Bol bebiş topiği

Canım bende giremıyrm pek
iyim sen nasılsın?
ne var ne yok?
İyiyim elhamdülillah canım.
İnşaallah daha iyi olalım bebişlerimizin müjdelerini alalım bu son ayın olsun bebişin gelsin sana canım...

Hayallerin gerçekleşecek Rabbim dualarını kabul etti ama zamanı var tatlım...

Tebrikler.Rabbim sağlık versin inşallah.Çok sevindim.Gerçekten böyle isteyip bebek sahibi olanlara çok seviniyorum.

Kızlar iyi akşamlar yarın sabah memleketime gidiyorum bebişimi biraz gezdireyim geleyim:) inşallah bir 10 gün gibi yokum hepiniz kendinize yumoşlarınıza, bebişlerinize iyi bakın Umarım bu süre içinde inci den de haberler gelir. Allaha emanet olun öpüyorum..

kızlarrrr lütfen her gören yorum yazsın dün ve bugün test yaptım ama şöle bi durumda negatif ama testin alt kısmında pembelik var ve t çizgisinin en atında hafif belli dün yanlış die test bugünde yaptım bat 21 23 arası ne diyosunuz bu arada testi gg den aldım labo ile başlio adı hiç böle olmamıştı 2 gündür aynı şey çıkıyo

Lapoquik marka test heralde.
Önmeli olan 2.çizginin varlığı canım.
silikte olsa değerlendirin bence

Oncelikle hepinize cani gonulden tesekkur ederim guzel temennileriniz icin,ve biliyorum ki burada insanlar birbirleinin acisina gercekten uzuluyor,birbirlerinin mutluluguna gercekten seviniyor bu cok guzel bir duygu,allah hepinizden razi olsun.cumayi beklemedik bugun ozele gittik esimle,dr vajinal ultrasonla bakalim eger keseyi gorursek kan testine gerek yok dedi,vajinal ultrasonda benim kese gorunuyor ama dr kese bekledigim sekilde degil braz sekli bozuk ve ufak dedi,bu erken olmasindan kaynaklanabilir,dusukle sonuclanabilir veya normale de donebilir dedi,yani ultrasonda gordugu seyden pek memnun kalmadi ihtiyatli gidelim dedi,kan tahlili yapalim dedi,sonrada cmts tekrar gel hem tekrar keseye bakalim hemde kanda degerinin en az 2 katina cikmis olmasi lazim dedi,kan verdim degerim 470 cikti bunun ne anlama geldigi bilmiorum internetten baktim 4 haftalik hamilelik icin belirlenen bthcg degerleri icindeymis,normalmis,doktorum erken cikacagini kan sonucunu bana telefon ederek soylersin dedi,aradim dr soyledim degeri,bu ne anlama geliyor dedim,dedi ki daha o kadar erken ki,keseyi gorememem o kadar normal ki dedi icime biraz su serpti yine de cmts gel kana da keseye de bakalim dedi.bakalim cmts gidicem insallah degerim yukselir ve insallah bebisime bisey olmaz kizlar dua edin bizim icin

Canım Kafana takma bebişinde etkilenmesin...
Ve bişeyi daha anladım ki biz erken davranıyoruz ve yine biz üzülüyoruz.
İnşaaallah tekrar gittiğinde değerin 2 katına çıkar zaten bin beşyüzleri geçince kese görünüyor. şuan görünmemesi veya farklı görünmesi seni üzmesin.
o zamana kadar müsade et üzülmeden stres yapmadan bebişin büyüsün tamammı canım sen nekadar stresli olursan bebişinde zor yerleşir.
Dualarımdasın Yarın Cuma mübarek gün inşaallah çok dua edelim sana Yasin oku Meryem süresini oku...
Allahu tealanın MÜBDİ ismini eşin eli ile karnına yazsın ve okusun bu bebişinin sağlıkla tutunması için okunur...

Beta-hcg değeri 470 iken keseyi vajinal ultrason ile bile görmesi mümkün değil ki zaten canım.
Değerinin 1500 olması lazım minimum vajinal ultrason için. C.tesi bile göremeyebilir. P.tesi gitmen en mantıklısı gibi görünüyor aslında.

Tüm arkadaşlara merhaba.

abraxasguzel canım öncelikle tebrik ediyorum...Allahım sağlıkla tamamına erdirsin... Erken gittiğinden dolayı olabilir...:114:

Benim bat pazar günü derin derin düşünüyorum gelir mi kırmızılar diye...

İnşaallah bebişin gelr canım
Son bekleyişin olsun hayırlısıyla...

İnşaallah bebişin gelr canım
Son bekleyişin olsun hayırlısıyla...

Senin, benim herkesin son bekleyişimiz olsun karapisso...
Arkadaşlar inşallah gün gün yaklaşıyoruz müjdelerimize...Güzel günler göreceğiz, güneşli günler...Tüm yazdıklarımıza dönüp bakıp, önce şöyle bir iç çekip tatlı tatlı gülümseyeceğiz...

Bende o testin silik çizgisiyle öğrenmiştim ama bikaç arkadaşta yanlış sonuç verdi o marka.Batına daha varmış.Bence 3-4 gün daha bekle bir daha yap testi.İnşallah seninki de benimki gibi doğru sonuç veriyordur

470'de kesenin görülmemesi çok normal.Vajinalde 1500,normal ultrasonda 5000 geçmesi gerekiyor değerin.Hatta bu değerlerde bile göremeyip 1 hafta bekleyenler oluyor.Telaş yapma.Doktordan eli boş döndükçe kötü olursun.Ağır kaldırma dikkat et kendine.Sabırla bekle hem değerin 2 katına çıkmasını hemde drun söylediği günü.Canını sıkma bişey olmaz Allah'ın izniyle.

Canım getyrmeye başladı bile herkez zayıfladın mı yuzun kuculdu falan dıyor cok mutlu oluyrm oyle dediklerinde
inşallah tez vakite hepsi giderde kurtulurum
Evt kimseler olmuyor bu ara topikte
ayy ayy maşallah
ne guzel daha kg almadın desene
atıştır canım ac kalma bebekte ac kalır sonra
dikk et kendine ayy kız 3ayıda gectin ya maşallah
bide benimki gelseydin

gunaydın kızlar nasılsınz
umarım iyisinizdir
ben dun ovu testine başladım t c den acık renkte elimdede 5tane kaldı ama bakalım ha kacırdım yada daha olcak yumurtlamam
ama kg yuzunden pek ovu falan duşunmuyorum
bakalım hayırlısı olsun
Ssirin nerlerdesin kız?
Cadiozy sen nasıl oldun tatlım?
Ayşem uzulme hıc bir şey için
Kevok nerlerdesin?
Agresifmelek sen nasılsın canım?

Evet dun eve gelip okumustum bugun de kismetse okumak istiyorumhem sukur icin hem de bebegim tutunabilsin diye,allahim yardimci olsun diye,cok tesekkur ederim iyi dusuncelerin icin

Oh be biraz da olsun icim rahatladi gercekten,bende oyle dusunuyorumdun kese net gorunmediyse 2 gunde bisey degismez yuksek ihtimalle yarin da gorunmeyecek cmts gel dedi dr kandaki degere bakacak ama vajinal ultrasonla da tekrar bakar heralde diye dusunuyorum,iyy hic sevmiyodum su vajinal ultrasonu basima geldi ya,tesekkur ederim alakan icin

Cok tesekkur ederim,amin insallah.
Ay insallah gelmez kirmizilarin rabbim isteyen herkese versin saglikla sihhatle,dualarimizi kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…