
Eki Görüntüle 656133
günaydın bayanlar,gece heyecandan hiç uyuyamadım sabah 6.30 da kalktım testi yaptık eşimle birlikte ve anında çift çizgi beliriverdi! o kadar mutluyum ki anlatamam,geceden beri sürekli şükrediyorum,testi banyoda bırakmıştım gelip gidip teste bakıyorum allahım gerçek mi diye..eşim akşam çok heveslenmeyelim silik bu diyodu ama bi yandan da içi pırpır,gözleri yaşarıyodu,inanılmaz sahneler,Allahım bu topikte,dünyanın heryerinde sana el açan yalvaran isteyen herkese nsip et bu duyguyu.
Tabi henüz doktora gitmedik cuma günü gitmeyi düşünüyorum,adet günüm 11 marttı yani sadece 2 gün geçti henüz..çok fazla bi belirti göstermedi galiba vücudum yazayım belirtilerimi çünkü daha önce okumadığım şeyler oldu,
benim göğüslerim yumurtlama zamanımda acımaya başlar adet olduğum gün geçerdi yani 14 gün kadar göğüs sızısı çekerdim hep,şimdi yine sızlıyordu ama ne sızlamak uçlarına dokunamıyrdum resmen sütyen takmak eziyet olmuştu hala da acıyor yani,göğüs uçlarım deli gibi kaşınıyodu yara olacak sandım daha önce hiç yaşamamıştım,ve en kuvvetli belirtim ise adet sancısı,normalde adet sancısını hepimiz biliriz dimi,benim cmts günü karnıma bir sancı girdi heh dedim bu ayda olmadı adet oluyorum galiba,hatta annemlerdeydik altıma pet koydum ne olur ne olmaz diye,ama olmadım,pazar günü yine sancı girdi eşime dedim ben bugun kesin adet olucam yine pet koydum gelen giden yok,pzt de oldu aynı şey salı akşamı da oldu,allah allah dedim normalde bu sancının geldiğin gün hasta olurum bu sancı adet olucam gibi geliyo 3-4 saniye sürüyo geçiyo,akşam eşimin gelmesini bekliyodum test yapsammı yapmasam mı dedim,tutamadım kendimi yaptım ve ilk silik çizgi belirdi ve ben orda şok oldum resmen,gözlerim doldu ağladım ellerim titredi,bi gülüyorum bi ağlıyorum allahım ne büyüksün sen,eşim aradı sesimde bir gariğlik olduğunu hemen anladı hemen eve gel test yaptım silik de olsa çizgi belirdi dedim,güldü tamam geliyorum hemen dedi,eve gelirken arabada ağlamış kıyamam.çok uzun yazdım biliyorum allahım inşallah tamamına erdiririr inşallah benimledir bebeğim...
Ayyy kuzuma yaa.Yerim ben o ellerini senin.Kedi de dayanamamış tabievet İstanbul güzel şehir. ama yavruyla çok daha güzel emin ol.5 yıl düşük yapmaktan bebek sahibi olamayan biri olarak söyleyebilirim ki,bebişle herşeyin tadı daha güzel çıkıyor.ama çok küçük olmaması lazım tabihem çocuk tad alıcak gezmekten hem anneyle baba. bak hamd olsun şimdi ben çok keyif alıyorum.Kenan derdini çok güzel anlatıyor ve kendi fikirlerini de söylüyor bize. bazen okadar güldürüyor ki bizi,ondan önce biz neye gülüyorduk bilmiyoruz.bugün bir kediyi seviyordu.
-(kediye dokunarak) anne bak bu göyüüü bu diğer göyü,bu kulaa bu diğer kulaaa,bu bunnuuu,bu çaçııı (saçı),bu da ağzıı...derken kedi hamm elini ısırmasınmı Allahım nasıl korktu çocuk. anneee ben elimi ağzına soktum kedi de elimi yediiii diye bagırıyor
ne yaptıgını da biliyor sıpa
darısı başına inşallah ayşem.zaman okadar hızlı geçiyor ki. her anın tadını çıkartmaya bak.gerek hamilelik,gerekse doğduktan sonra.
Bence bugün sabah ilk idrarla tekrar yapmalısın testi.Daha çabuk belirecektir çizgilerin.Çıkmazsa da adeti beklemelisin.Çünkü geç döllenme olursa adetten sonra çıkıyor idrarda.Bela olurmu kızzayyyy olabilir mi acabayumurtamın çatlamasınn bugün 14.gün oldu.testi dün yapmştm .bugün yapmdm.yarın yapsam mı 15.gün olck yarn???canım başına bela oldm kusuruma bakma
Kızlar nasılsınız bu aralar muhabbet edmiyoruz benim yoğunluğumdan dolayı
Hepinize dualar ediyorum öpüyorum sizleriiii
Görüşelim beni unutmayın tatılarım... :129:
kimseler yok topikte..
Ama ben genede yazıyım nasılsınz kızlar ne var ne yok?
beni sorarsanız diyete devam bugun 4gun,ekmek yok seker yok aclıktan bayılcam sanırım şaka şaka yiyrmda genede acıkıyorum
bugun ovu testi yapcam bakalım nolcak,elimde altı tane var zaten ya yumurtladım ya yumurtluycam bakalım hayırlısı olsun
sizlere haber ederim noldugun
Kızlar inşallah anne olur artık,ben artık hayal edip uyuyorum geceleri,elimden hc bir şey gelmıyor.
Bak yaUltrasonda görünür diyor takvimim Ne kadar uzun sürdü 2 Nisan'ın gelmesi
Az kAldı canım öğrenirsin en yakın zamanda sonra baslar alışverişler .gerçi ben daha bir iğne almadım benim birçok kere hayal kırıklığı oldugundan 7-8.aya kadar beklemeyi düşünüyorum belki umreye gittiğimde dayanamam alırım birseyler.Aysem senin istediğin birsey varsa söyle sana da getireyim.orda satılan Fatıma anamızın eli diye bir ot var onu muhakkak alacağım kolay dogum icin cok lazım oluyor gerçi benim sezeryan ama olsun.
Yaaa.Bilmiyordum yeni duydum otu.Çok teşekkür ederim Feyzacım.Daha erken benim için.Nasılsa 6 ay içinde yine gidenler olur.Bende almayı düşünmüyorum 7.aya kadar.Baby shower için hazırlık yaparım büyük ihtimal :)
İnsallah canım Mevlam saglikla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı alışveriş dediğin nedir ki yeter ki para olsun 1 haftada bile yapılır .
Allah razı olsun canım benim.
darısı başına inşallah. daha sevimlileri daha bilmişleri senin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?