Bol bebiş topiği

ayşecim günaydın.. kakao yağını alman iyi olmuş. yaz boyunca bende kakao yağı kullandım katı olanından. cildim çok güzel bronzlaşmıştı ama aynı zamanda o kadar güzel nemlendiriyorkiii yumuşacık oluyorsun, ben kokusunuda çok seviyorum. birde aklında bulunsun olaki çatlağın olursa ayva çekirdeklerini bi kaseye koy, üzerine su ve ya gül suyu koy. 2 gün kalsın o zaten jel kıvamına geliyor. sonra çatlak yada lekeli bölgeye sür. muhteşem etki ediyor. ben yüzümdeki izlerde kullandım çok memnun kaldım çatlaklarada iyi geliyormuş.. bu arada beslenme programın güzelmiş. hamile değilim ama bende uygulamaya çalışıyorum aynısını..

Size veda etmeye geldim arkadaşlar.
Allah hepinize gönlünüzdeki meleği göndersin en kısa zamanda inşallah.
Sizi tanımak çok güzeldi.
Bir daha gelmemeye karar verdim siteye.Belki bikaç sene sonra.İnşallah hepinizin duaları kabul olur.
Kendinize iyi bakın

ayşemcim bende sen gibi gelmıycem artık,inşallah herkezin bebeği olur.
doktora gidemedim olmadı sorun herşey,artık usandım herşeyden.
gulge gule optm hepinizi.

Saka mi bu ne oldu Aysecigim bir sorun mu oldu(((((((

Canım benim Herşey bizim için unutma...
imtihan dünyası işte. eger sıkıntın olmazsa korkucan. Rabbime hamd olsun bizi huzuruna çağırıyor sürekli.
herşeyde vardır bir hayır. bizim de agır hastamız var ve 2 aydır yoğun bakımda.her an kötü haber bekler olduk ama bir süre sonra yoğun bakımdan çıkıyor,hah iyi diyoruz. sonra birçok agrı ve sıkıntıyla yine kötüleşiyor.günahlarının keffaretini çekiyor büyük ihtimal.
Rabbim hayırlı zamanda kurtarsın inşallah demekten başka çaremiz yok maalesef.

hamilelik dolayısıyla çok hassasız...gerek duygusal gerekse vücut olarak.
geçmiş olsun çok hastaymışsın.kendine dikkat et kuzum. ama sakın dış etkenlerden dolayı ağlama.kendi kendimize ediyoruz sadece. yazık değilmi o minicik bebişe? sen takmamaya çalış.herşey geçicek ve sen ağladıgınla kalıcan.yapma böyle canım benim.
diş eti kanaması ve burun kanaması için tam dönemindesin. az daha sabır kuşum.benim halen kanıyor ama fırçaladıgımda.
gerekiyor ki oluyor.Rabbim sebepsiz birşey yaşatmaz insana.
az daha sanır canım benim. kolay mı ki hamilelik?
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

ayşemcim bende sen gibi gelmıycem artık,inşallah herkezin bebeği olur.
doktora gidemedim olmadı sorun herşey,artık usandım herşeyden.
gulge gule optm hepinizi.

HOOOP HOOOPPPP NOLUYO KIZLAR SİZE YAAA
ne deme gelmicem,veda ediyorum.
olmaz öyle şey
AYŞE hanım, topik açıyorsan başında duracaksın yok öyle kaçmak.
birbirimize destek olucaz okadar!

CEVO hanım ya size ne demeli?
bukadar stres yapma kuzum yaa. herşeyin bir zamanı var.
bak ben 5 yıl sonra kavuştum oğluma. hemde düşük yapa yapa.
kavuşup kavuşup kaybetmek nasıldır bilirmisin sen?
Rabbim yaşatmasın kimseye.
başımıza gelen herşeye sabredip Rabbimize hamd edicez.başka çaresi yok!

neye kolay sahip olabiliyoruz bu hayatta??
yapmayın kızlar Allah aşkına yaa...
biz bukadar güçsüz değiliz!!

KİMSE BİRYERE GİTMİYOR OKADAR!!!

Bakın kızlar hayat herşey nişanlar içinmiş bu bir gerçek!!!Olmaz olmaz dediğim herşeyi hayatımda iki sene içinde toptan yaşadım ben!!!!7 sene beklediğim hayatımın büyük aşkı sevgilimle tam da kesin ayrıldığımız ve ayrı şehirlerde olduğumuz bir dönemde pat diye evlendik!!
Evlendik ve süpriz hamileydim!!! 7 aylık harika bir hamilelik sonunda kızımı kucağıma alamadım sadece 20 dakika yaşayabilmiş...Milyonda bir olan bir durumla bebişim plesantayı yırtmış ve suyu içime akmış ikimizde ölecektik nerdeyse!!!

Bu durumda sezeryan olmuştum ve ciddi bir ameliyat oldu içimde ve 2 sene korun sakın hamile kalma da iyice iyileşsin dikilen yerler dendi!!Bu arada babacığımı amansız adını anmak istemedim hastalıktan dolayı 4 ay içinde kaybettik...Bebeğimin üzüntüsünü unuttum resmen....
Babacığımı kaybedeli 1 yıl bebişimi kaybedeli 2,5 sene oldu..8 aydır korunmuyordum.. Hamile kalmam için hiçbir engel yok..Ama işte kafamın içinde neler nelerle dolu tahmin edersiniz...
Yahu olmuyor hayırdır derken yeni haberi aldık ki hamileydim.. Daha çok yeni, Allah tamamına erdirir sağlıkla inşallah...

İlk zamanlar isyan ettim Allah affetsin...Ve zaman zaman burada içimi döktüm rahatladım, içimdeki sıkıntılardan bunalımlardan çoğu zaman sizler beni kurtardınız....

Evet bazen canım istemedi girmek siteye o zaman girmedim, sonuçta bu bir görev değil içinden geliyorsa girersin paylaşırsın duygularını....

Allah'a şükrediyorum şu an sahip olduklarım için.. Melek olan canlarım için ise hergün dua ediyorum....
Alan da veren de Allah...Çeken bilir hastalıkları ve yaşadıklarımı evet o yüzden şu an bilmiyorum kim ne yaşıyor ama sadece Alllah'tan sabrını isteyin canlarım ve inanın bu yolla başedebildim ben..Kendi içimde hallettim belki hala da ediyorum.....

çok duygulandım canım Allah meleğini sana şefaatçi kılsın burası bir imtihan yeri başımıza ne gelirse Allahtan diyoruz. insanz sonuçta hayat bzim için devam ediyor bunu yaşanılır kılmak da çeklimez hale getrmek te bizim elimizde sabrının meyvesini almışsın dilerim bu kez meleğini sağ salım kıcağına alırsın

Topik açan bir süre sonra veda ediyor ?

Sen yapma bari Ayşe... Oldu mu şimdi yani... Herkes kendinden bir parça buldu burada...Moral motivasyon sıfır...

Bence de 1 nisan sakasi. Yaa hamile kadina boyle saka yapilmaz. Doguruveririm bak suraya
Bizi terk etmezsin dimi aysem? Daha senden ogrenecegim cok seyyy varrrrrr...

aysecigim cevo nereye gidiyorsunuz...neden? şaka dimi bu ?hani destek oluyorduk birbirimize...kızlarrr???

ayyyy sıkıldım ama beenn
şakaysa şaka deyin
hamile kadınların napcagı belli olmaz.
yazık deilmi bize?
olay çıkarırım bakın haaa

yazan yok,gelen yok,eski neşe yok,,,

Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canım.

Acılar yaşamızsın. Şuan bu acılara alıştın ama unutmadın elbette.

Babacıgına rahmet diliyorum tabi meleğinede..

Allah bizleri sınıyor. Hepimizin türlü türlü sıkıntıları var.

Rabbim bidaha bu acıları yaşatmasın.

hayata dört elle sarılmamız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…