Bol bebiş topiği

Grip oldum bugün tekrar.2 haftadır düzenli aralıklarla gelip gidiyor zaten.
Çok yakın akrabam yoğun bakımda.Kurtulma ümidi %3.Doktor beklemeyin gidin,biz haber veririz dedi resmen yüzümüze.
İşyerimde sıkıntılı günler geçiriyorum.Malum 5 ay içinde işten çıkacağım ya giden eleman muamelesi görüyorum resmen
Ayakta durmaya çalışıyorum anlayacağın.
Sen nasılsın?

Geçmiş olsun hem senin hemde akraban için.. üzüldüm sonuçta yaşamak güzel bişey ama ümidi kaybetmemek lazım çıkmayan candan ümit kesilmezmiş. Herşeyden önce kendini bebeğini düşün dünyaya yeni bir canlı yeni bir birey getireceksin. mutsuz olursan kordon bağı gerildiği için hisseder mutsuzluğunu.. işyerindekiler için hiçbir şey diyemiyorum zaten en iyisi bazen boşvermek
bende bi değişiklik yok ev iş bu ara. iyim :)

Arkadaşlar bende de bir durgunluk var, ve kafamı dağıtmaya toparlanmaya çalışıyorum... Çalışma dönemindeyim..Yeni batımı bekliyorum...

Ayşe geçmiş olsun canım... Ayşe sağlıklı bir gebeliğin var en büyük zenginlik bu....kısa zamanda toparlanacağına inanıyorum...

İnci hoşgeldin canım, hepimiz için yaşadığımız bu zor günler geçmişte kalacak Allahın izniyle...

İnsanın elinde mi mutsuz olmamak?İnsanları takmamak?Beklenti içine girmeden arkadaşlık kurmak?Hayır beklentiler üzerine değil ilişkilerim.Yanlış anlaşılmasın ama insan zor zamanlarında destek olmasa da köstek olmamasını bekliyor karşısındakinden.Aynı iyi günlerinde olduğu gibi.Canımı yakmadıkları sürece insanları geren bi psikopat değilim çok şükür.İnsanlardan fazlaca anlayış da beklemiyorum.Ama bu üstüme gelmeler,durup dururken canımı acıtmalar niye arkadaşım?Onlar yüzünden eşimi de kırdım dün akşam.Allah'tan sevgimiz kırgınlıklarımızı iyi edecek kadar güçlü.Yaralarımızı sardıkça birbirimize daha çok bağlanıyoruz.Binlerce şükürki

Durgunluk,kırgınlık hep havalardan kuzucum.Her yaşta görülüyor bu aralar.Psikolojimiz vücudumuzun dengesi altüst oldu.Bir de hayatın sıkıntıları oldu mu tam çorba oluyor halimiz.Hiç canını sıkma inşallah bu sefer olacak bebeğin.Dualarım sizinle.Biliyorsun..

Evet hormonlarda etkili kesinlikle.Hele bu dönemimde en belirleyici diyebilirim.Dün ağlamaktan gözlerim o kadar şişmiş ki kırmızı damarların arasında morluklar var gözkapaklarımda. Pörtlek pörtlek oldu gözlerim.Beyaz kağıda bakamıyorum bile.Grip de üstüne tuz biber oldu.Burnumda çeşme var sanki contası yırtık.Yarım saate bir de hapşuruyorum.İyiden iyiye geliyorlar sağdan sağdan.

selam kızlar,
berbat bir gecenin ardından baş ağrısı ve yorgunlukla geldim bugün
kolum tutulmuş onun agrısından sağa sola dönemedim düz yatayım dedim.düz yattıkça Yusuf bey tekme manyagı yaptı beni.
sevmiyor sanırım ben düz yatınca. ama sağa veya sola dönünce de kol agrısından duramadım. derken sabah namazından sonra da Kenan bey rahat vermedi bana. anne burnum tıkandı anne yanında yatıcam
saat 11,30-12,00 ye kadar uyuyan ben, sabah 8 de ayaktaydım.ve gece uykusuz.
neyse buna da şükür.Rabbim aşılmaz dert vermesin dimi ama.

sizler nasılsınız bakalım?
inşallah herşey yolundadır

Zor bi gece olmuş senin için.Geçmiş olsun.
Ben grip oldum.Ağır hastamız var yoğun bakımda.Onun kötü haberini bekliyoruz resmen.İşyerimde gerginlik var,beni fazlasıyla üzdü dün akşam 2-3 saat ağladım.Başım ağrıyor,kemiklerim sızlıyor,dişlerim ve burnum kanıyor vs vs..Bir dokun bin ah işit yani

4 gün kaldı kontrolümüze.Çok heyecanlıyım ama bunu yaşayacak takatim yok.
Grip kötü vurdu.Ateşim de var gibi.Eve gidip ölçmek istiyorum hemen.Yükselmesi tehlikeliymiş kuzum için.Akşam yükselirse hastaneye gideriz büyük ihtimal.:120::120::120::120::120::120:
:2::2::2::2::2:Hapşurmaktan ciğerlerim sallanıyor artık

dikkat et kendine canım. Evet ateş gebelikte tehlikeli olabiliyor. İnşallah çabuk toparlanırsın.. Benim de bugün hiç ama hiç keyfim yok. Herhalde üşütmüşüm ki, böbreklerim ve kasıklarım ağrıyor. Sürekli tuvalete gidiyorum ve inanılmaz mutsuzum....

Herkes aynı şeyi söylüyor.Halsizim ve mutsuzum. Bahar gelsin artııkkk.Mutlu olalım hepimiz.Göbüş büyütelim topiğimizde

kızlar günler geçiyor ve ben neden hala hamile kalamıyorum.çok mutsuzum artık..klomene başladım dün ilk defa..çarşamda kontrolüm var inşallah tutar hemen

bal tarçın çörotu kullanmayı düşünüyom da geç öğredindim adet bitti.
incir nasl yicem günde kaç kez
sen hamilesin heralde negüzel allah bağışlasın

Sağol.btç için geç kalmışsın o yüzden incir ye.Ben öyle yaptım.Günde 4-5 tane incir yedim.Kür yapmadım.Sadece yedim kuru kuru.Birde çörek otunu ağzına al ezerek ye.Tüm yutma.Yada ez bala karıştır yut.İkisi de yumurtalara iyi gelir.
Allah razı olsun.Darısı başına inşallah en kısa zamanda

kızlaaar herkese Merhabaa

Hastaneden geliyorum 50 gündür kırmızılar yok :) hamile değilim doktor adet söktürücü vardı bu arada psikolojik gebeliği en iyi yaşayan insanım :) kasık batmaları ,bel sızlamaları , çok yemeler , alınganlıklar, sürekli uyuma veee baş dönmesi :):)

Adet söktürücümü alıyorum adetin 5. günü doktora gidiyorum , klomen vericek ve yumurta takibi yapıcak .. Ben çok geç yumurtluyorum ve adetlerim çok düzensiz böylesi benim için şarttı zaten ..

Moralinizi bozmayın , herşey gönlümüzce olsunnnnn ..

Ayşemmm geçmiş olsun kuzum bebişine ve sana boool şifalar diliyorum ..

Canım benim.Geçmiş olsun.İnşallah şifanı bu ay bulursun ve kuzun sağlıkla gelir kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…