Bol bebiş topiği

tatlım nasılsın bebişini hissedebiliyormusun ?
Bende bat içindeyim biliyorsun
Elhamdülillah
Maşaallah diyim kendime gayet iyiyim
Kiss you

tatlım nasılsın bebişini hissedebiliyormusun ?
Bende bat içindeyim biliyorsun
Elhamdülillah
Maşaallah diyim kendime gayet iyiyim
Kiss you

yok kuzum ya sadece gazım çok. gaz hissediyorum bol bol :))
Maşallah sana canım benim. hep böyle iyi ol emi.
uykum geldi uyukluyorum akşamları. erkenden yatsam da gece bulantılardan doğru dürüst uyuyamıyorum. geceleri başladı şu ara. ne yöne yatacağımı şaşırdım.
buna da şükür kuzum. önceki haftalar kadar kötü durumda değilim. geçecek inşallah.
Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın inşallah cnm.
ben de çok çok kiss you :))

inan ben de hiç belirti olmadı. sadece göğüslerim çok acıdı. onun dışında hiç bir belirti yaşamadım.,
İnşallah bebişin seninledir.

ayyyy olabilir mi acabayumurtamın çatlamasınn bugün 14.gün oldu.testi dün yapmştm .bugün yapmdm.yarın yapsam mı 15.gün olck yarn???canım başına bela oldm kusuruma bakma

Sağol canım inşaallah hep böyle iyi giderim...
Sende daha iyi olursun...

ayyyy olabilir mi acabayumurtamın çatlamasınn bugün 14.gün oldu.testi dün yapmştm .bugün yapmdm.yarın yapsam mı 15.gün olck yarn???canım başına bela oldm kusuruma bakma

Canım yap istersen inşaaallah vardır varsa illaki silik çıkar...
Hayırlısı olsun..

Canım yap istersen inşaaallah vardır varsa illaki silik çıkar...
Hayırlısı olsun..
çok tşk ederim yardımlarınz içn15.gün çkar dyosn yani?dün yaptm bşey çkmadı2-3 saat geçtkten sonra çoook silik çkti.acaba negatif testlerde de 3-5 saat sonra silik çzg çkablr mi????

çok tşk ederim yardımlarınz içn15.gün çkar dyosn yani?dün yaptm bşey çkmadı2-3 saat geçtkten sonra çoook silik çkti.acaba negatif testlerde de 3-5 saat sonra silik çzg çkablr mi????

Bence eğer bebişin varsa sabah silikte olsa dünkinden daha belirgin bir şekilde çıkar...
Hayırlısı olsun..

Kızlar nasılsınız bu aralar muhabbet edmiyoruz benim yoğunluğumdan dolayı
Hepinize dualar ediyorum öpüyorum sizleriiii
Görüşelim beni unutmayın tatılarım... :129:

sağol tatlım iyiyim hamdolsun...
senide iyi gördüm...
herşeyin hayırlısı olsun canım...
zamanı geldiğinde gelicek nasıl olsa en iyisini yapıyorsun...
kendine iyi bak görüşürüz canım...

ne güzel bir haber bu böyle
allah tamamına erdirsin canım...
hayırlı olsun bebeğin

Ayyy kuzuma yaa.Yerim ben o ellerini senin.Kedi de dayanamamış tabi
İnşallah.Elimden geldiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum.Şu an tek hedefim 6.ayda falan kısa da olsa tatile gitmek.Tatil benim için herşey.Gitmediğim yıl dehşet bi hale giriyorum sıkıntıdan.Doğumdan sonra yaza kadar gidemem.O yüzden 6.ayda gitmem lazım.Umarım işyerinde sorun olmaz:26:

Bence bugün sabah ilk idrarla tekrar yapmalısın testi.Daha çabuk belirecektir çizgilerin.Çıkmazsa da adeti beklemelisin.Çünkü geç döllenme olursa adetten sonra çıkıyor idrarda.Bela olurmu kızz Beraberce sorunlarımıza çözüm bulmaya,heyecanlarımızı yaşamaya,mutluluklarımızı çoğaltmaya çalışıyoruz.İnşallah hamilesindir.Sen ve bütün bat bekleyen fıstıklar

kimseler yok topikte..
Ama ben genede yazıyım nasılsınz kızlar ne var ne yok?
beni sorarsanız diyete devam bugun 4gun,ekmek yok seker yok aclıktan bayılcam sanırım şaka şaka yiyrmda genede acıkıyorum
bugun ovu testi yapcam bakalım nolcak,elimde altı tane var zaten ya yumurtladım ya yumurtluycam bakalım hayırlısı olsun
sizlere haber ederim noldugun
Kızlar inşallah anne olur artık,ben artık hayal edip uyuyorum geceleri,elimden hc bir şey gelmıyor.

İnşallah diyetin güzel sonuçlar getirir.kilolar gider bebişler gelir
Ben iyiyim.Arada giriyorum topiğe.Bakıyorum kimse yok çıkıyorum.İşlerde yoğun.Çalışmaya devam.
12+6 olduk bugün teyzesi.Daha 600 gr.aldım.Sürekli açım ama tıkabasa yiyemiyorum.Sürekli atıştırıyorum.O da kilo yapmıyor :)

Bak ya Ultrasonda görünür diyor takvimim Ne kadar uzun sürdü 2 Nisan'ın gelmesi

Az kAldı canım öğrenirsin en yakın zamanda sonra baslar alışverişler .gerçi ben daha bir iğne almadım benim birçok kere hayal kırıklığı oldugundan 7-8.aya kadar beklemeyi düşünüyorum belki umreye gittiğimde dayanamam alırım birseyler.Aysem senin istediğin birsey varsa söyle sana da getireyim.orda satılan Fatıma anamızın eli diye bir ot var onu muhakkak alacağım kolay dogum icin cok lazım oluyor gerçi benim sezeryan ama olsun.

Yaaa.Bilmiyordum yeni duydum otu.Çok teşekkür ederim Feyzacım.Daha erken benim için.Nasılsa 6 ay içinde yine gidenler olur.Bende almayı düşünmüyorum 7.aya kadar.Baby shower için hazırlık yaparım büyük ihtimal :)

İnsallah canım Mevlam saglikla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı alışveriş dediğin nedir ki yeter ki para olsun 1 haftada bile yapılır .

İnsallah canım Mevlam saglikla kucaklarımıza aldırsın yavrularımızı alışveriş dediğin nedir ki yeter ki para olsun 1 haftada bile yapılır .

Öyle tabi.Arkadaşımın doğumuna 3 hafta kaldı oda takımı daha geçen hafta geldi.Ve herşeyini geçen hafta aldı.Bende öyle yaparım büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…