Bol bebiş topiği

allah rahmet eylesin çok zor bi durum allahım sabırlar ihsan etsin canım
çok zor ya geçmiş olsun tatlım bende sanırım hasta oluyorummm napmalıyım bilmiorummm
:2::2::2:

canım üzülme seninde meleğin gelecek benimki 12.ci denemede geldi sen çalışmalarını stressiz yap mutlu son yakında inş

canım napalım nasibi değilmiş bebişimin teyzoşunun düşünmesi yter

allah tamamına erdirsin canım gözünüz aydın masallah

Kendimi çok yalnız,mutsuz hissediyorum.Fikir verecek birileri olsaydı keşke topikte..

Canım neoldu neden mutsuzsun... Yardımcı olabileceğim birşeyse seve seve canım benim... Ne zaman paylaşmak istersen seni dinlerim canım... Hiçbirşey için üzülme... Dünyanın en güzel şeyine sahipsin şuan onu düşün canım...

sunbalcım çook sağol canım..

arkadaşlar sat 17 şubattı ve ben hala adet olmadım yarın sabah test yapmayı düşüünüyorum dua edinde pozitifi göreyim..her ne kadar ümidim olmazsa da..her an adet olacakmışım gibi hissediyorum..

Ne yapsam ne etsem canım sıkılıyor bu aralar.

Kocam 4-12 çalışıyor 30 dakka sonra gelecek.

Cumartesi günü katiplik sınavı var ona gideceğim.

Hiç umudum yok hep torpilli olanlar kazanacak.

Sıram 1641 :26:

50 kişi alınacak.

Elimden geleni yapıcam sonradan pişman olmamak için.

Gerisi tevekkül edip Allah a bırakmak olacak.

Hayat çok zor. Bunaldım artık.

kafanı dağıtacak birşeyler bul canım..kitap filan oku..sınav için de canını sıkma hakkında hayırlısı olsun inşallah..

İnşallah pozitif canım.

Rabbim sana bebişini göndermiştir.

Hamiş kalmanı çok istiyorum.

Biri daha mutlu olsun sevinçten havalara uçsun.

mutluluktan ağlasın...

banada umut olursunuz.

Bizi bizden başka kim anlayabilir ki..

Neler yapıyoruz didiniyoruz.

Dualar, kürler, yastık koymalar vs vs..

Rabbim başka dert vermesin. Amin.

kafanı dağıtacak birşeyler bul canım..kitap filan oku..sınav için de canını sıkma hakkında hayırlısı olsun inşallah..

bu 20 gündür yapmadıgım şey kalmadı.

dantel ördüm. İğne oyası yaptım. Takı yaptım. Bahçeye sebze ektim.

Hayırlısı Allah tan.

Sağlık olsun ne diyeyim.

çok sağol arkadaşım..kimseyle paylaşamadığımız anlatamadığımız herşeyi paylaşıyoruz..çünkü hepimizin sıkıntısı da beklentiside aynı yönde..biz elimizden geleni yapıyoruz olmuyor 1 geceyle hamile kalanlar oluyor..bu da rabbimin takdiri olsa gerek..ben şimdiden o kadar heyecanlıyım ki aynı zamanda da korkuyorum 16 aydır sonu hep hüsran olduğu için..

rabbim senin ve bekleyen tüm arkadaşlarımında yüzünü güldürsün..

Allah yardımcın olsun.Kısmetinden ordan ekmek yemek varsa olur torpil dinlemez kader

İnşallah olmazsın da güzel bi haber daha alırız seninle bu hafta

Dün 2-3 saat ağladım.Eşimle kavga ettim.Kalbini kırdım,o da benimkini kırdı.Başım çok ağrıyor.Gözlerim davul gibi şiş, açamıyorum.Her yerim ağrıyor aslında.İşimden nefret eder oldum.İstifa etmek istemiyorum maddiyat yüzünden.Ama ayaklarım geri geri gidiyor artık işe gelirken. Mutsuzum,halsizim,grip oluyorum kendime hayrım yok bu aralar.İnşallah güzel haberler verirsiniz bugün.Neşem yerine gelir bi an önce

sabah ateşimi ölçtüm düşmeye başlamış..ama test yapacağımı söylediğim için yaptım ve değişiklik yok herzaman ki gibi negatif:2::2::2:

sabah ateşimi ölçtüm düşmeye başlamış..ama test yapacağımı söylediğim için yaptım ve değişiklik yok herzaman ki gibi negatif:2::2::2:

Benim de ateşim adet gördüğüm günkü ateşime düşmüştü ama aynı gün testte çizgi 7 saat sonra belirdi.Yerleşirken de düşebiliyormuş ateş.Bekle bakalım testte değişiklik olacakmı??

selamlar ayşecim hoşbuldum :) bol bebiş topiği aynı zamanda bol muhabbetli gördüğüm kadarıyla:)

Nazar değdi topiğimize.3ayda bi sürü hamiş oluverdi sonra duruldu.Nisan'da da patlama yapacağız inşallah.Dualarımız bekleyen arkadaşlarımız için.

Karar vermişsin Doğru zamanda gelsin inşallah seninde kuzun.

karar verdim sonunda ve içim rahat :) hele bi şu yaz tatilini atlatayımda 6-7 ay sonra tekrar gündeme alabilirim. hem maddi anlamda biraz toparlanırız hemde psikolojikmen daha hazır olurum :) sen nasılsın üzgünmüşsün sanırım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…