- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #9.301
Öncelikle hepinize dualarınızın kabul olacağı bir cuma diliyorum.Hayırlı cumalar.
Bende grip yerleşik hayata geçti.Dün akşam drun verdiği antibiyotiği içtim dayanamadım.O bile iyi geldi.Terlesem biraz daha toparlayacağım ama üşümekten terleyemiyorum bile
Dün kakao yağı aldım aktardan.Saraçoğlu'nun çatlaklara önerisi olduğu için.Sabah-akşam sürülüyor.İnşallah çatlamam hiç.Bu arada kakao yağının katı olanını alacakmışsınız.Daha saf ve etkili oluyormuş.Krem gibi içi.Sıcak suya koydum şişesini eridi yağ gibi oldu.Böyle kullanacakmışım çatlak için.Aklınızda bulunsun.
Dün kendime dengeli bi beslenme listesi yapmaya çalıştım.Haftada 2 kez kırmızı et diyor mesela.Ben pek sevmiyorum eti.Ve kussanız bile balık diyorlarBurnumuzu tıkayıp yiyecekmişiz.Hemde haftada 2 kez.Karbonhidratı mutlaka hem öğlen hem akşam alacakmışız.Pirinç-bulgur-makarna-ekmek gibi.Birini yiyince diğerini yemeyecekmişiz kilo için.Ve 1 yumurta zorunluymuş.Süt veya yoğurtta.Et,yumurta ve balığa nasıl alışacağım bilmiyorum Mecburen yiyeceğim ama.Yada doktoruma sorarım balık yerine omega3 verir belki.
Hastamız hala kötü.Hatta bi önceki gün tepki veriyordu elini tutunca artık onu da vermiyormuşAllahım fazla çektirmesin
Bende haberler pek içaçıcı değil maalesef.
Güzel haberlerle sizlerden umutluyum
Size veda etmeye geldim arkadaşlar.
Allah hepinize gönlünüzdeki meleği göndersin en kısa zamanda inşallah.
Sizi tanımak çok güzeldi.
Bir daha gelmemeye karar verdim siteye.Belki bikaç sene sonra.İnşallah hepinizin duaları kabul olur.
Kendinize iyi bakın
Zor bi gece olmuş senin için.Geçmiş olsun.
Ben grip oldum.Ağır hastamız var yoğun bakımda.Onun kötü haberini bekliyoruz resmen.İşyerimde gerginlik var,beni fazlasıyla üzdü dün akşam 2-3 saat ağladım.Başım ağrıyor,kemiklerim sızlıyor,dişlerim ve burnum kanıyor vs vs..Bir dokun bin ah işit yani
Bir daha gelmemeye karar verdim siteye.Belki bikaç sene sonra.İnşallah hepinizin duaları kabul olur.
Kendinize iyi bakın
ayşemcim bende sen gibi gelmıycem artık,inşallah herkezin bebeği olur.
doktora gidemedim olmadı sorun herşey,artık usandım herşeyden.
gulge gule optm hepinizi.
Bakın kızlar hayat herşey nişanlar içinmiş bu bir gerçek!!!Olmaz olmaz dediğim herşeyi hayatımda iki sene içinde toptan yaşadım ben!!!!7 sene beklediğim hayatımın büyük aşkı sevgilimle tam da kesin ayrıldığımız ve ayrı şehirlerde olduğumuz bir dönemde pat diye evlendik!!
Evlendik ve süpriz hamileydim!!! 7 aylık harika bir hamilelik sonunda kızımı kucağıma alamadım sadece 20 dakika yaşayabilmiş...Milyonda bir olan bir durumla bebişim plesantayı yırtmış ve suyu içime akmış ikimizde ölecektik nerdeyse!!!
Bu durumda sezeryan olmuştum ve ciddi bir ameliyat oldu içimde ve 2 sene korun sakın hamile kalma da iyice iyileşsin dikilen yerler dendi!!Bu arada babacığımı amansız adını anmak istemedim hastalıktan dolayı 4 ay içinde kaybettik...Bebeğimin üzüntüsünü unuttum resmen....
Babacığımı kaybedeli 1 yıl bebişimi kaybedeli 2,5 sene oldu..8 aydır korunmuyordum.. Hamile kalmam için hiçbir engel yok..Ama işte kafamın içinde neler nelerle dolu tahmin edersiniz...
Yahu olmuyor hayırdır derken yeni haberi aldık ki hamileydim.. Daha çok yeni, Allah tamamına erdirir sağlıkla inşallah...
İlk zamanlar isyan ettim Allah affetsin...Ve zaman zaman burada içimi döktüm rahatladım, içimdeki sıkıntılardan bunalımlardan çoğu zaman sizler beni kurtardınız....
Evet bazen canım istemedi girmek siteye o zaman girmedim, sonuçta bu bir görev değil içinden geliyorsa girersin paylaşırsın duygularını....
Allah'a şükrediyorum şu an sahip olduklarım için.. Melek olan canlarım için ise hergün dua ediyorum....
Alan da veren de Allah...Çeken bilir hastalıkları ve yaşadıklarımı evet o yüzden şu an bilmiyorum kim ne yaşıyor ama sadece Alllah'tan sabrını isteyin canlarım ve inanın bu yolla başedebildim ben..Kendi içimde hallettim belki hala da ediyorum.....
Kendinize iyi bakın
Kendinize iyi bakın
Bakın kızlar hayat herşey nişanlar içinmiş bu bir gerçek!!!Olmaz olmaz dediğim herşeyi hayatımda iki sene içinde toptan yaşadım ben!!!!7 sene beklediğim hayatımın büyük aşkı sevgilimle tam da kesin ayrıldığımız ve ayrı şehirlerde olduğumuz bir dönemde pat diye evlendik!!
Evlendik ve süpriz hamileydim!!! 7 aylık harika bir hamilelik sonunda kızımı kucağıma alamadım sadece 20 dakika yaşayabilmiş...Milyonda bir olan bir durumla bebişim plesantayı yırtmış ve suyu içime akmış ikimizde ölecektik nerdeyse!!!
Bu durumda sezeryan olmuştum ve ciddi bir ameliyat oldu içimde ve 2 sene korun sakın hamile kalma da iyice iyileşsin dikilen yerler dendi!!Bu arada babacığımı amansız adını anmak istemedim hastalıktan dolayı 4 ay içinde kaybettik...Bebeğimin üzüntüsünü unuttum resmen....
Babacığımı kaybedeli 1 yıl bebişimi kaybedeli 2,5 sene oldu..8 aydır korunmuyordum.. Hamile kalmam için hiçbir engel yok..Ama işte kafamın içinde neler nelerle dolu tahmin edersiniz...
Yahu olmuyor hayırdır derken yeni haberi aldık ki hamileydim.. Daha çok yeni, Allah tamamına erdirir sağlıkla inşallah...
İlk zamanlar isyan ettim Allah affetsin...Ve zaman zaman burada içimi döktüm rahatladım, içimdeki sıkıntılardan bunalımlardan çoğu zaman sizler beni kurtardınız....
Evet bazen canım istemedi girmek siteye o zaman girmedim, sonuçta bu bir görev değil içinden geliyorsa girersin paylaşırsın duygularını....
Allah'a şükrediyorum şu an sahip olduklarım için.. Melek olan canlarım için ise hergün dua ediyorum....
Alan da veren de Allah...Çeken bilir hastalıkları ve yaşadıklarımı evet o yüzden şu an bilmiyorum kim ne yaşıyor ama sadece Alllah'tan sabrını isteyin canlarım ve inanın bu yolla başedebildim ben..Kendi içimde hallettim belki hala da ediyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?