- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.281
Canım benim.Geçmiş olsun.İnşallah şifanı bu ay bulursun ve kuzun sağlıkla gelir kucağına.
Kizlar merhaba bugun ayrintili ultrasonum vardi Mevlaya sukurler olsun oglumun herseyi sapasaglam bu arada cok yogunum sali gecesi insallah kutsal beldeye yola cikiyoruz cooook yorgunum cooooook
Canım benim.Denk gelemiyoruz bi türlü.Çok yakınım hastaneye kaldırılmış.Yaşı 80 olunca müdahale edemiyorlar.%3 şansı varmış,doktor beklemeyin biz sizi ararız dedi.Resmen kötü haber bekliyoruz.Çok severim kendisini.Allahım çok acı çektirmesin.Çok üzüldüğümde kasıklarımda batma-sancı karışık bişeyler oluyor.Uzanırsam hafifliyor.Çok üzülmemeye çalıştım ama burnumun direği sızlıyor şu an... Çok çektirmesin Rabbim
masallah size canım hayırlı yolculuklar bizlerde dua etmeyi unutma inş
Kizlar 8-10 hafta arasi bulantilar daha mi kotulesiyor. Biri bana teselli versin 10 dan sonra azaliyor mu?
Kizlar merhaba bugun ayrintili ultrasonum vardi Mevlaya sukurler olsun oglumun herseyi sapasaglam bu arada cok yogunum sali gecesi insallah kutsal beldeye yola cikiyoruz cooook yorgunum cooooook
Kizlar 8-10 hafta arasi bulantilar daha mi kotulesiyor. Biri bana teselli versin 10 dan sonra azaliyor mu?
Sağol canım Allah kimsenin başına vermesin.Başağrısı bende de oluyor.Hem havalardan hem bebiştenmiş.Şifa artık mucize hastamız için maalesef...Çok çekmesin dualarımızSelam kizlar. Nasilsiniz?
Sukur ben daha iyiyim bas agrilari oluyor sadece. O da normalmis. Artik 12. Haftayi doldurduk. Cmt gunu de tekrar kontrole gidiyoruz. Rabbim hepinize yasatsin insallah bu telaslari.
Aysem gecmis olsun cnm ya bir turlu gitmedi hastalik. Yoruluyorsun herhalde, vucudun zayif dusuyor kendini toparlayamiyorsun. Insallah cabucak gecer. Akrabaniz icin de Allah yardim etsin sifa versin.
Amiin canım.İşte hepsi üstüste geldi maalesef.Elimden geleni yapıyorum beslenme için.Hatta dün bi liste çıkardım kendime.Yazayım sizede yardımcı olur belki.cnm mevlam size sabır versin hastanızada iki iyilikten birini versin...kim için olursa olsun üzme eşinide ..tartışma ...şimdi senin hormonlarında üst seviyede daha alıngansındır tatlım..dikkat et kendine ve bebişine...
Azalır merak etme.İlk 3 ay hormonlar hızla yükseldiği için bulantı yapıyormuş.Doktorum söylemişti.Yükseliş azaldığında,vücut hormona alıştığında bulantı azalır dedi.Bende hiç kalmadı 2 haftadır çok şükür.Ağzımın içindeki iğrenç buruklukta geçti gibi bişey.Sabır kuzum geçecek inşallahh.Son adet tarihine göre şu takvimi yapsan artık sende.Amma sabırlısın.Hamilesin işte hadi yap da listeye ekleyim seni de ipeeeekkKizlar 8-10 hafta arasi bulantilar daha mi kotulesiyor. Biri bana teselli versin 10 dan sonra azaliyor mu?
Amin canım.Allah yaşatmasın kimseye çok zor ilaçsız dinlenmeden atlatmaya çalışmak:2:maşallah hep böyle sağlıkla devam eder umarım. nazar değmesin
aysecim geçmiş olsun canım hastanıza Allah şifa versin sende kendine dikkat et bebişini de kendini de üzmeyeye çalış.
Sağol canım.Allah razı olsun:2:Rabbim acil şifalar versin.
günaydın kızlar napıyorsunuz nerelrdesiniz hayırlı cumalaaarr herkese bugun bol bol dua etme vaktı Allah kabul etsin herkesin duasını
Öncelikle hepinize dualarınızın kabul olacağı bir cuma diliyorum.Hayırlı cumalar.
Bende grip yerleşik hayata geçti.Dün akşam drun verdiği antibiyotiği içtim dayanamadım.O bile iyi geldi.Terlesem biraz daha toparlayacağım ama üşümekten terleyemiyorum bile
Dün kakao yağı aldım aktardan.Saraçoğlu'nun çatlaklara önerisi olduğu için.Sabah-akşam sürülüyor.İnşallah çatlamam hiç.Bu arada kakao yağının katı olanını alacakmışsınız.Daha saf ve etkili oluyormuş.Krem gibi içi.Sıcak suya koydum şişesini eridi yağ gibi oldu.Böyle kullanacakmışım çatlak için.Aklınızda bulunsun.
Dün kendime dengeli bi beslenme listesi yapmaya çalıştım.Haftada 2 kez kırmızı et diyor mesela.Ben pek sevmiyorum eti.Ve kussanız bile balık diyorlarBurnumuzu tıkayıp yiyecekmişiz.Hemde haftada 2 kez.Karbonhidratı mutlaka hem öğlen hem akşam alacakmışız.Pirinç-bulgur-makarna-ekmek gibi.Birini yiyince diğerini yemeyecekmişiz kilo için.Ve 1 yumurta zorunluymuş.Süt veya yoğurtta.Et,yumurta ve balığa nasıl alışacağım bilmiyorum Mecburen yiyeceğim ama.Yada doktoruma sorarım balık yerine omega3 verir belki.
Hastamız hala kötü.Hatta bi önceki gün tepki veriyordu elini tutunca artık onu da vermiyormuşAllahım fazla çektirmesin
Bende haberler pek içaçıcı değil maalesef.
Güzel haberlerle sizlerden umutluyum
gripmisin sana da geçmiş olsun canım ben de bugun hapşırıyorum çok kendime dikkat etmem gerek ama işyerımdeyım c vitamini meyve falan nerde bulucam.bişeyde içmek istemıyo canım iştahsızım. bu arada aysecim hamilelik takvimimi cumartesiden sonra eklerım diyorum kısmetse bellı olsun durumum da sonra .
Sagol Aysecigim bu ayrintili beni cok korkutuyordu Mevlama hamd olsun hicbir sorun cikmadi umre yolculugumuza az kaldi bu yuzden hazirliklar telaseler artik onde oldukca buyuk bir karnim olustugu icin cabuk yoruluyorum ama olsun hayat cok guzel..
Mevlam hastan icin hakkinda hayirlisi neyse onu versin.beslenmene dikkat et tabi ama kendini baslarda cok zorlama migden hic rahat olmuyir bulantilar bitiyor yanmalar basliyor balik migdeni bulandiriyorsa kendini zorlama ,zorlamak kasmaya ,kendini kasmak da bebege sikinti veriyor. Zamanla istahin acilir yersin .
Çok yorma kendini diyeceğim ama çocuklarla ve hamileyken nasıl yapabilirsin bilmiyorum.Sık sık dinlenmeye çalış bari.
Kasma konusunda çok haklısın.2 gündür yaşadığım sıkıntılar yüzünden kasıklarımda ve karnımdaki batmalar-kasılmalar ve ağrılar kesilmiyor.Konuşuyorum bebeğimle sakin olması için.Onu üzdüğüm için özür diliyorum.İnşallah daha sakin biri olurum.Ona bişey olacak diye çok korkuyorum
Yok canim kacinciya gidiyorum gerek yok kendimi harap etmeye oturup Kabeyi seyretsem yeter bana .
Hicbirsey icin uzme sikma kendini biz boyle gerilince kordon da geriliyormus o yuzden bebek hissediyormus degmez canim benim cok dua edicem senin icin ve diger arkadaslar icin opuyorum sizleri bugun de cok isim varrrr hepinize hayirli cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?