- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.781
İyiyim elhamdülillah canım.Canım bende giremıyrm pek
iyim sen nasılsın?
ne var ne yok?
kimseler yok topikte..
Ama ben genede yazıyım nasılsınz kızlar ne var ne yok?
beni sorarsanız diyete devam bugun 4gun,ekmek yok seker yok aclıktan bayılcam sanırım şaka şaka yiyrmda genede acıkıyorum
bugun ovu testi yapcam bakalım nolcak,elimde altı tane var zaten ya yumurtladım ya yumurtluycam bakalım hayırlısı olsun
sizlere haber ederim noldugun
Kızlar inşallah anne olur artık,ben artık hayal edip uyuyorum geceleri,elimden hc bir şey gelmıyor.
Eki Görüntüle 656133
günaydın bayanlar,gece heyecandan hiç uyuyamadım sabah 6.30 da kalktım testi yaptık eşimle birlikte ve anında çift çizgi beliriverdi! o kadar mutluyum ki anlatamam,geceden beri sürekli şükrediyorum,testi banyoda bırakmıştım gelip gidip teste bakıyorum allahım gerçek mi diye..eşim akşam çok heveslenmeyelim silik bu diyodu ama bi yandan da içi pırpır,gözleri yaşarıyodu,inanılmaz sahneler,Allahım bu topikte,dünyanın heryerinde sana el açan yalvaran isteyen herkese nsip et bu duyguyu.
Tabi henüz doktora gitmedik cuma günü gitmeyi düşünüyorum,adet günüm 11 marttı yani sadece 2 gün geçti henüz..çok fazla bi belirti göstermedi galiba vücudum yazayım belirtilerimi çünkü daha önce okumadığım şeyler oldu,
benim göğüslerim yumurtlama zamanımda acımaya başlar adet olduğum gün geçerdi yani 14 gün kadar göğüs sızısı çekerdim hep,şimdi yine sızlıyordu ama ne sızlamak uçlarına dokunamıyrdum resmen sütyen takmak eziyet olmuştu hala da acıyor yani,göğüs uçlarım deli gibi kaşınıyodu yara olacak sandım daha önce hiç yaşamamıştım,ve en kuvvetli belirtim ise adet sancısı,normalde adet sancısını hepimiz biliriz dimi,benim cmts günü karnıma bir sancı girdi heh dedim bu ayda olmadı adet oluyorum galiba,hatta annemlerdeydik altıma pet koydum ne olur ne olmaz diye,ama olmadım,pazar günü yine sancı girdi eşime dedim ben bugun kesin adet olucam yine pet koydum gelen giden yok,pzt de oldu aynı şey salı akşamı da oldu,allah allah dedim normalde bu sancının geldiğin gün hasta olurum bu sancı adet olucam gibi geliyo 3-4 saniye sürüyo geçiyo,akşam eşimin gelmesini bekliyodum test yapsammı yapmasam mı dedim,tutamadım kendimi yaptım ve ilk silik çizgi belirdi ve ben orda şok oldum resmen,gözlerim doldu ağladım ellerim titredi,bi gülüyorum bi ağlıyorum allahım ne büyüksün sen,eşim aradı sesimde bir gariğlik olduğunu hemen anladı hemen eve gel test yaptım silik de olsa çizgi belirdi dedim,güldü tamam geliyorum hemen dedi,eve gelirken arabada ağlamış kıyamam.çok uzun yazdım biliyorum allahım inşallah tamamına erdiririr inşallah benimledir bebeğim...
kızlarrrr lütfen her gören yorum yazsın dün ve bugün test yaptım ama şöle bi durumda negatif ama testin alt kısmında pembelik var ve t çizgisinin en atında hafif belli dün yanlış die test bugünde yaptım bat 21 23 arası ne diyosunuz bu arada testi gg den aldım labo ile başlio adı hiç böle olmamıştı 2 gündür aynı şey çıkıyo
Oncelikle hepinize cani gonulden tesekkur ederim guzel temennileriniz icin,ve biliyorum ki burada insanlar birbirleinin acisina gercekten uzuluyor,birbirlerinin mutluluguna gercekten seviniyor bu cok guzel bir duygu,allah hepinizden razi olsun.cumayi beklemedik bugun ozele gittik esimle,dr vajinal ultrasonla bakalim eger keseyi gorursek kan testine gerek yok dedi,vajinal ultrasonda benim kese gorunuyor ama dr kese bekledigim sekilde degil braz sekli bozuk ve ufak dedi,bu erken olmasindan kaynaklanabilir,dusukle sonuclanabilir veya normale de donebilir dedi,yani ultrasonda gordugu seyden pek memnun kalmadi ihtiyatli gidelim dedi,kan tahlili yapalim dedi,sonrada cmts tekrar gel hem tekrar keseye bakalim hemde kanda degerinin en az 2 katina cikmis olmasi lazim dedi,kan verdim degerim 470 cikti bunun ne anlama geldigi bilmiorum internetten baktim 4 haftalik hamilelik icin belirlenen bthcg degerleri icindeymis,normalmis,doktorum erken cikacagini kan sonucunu bana telefon ederek soylersin dedi,aradim dr soyledim degeri,bu ne anlama geliyor dedim,dedi ki daha o kadar erken ki,keseyi gorememem o kadar normal ki dedi icime biraz su serpti yine de cmts gel kana da keseye de bakalim dedi.bakalim cmts gidicem insallah degerim yukselir ve insallah bebisime bisey olmaz kizlar dua edin bizim icin
Oncelikle hepinize cani gonulden tesekkur ederim guzel temennileriniz icin,ve biliyorum ki burada insanlar birbirleinin acisina gercekten uzuluyor,birbirlerinin mutluluguna gercekten seviniyor bu cok guzel bir duygu,allah hepinizden razi olsun.cumayi beklemedik bugun ozele gittik esimle,dr vajinal ultrasonla bakalim eger keseyi gorursek kan testine gerek yok dedi,vajinal ultrasonda benim kese gorunuyor ama dr kese bekledigim sekilde degil braz sekli bozuk ve ufak dedi,bu erken olmasindan kaynaklanabilir,dusukle sonuclanabilir veya normale de donebilir dedi,yani ultrasonda gordugu seyden pek memnun kalmadi ihtiyatli gidelim dedi,kan tahlili yapalim dedi,sonrada cmts tekrar gel hem tekrar keseye bakalim hemde kanda degerinin en az 2 katina cikmis olmasi lazim dedi,kan verdim degerim 470 cikti bunun ne anlama geldigi bilmiorum internetten baktim 4 haftalik hamilelik icin belirlenen bthcg degerleri icindeymis,normalmis,doktorum erken cikacagini kan sonucunu bana telefon ederek soylersin dedi,aradim dr soyledim degeri,bu ne anlama geliyor dedim,dedi ki daha o kadar erken ki,keseyi gorememem o kadar normal ki dedi icime biraz su serpti yine de cmts gel kana da keseye de bakalim dedi.bakalim cmts gidicem insallah degerim yukselir ve insallah bebisime bisey olmaz kizlar dua edin bizim icin
Tüm arkadaşlara merhaba.
abraxasguzel canım öncelikle tebrik ediyorum...Allahım sağlıkla tamamına erdirsin... Erken gittiğinden dolayı olabilir...:114:
Benim bat pazar günü derin derin düşünüyorum gelir mi kırmızılar diye...
İnşaallah bebişin gelr canım
Son bekleyişin olsun hayırlısıyla...
Bende o testin silik çizgisiyle öğrenmiştim ama bikaç arkadaşta yanlış sonuç verdi o marka.Batına daha varmış.Bence 3-4 gün daha bekle bir daha yap testi.İnşallah seninki de benimki gibi doğru sonuç veriyordurkızlarrrr lütfen her gören yorum yazsın dün ve bugün test yaptım ama şöle bi durumda negatif ama testin alt kısmında pembelik var ve t çizgisinin en atında hafif belli dün yanlış die test bugünde yaptım bat 21 23 arası ne diyosunuz bu arada testi gg den aldım labo ile başlio adı hiç böle olmamıştı 2 gündür aynı şey çıkıyo
Duaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben((((((((((((((((
İnşallah diyetin güzel sonuçlar getirir.kilolar gider bebişler gelir
Ben iyiyim.Arada giriyorum topiğe.Bakıyorum kimse yok çıkıyorum.İşlerde yoğun.Çalışmaya devam.
12+6 olduk bugün teyzesi.Daha 600 gr.aldım.Sürekli açım ama tıkabasa yiyemiyorum.Sürekli atıştırıyorum.O da kilo yapmıyor :)
Duaya ihtiyacım var... Sıkıntılarım var ve bebeğimi üzmekten başka bi işe yaramıyorum ben((((((((((((((((
Canım Kafana takma bebişinde etkilenmesin...
Ve bişeyi daha anladım ki biz erken davranıyoruz ve yine biz üzülüyoruz.
İnşaaallah tekrar gittiğinde değerin 2 katına çıkar zaten bin beşyüzleri geçince kese görünüyor. şuan görünmemesi veya farklı görünmesi seni üzmesin.
o zamana kadar müsade et üzülmeden stres yapmadan bebişin büyüsün tamammı canım sen nekadar stresli olursan bebişinde zor yerleşir.
Dualarımdasın Yarın Cuma mübarek gün inşaallah çok dua edelim sana Yasin oku Meryem süresini oku...
Allahu tealanın MÜBDİ ismini eşin eli ile karnına yazsın ve okusun bu bebişinin sağlıkla tutunması için okunur...
Beta-hcg değeri 470 iken keseyi vajinal ultrason ile bile görmesi mümkün değil ki zaten canım.
Değerinin 1500 olması lazım minimum vajinal ultrason için. C.tesi bile göremeyebilir. P.tesi gitmen en mantıklısı gibi görünüyor aslında.
Tüm arkadaşlara merhaba.
abraxasguzel canım öncelikle tebrik ediyorum...Allahım sağlıkla tamamına erdirsin... Erken gittiğinden dolayı olabilir...:114:
Benim bat pazar günü derin derin düşünüyorum gelir mi kırmızılar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?