- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.621
hepsi pamukluysa giyersiniz kuzum tabi. benim eşime kalsa hepsini büyük alacak. küçük gelmesin büyük büyük giyer diyor.Canım hastalıktan değil o gebelikten dolayı.
Korkma ama inşaallah uzun sürmazde geçer hemen.
Ablamda oluyordu o tat.
Okadar kötüymüşki dilindeki metalik tat istifra etmesine neden oluyormuş o derece.
Allah muhafaza kuzum
Allah razı olsun canım.
İnşaallah güzel haberlerle geliriz hepimiz herzaman
Hepsi pamuklu canım kadife yok.
Tamam Özlemcim Allah razı olsun içimi rahatlattın. Komşum çok büyük almışsın ne gereği var diyince kafam karıştı :44:
Karışmam ozaman gelsinler bi bakalımmm.
Takip ediyorum ben diyorki 15.de çıkacak kargoya.
21 i gibi teslimat yapılacak
Bekleyeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kzuzum inşaallah dediğin gibi güzel sonuçlarla gelirim. Dua et bize Cuma için gün sayıyorummm
Bu arada senin kız baya bi nazlı galiba her defasında niye saklıyor kendini
Çok geçmiş olsun canım inan bir bilgim yok.inşallah çok uzun sürmez bugun ondan dolayı pek
keyifsizim bu arada akşam difrizime biraz biber atayım dedim bir poşete kadar doğradım
meğer biberlerim acıymış sabah kadar elimdeki biber acısından uyuyamadım(
halen ellerim alev alev gibi yanıyor(
ne sürdüysem geçmedi varmı bir bildiğiniz
Kuzum inşaallah gösterir yüzünü AMAAAAAAAAAAAANNNN kız inatçılarla uğraşmak zordur Allah yardımcın olsun.hepsi pamukluysa giyersiniz kuzum tabi. benim eşime kalsa hepsini büyük alacak. küçük gelmesin büyük büyük giyer diyor.
zaten tulumlar
dualarım sizinle canım. Rabbim sağlık versin güzel haberlerle gelin inşallah. ben de yarın gidicem bakalım yine göremeyeceğiz büyük ihtimal ama bakalım.. çalışabilir raporu alcam. 5 hafta daha çalışayım sonra doğum iznine ayrılcam..
çok nazlı bizim kız canım sorma inat babası gibi. arnavut inadı var ikisinde de
Çok geçmiş olsun canım inan bir bilgim yok.
Sürekli yıka istersen.
Zaten hamilesin ilaç merhem falan ne iyi gelir doktoruna sorman lazım
Kuzum inşaallah gösterir yüzünü AMAAAAAAAAAAAANNNN kız inatçılarla uğraşmak zordur Allah yardımcın olsun.
Bide zaten tulumlar yazmışsın gerisi yok canım merak ettim
Sen daha yeni gitmedinmi kontrola neden erken gidiyorsun tekrar.
Çalışkan kızsın sennn çalış bakalım.
Devlet memurusun demi canım
Doğum izinlerinle ücretsiz izninle 1 yıl balarsın bebenee
Çok geçmiş olsun canım inan bir bilgim yok.
Sürekli yıka istersen.
Zaten hamilesin ilaç merhem falan ne iyi gelir doktoruna sorman lazım
Kuzum inşaallah gösterir yüzünü AMAAAAAAAAAAAANNNN kız inatçılarla uğraşmak zordur Allah yardımcın olsun.
Bide zaten tulumlar yazmışsın gerisi yok canım merak ettim
Sen daha yeni gitmedinmi kontrola neden erken gidiyorsun tekrar.
Çalışkan kızsın sennn çalış bakalım.
Devlet memurusun demi canım
Doğum izinlerinle ücretsiz izninle 1 yıl balarsın bebenee
sağol canım o kadar çok yıkadım ki şimdi emla krem sürüyorum
o biraz rahatlattı..
bu arada Cadiozy sen nasılsın
nasıl gidiyor bebişinz nasıl?
çok şükür canım işteyim çalışmaya çalışıyorum :)
sen nasılsın? ağzındaki tat gebelikten canım karapissonun da dediği gibi.. hepimiz yaşadık.
çok kötü benim bir de kusmalarım vardı. akşama kadar kraker kemiriyordum. dişlerimi fırçalarken dilimi de fırçalıyorum bu sefer öğürüyordum. Allah yardımcın olsun canım geçecek inan hepsi geçecek.. 16dan sonra acaip enerjik olacaksın eski haline döneceksin. ama 28 den sonra işler tekrar başa dönüyor hemen yoruluveriyor uyuklamaya başlıyor insan. mide bulantısının yerini yanma ve ekşimeler alıyor. ama şunu biliyorum ki hepsi geçici. hasta değiliz sadece hamileyizz...
bebiş de iyi kuzum karnım yamuluyor bugün. yuvarlak sert bir kısmını dayıyor karnıma. kafa herhalde ama yukarda. geçen doktora gittiğimde kafa aşağıdaydı. bugün yukarda hissediyorum yarın belli olur herhalde. ayak olsa böyle yuvarlak ve sert olmaz herhalde.. çözemedim bu çocuğu
kolay gelsin canım bende işteyim
işler baya bir birikmiş
inşallah canım geçer duanı eksik etme ben
en iyisi iş yerine bolca kraker getireyim dün akşam
çantamdan çıkardım bugünde lazım oldu
inşallah düzelir canım
senin kız sana kendisini hissettiriyor yarın mı hastaneye gideceksin
artık bir ara çözersin:))
kendine dikkat et ani hareket etme canım
aynen canım sabahtan nasıl öğlen oldu anlamadım.
kraker iyi geliyordu canım biraz da tuzlu ya. hem arada ağzına atıverirsin. benim çantamı görsen öyle ağırki.. içinde kuruyemiş mi ararsın kraker mi ararsın küp şeker mi :) bazen fena oluyorum gözüm kararıyor hemen küp şeker atıyorum ağzıma normale dönüyorum.
düzelecek canım sen hiç merak etme. bebişin büyüyor hormonlar yükseliyor işte o yüzden azıcık seni üzüyor bebişin. ama hepsi geçici.. doğunca poposunu ısırırsın hesap sorarsınben öyle yapıcam
evet canım hissetirmekle kalmıyor sarsıyor beni.karnımı dalgalandırıyor resmen. gece uyandırıyor bazen.. sen de yaşayacaksın canım inşallah. Rabbim sağlık versin. hep dua ediyorum..
evet canım yarın sabahtan doktor amcamıza gideceğiz. çalışabilir raporu alayım..
hadi hayırlısı canım işte sıkıntın yoksa rapor alırsın
izinlerini doğumdan sonra kullanırsın yine de hayırlısı olsun
canım artık benimde çantama birşeyler atma vaktim geldi
ramazan dolayısıyla çantamı boşaltmıştım
artık tedbirimi alayım yaşadıklarınızı öğrendikçe
ileri için açıkçası korkuyorum
inşallah rahat bir gebelik ve doğum olur
tabi hepimiz için ben bünye olarak çok zayıfım o yüzden
kendimden korkuyrm rabbim hepimizin yardımcısı olsun
buarada bayramda neler yaptın sanırım manisaya gitmiştin
bizim yeni bir arkadaş akhisara tayini çıktı beğenmiş oraları belki bizde
tayin isteriz bakalım nasip..
hiç korkma canım. bunlar güzel şeyler. göbüşlü göbüşlü tospağa gibi gezmesi, insanların sana sempatiyle bakması, kendin gibi hamilelerle sohbet etmesi gayet eğlenceli..sıkıntıların hepsi geçici canım. kucağımıza alınca onları şöyle koklayınca hepsini unutacağız. sonra gazıydı kakasıydı derken günler çabucak geçecek hepsi unutulacak..
benim bünyemde zayıf canım kemiklerim de ince. evde 48-49 kilo basıyordum. ama çok şükür öyle hastanelik olmadım bu zamana kadar inşallah bundan sonra da olmadan atlatırım hayırlısı ile hepimiz atlatırız. kolaycacık çıkıverirler..
gittim canımcım ana kucağına. anacım sağolsun bir sürü şey hazırlamış.
akhisar bize çok yakın canım somada ailem benimde.. çok seviyorum akhisarı. ben de tercih etmiştim akhisarı ama önce bursa olduğundan bursa çıktı..
çok güzel oralar ama çok sıcak..senin eşin polis mi? daha önce söylemişsindir belki ama ben hepten bunağa bağladım hamilelikte. çok unutuyorum..
Yok canım eşim doktor seney burdaki görevimiz tamamlanıyor
bende bursa ve bursaya yakın illeri tercih edelim diyorum tabi
artık neresi kadro açarsa hayırlısı diyelim
bende 2 hafta sonra anacığıma gidiyorum ama çok kalamayacağım
olsun yine bir kaç günde olsa ii olur
inşallah rahatsızlanmam bu arada sen çok zayıfmışsın şimdilerde inşallah iyisindir
inşallah sağlıkla atlatırız bu günleri..
kesinlikle canım. manisa balıkesir filan olabilir belki. balıkesirde güzel. sakin bir yer..manisada güzel. bursaya 4 saat.
git tabi canımm hava değişimi iyi geliyor insana bak ben 3 gün kaldım o bile yetti. moral depoladım..
birşeycik olmaz canım inşallah. dikkat et kendine sadece ağır filan kaldırma. yolculuk molalarıda yürümeye çalış. sağ salim kazasız belasız gider gelirsin inşallah. ben koca göbüşle gittim...
10 kilo aldım canım.önde top gibi göbüşüm biraz totoş da büyüdü gerçi arkadaşlar sadece göbek var diyorlar ama...vücut illaki su tutuyor kan miktarı artıyor..
Çok sağol canım.Aman sıcaklara dikkat et.Yaz gribi,ishal,üşütme hepsi kapıda Allah korusun:18::18::18:Günaydın kızlaaaaarUmarım herkesin bayramı güzel geçmiştir.. Ayşe babana çok geçmiş olsun. Özlem memleket nasıldı ?? Benden de selam söyledin mi ? Hava çok sıcakmış değil mi ? Annem felaket sıcak dedi. Havalar biraz daha serinlesin de o zaman gideceğim ben de.. öptüm hepinizi...
Bende hissetmedim.Rahmimin üstüne bi sertlik oluştu sonradan.Ama ilk haftalarda değil.hanımlar merak ettim gebeliginizin ilk haftalarında bebegim benimle diye hissedebildinizmi...yani surekli karında bi sislik bi sertlik olması gerekmiyor degilmi?
Bel ağrısı bendede zamanla oluyor.Ama druna ve bi ortopediye görünmende fayda var bence.Cnm cok şükür bu hafta cok iyiyim mide bulantılarım geçti gibi bişe ama nedense bel agrım cok oluyor ayaktayken bişe yok ama yattıgım anda kitleniyorum dönemiorum saga sola bilginiz varmı bu konuda :26:
Çok sıkı giydireceğin dönemlere uzun kollu alma derim ben.Değiştirmende fayda var yaz dönemine gelenleri.Ben 9-12 beden çok almadım.Nasılsa kuzumla çıkıp alabilirim 6.aydan sonra.Hem bakalım kilolu bi bebek mi olacak,cılız mı olacak.Daha sağlıklı olur o zaman alışveriş.Canım benim iyiyim çok şükür sancılar kasıklarımda oluyordu.
Allahım babanada acil şifalar versin.
Bende hep 6-9 almışım badilerini.
Hele aldığım tulumlar2 tane 3-6 gerisi 9 ay. büyük aldığım yetmiyormuş gibi birinide 9-12 aylık almışım.
Hepside tulummmmgözüme sokacağım sanki
şöyle bişeyde var 9-12 yaşı kışa geliyor giyer diye düşünüyorum ama 6-9 yaz ayları çocuk giyebilirmi tulumları
Pöfff bana yaaaaaaaaa yanlış yaptım galiba bedenleri değişsemmiki
eeeee Aişem 37.haftadasın öyle hissetmen çok normal bence
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsız zamanında
Allah yardımcın olsun canım.İnsan iple çekiyor bu kontrolleri.Tedirginlik,heyecan,korku hepsi vardır sendeBu Cuma mübarek günde 2.boyut usg ye gireceğim sabah 9 gibi dualarınıza bekliyorum..
Rabbim sağlıklı güzel sonuçlarla gelmeyi nasip etsin.
İçimde biraz kuşku korku heyecan ve neler neler var :18:
Acaba nasıl olacak diye.
Bide bebişimin yüzünü göreceğim için heyacanlıyımmm
Oğllum minik paşam Allahım seni salihlerden eylesin sağlıkla bize göndersin...
Amin...
Aaahh ahh.Bende yaşadım o deneyimi,seni çok iyi anlıyorum.Tenimiz çok hassaslaşmış,ondanmış.Günlerce alev alev yandı ellerim yarım kilo acı biber doğradım diye.Buz küpleriyle dolaştım sürekli.Başka da bişey yapamıyorsun maalesefinşallah çok uzun sürmez bugun ondan dolayı pek
keyifsizim bu arada akşam difrizime biraz biber atayım dedim bir poşete kadar doğradım
meğer biberlerim acıymış sabah kadar elimdeki biber acısından uyuyamadım(
halen ellerim alev alev gibi yanıyor(
ne sürdüysem geçmedi varmı bir bildiğiniz
inşallah bir aksilik olmazda gideriz güzel bir tatil
iyi gelir inşallah ağır kaldırmamaya çalışıyrm işte yolumuz
uzak kendi aracımızla yola çıkacağız kazasız belasız gider geliriz
şimdi sana ne yakışmıştır ben sanırım çok kilo alıcam şekil olarak değişicem:))
Çok sağol canım.Aman sıcaklara dikkat et.Yaz gribi,ishal,üşütme hepsi kapıda Allah korusun:18::18::18:
Bende hissetmedim.Rahmimin üstüne bi sertlik oluştu sonradan.Ama ilk haftalarda değil.
Bel ağrısı bendede zamanla oluyor.Ama druna ve bi ortopediye görünmende fayda var bence.
Çok sıkı giydireceğin dönemlere uzun kollu alma derim ben.Değiştirmende fayda var yaz dönemine gelenleri.Ben 9-12 beden çok almadım.Nasılsa kuzumla çıkıp alabilirim 6.aydan sonra.Hem bakalım kilolu bi bebek mi olacak,cılız mı olacak.Daha sağlıklı olur o zaman alışveriş.
Allah yardımcın olsun canım.İnsan iple çekiyor bu kontrolleri.Tedirginlik,heyecan,korku hepsi vardır sende
Aaahh ahh.Bende yaşadım o deneyimi,seni çok iyi anlıyorum.Tenimiz çok hassaslaşmış,ondanmış.Günlerce alev alev yandı ellerim yarım kilo acı biber doğradım diye.Buz küpleriyle dolaştım sürekli.Başka da bişey yapamıyorsun maalesef
canım benim önemli olan iyi olmanız. sağlığınız yerinde olsun da benim oda arkadaşım 20 kilo almış şimdi eski halinde yine..hem de 2. çocukta. 2.çocuktaki kilolar kalırmış ama o bile vermiş. emzirirken veririz. zaten ödem filan oluyormuş. hiç takma kiloyu kafana..
özel araçla rahat oluyor. ben oturdum arkaya uzattım ayaklarımı arkama da yastık koydum pek rahat geldim. eşin de yavaş gider sen hamilesin diye. benimki çok yavaş geldi. göbek de kocaman malum sarsıntıdan bebiş gelir filan diye.
oy maşallah ne güzel oohhh uyu işte böyle. dinlenmen lazım.. ben evde olsam akşama kadar uyurum herhaldeNaparsınız kızlaaar?12de bi yattım 3,5a kadar horul horul uyumuşumBen ve öğle uykusu.Daha neler göreceğim bakalım.
Kombimiz arıza sinyali veriyor,duş alamadım,akşama kalan bayram ziyareterimizi yapacaktık bu terle mümkün değil gidemem.Sinir küpü halinde oturuyorum
Eşim yola çıkmış,şarjı bitmiş ulaşamıyorum.
Kalkıyım da dolapları yerleştireyim bari.
evet ayşeciğim dün gece artık buz torbalarıyla yattım
kalktım sonrasında eşim emla diye bir krem var lazerde
kullanılıyor genlde kremi sürdüğün bölge 15 dk içinde
uyuşuyor onu sürdüm biraz rahatladım bana ii bir tecrübe oldu
artık eldivensiz biber doğramam buarada sen nasılsın
baban nasıl oldu Mevla acil şifalar göndersin..
yok kiloya kafa taktığım yok dediğin gibi sağlıklı
olalımda gerisi önemli değil
eşimde arada bi hız yapıyor ben bu halimle araç kullanamıyacağım
haliyle onca yolu tek kullanacak yolumuzda uzak
olmazsa ortalarda bir yerlerde bir geceliğine dururuz yinede hayırlısı
bakalım duruma göre yolda karar vereceğiz..
evet ayşeciğim dün gece artık buz torbalarıyla yattım
kalktım sonrasında eşim emla diye bir krem var lazerde
kullanılıyor genlde kremi sürdüğün bölge 15 dk içinde
uyuşuyor onu sürdüm biraz rahatladım bana ii bir tecrübe oldu
artık eldivensiz biber doğramam buarada sen nasılsın
baban nasıl oldu Mevla acil şifalar göndersin..
oy maşallah ne güzel oohhh uyu işte böyle. dinlenmen lazım.. ben evde olsam akşama kadar uyurum herhalde
çok yorma kendini kolay gelsin canım..
kesinlikle. eşin çok uzun süre araç kullanacak. hem dinlenirsiniz. aceleniz yoksa iyi olur..
hayırlısı olsun canım.. bugünkü mesaiyi de bitirdik sayılır. benim sırtımda ağrımaya başladı. eve gideyim azıcık uzanayım.. sonra da işlenirim biraz. çamaşırları atayım..yaz günü yıka yıka bitmiyor.
O kremi biliyorum ama hamilelikte kullanılıyormu bilmiyorum.Krem bile olsa sormadan kullanma derim ben.Kas ağrıları için bile bi krem veriyorlar,hepsini kullanamazsın dedi eczacı.Buzla idare et.Allah şifanı hemen versin inşallah.
Ben iyiyim çok şükür.Duş alayım dedim kombi bozulmuşYalnızımda tamirciyi de arayamadım.
ayyy ne güzelllBu Cuma mübarek günde 2.boyut usg ye gireceğim sabah 9 gibi dualarınıza bekliyorum..
Rabbim sağlıklı güzel sonuçlarla gelmeyi nasip etsin.
İçimde biraz kuşku korku heyecan ve neler neler var :18:
Acaba nasıl olacak diye.
Bide bebişimin yüzünü göreceğim için heyacanlıyımmm
Oğllum minik paşam Allahım seni salihlerden eylesin sağlıkla bize göndersin...
Amin...
Naparsınız kızlaaar?12de bi yattım 3,5a kadar horul horul uyumuşumBen ve öğle uykusu.Daha neler göreceğim bakalım.
Kombimiz arıza sinyali veriyor,duş alamadım,akşama kalan bayram ziyareterimizi yapacaktık bu terle mümkün değil gidemem.Sinir küpü halinde oturuyorum
Eşim yola çıkmış,şarjı bitmiş ulaşamıyorum.
Kalkıyım da dolapları yerleştireyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?