- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.061
hiç kullanmadım ben güneş kremi. sarışınım üstelik ama yüzüme birşeyler sürmeyi hiç sevmiyorum cildim de yağlı zaten. çok şükür herhangi bir sorun olmadı.. hatta çok kötü bir cildim vardı gebelikte güzelleştiğimi söylüyor herkes..çikolata alerjimi bile yendim. çikolata yediğimde suratım çarşamba pazarına dönerdi..
bebekler için olanı kullanabilirsin herhalde canım.
Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gelin inşallah canım.. bebişin artık şekillenmiştir. minik fasulyem diye seviyordum ben. 12.haftada tam fasulyeydi :)
Tl ile 350 canım.ayy pek şekermiş canım ya bayıldım çok beğendim. ana kucağı da var. süper..
fiyatı ne kadar? benim eşim alıyor ya amerikadan filan getirtiyor kuzum. alırsınız siz de. kocaman gitar kutusu getirtmiş gerçi o ebaydan alıyor. amazondan almadım dedi. gümrükte sorun çıkmaz herhalde sonuçta beşik bu...
kıyamam kuzum ya sıkıldın mı sen? gündüz pek yoruluyorum akşamları pcye biraz bakıyorum sonra da sızıp kalıyorum..dün biraz örgü öreyim dedim çok ördüm tam bir şiş boşalttımsonra yoruldum dedim gittim uzandım.çocuk doğmadan bitseydi şu örgüler...
sen tembel görmemişsin bizim evi gör bak tembel nasıl olunur öğrenher taraf darmadağın.. bebişin eşyaları bir yerde ütülenecekler bir yerde.. amaan boşver hayırlısıyla kurtulalım da yaparız elbet ev işi bitmez...
ay cannım bakalım alabilecekmiyizgünaydın kızlar ne haber nasılsınız
ayyy bugun çoook üşüdüm hava çok soğudu burda
yine başladı cefamız(
cadiozy nasılsın bebişimiz nasıl?
karapiso bayıldım ne güzel beşik bu böyle
şimdiden hayırlı olsun oğluşun
sağlıkla içinde büyüsün
sizleri görünce hevesleniyorum ama bir şey yaptığımda yok:)
Canım süte d,kkat et yoğurt peynir düzenli tüket.Gunaydin herkese..
Gece pek uyuyamadim. O yuzden el ve ayak parmaklarim cok sizliyor. Resmen bukunce sizi. Heryanimin agrimasini sagmiyorum tum kemikler. Allahim insallah az kaldi yardim et demekten baska secenek yok..
Ovvvv kuzummm neler yaşamışsın öyle ben korkudan ev bile süpürmedim şimdiye kadar.Günayyydın arkadaşlar uzunca bi aradan sonra tekrardan merhaba,doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,benim gibi doğumu bekleyenleride Allah kurtarsın,gebeliğe hazırlanan arkadaşlara da Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin.
Bu zamana kadar yaşadıklarımı kısaca anlatmak isterim, ilk üç ayım bulantılar kusmalar ve grible boğuşarak geçti.son üç ayımda sıcaklar ve yine griple boğuşarak geçiyor,arada 20 lik dişimi çektirmem,dikkatsizliğimden hafif bir kanamamın olması ve evimizi taşımamızda cabası.ama her şeye rağmen Allah'ıma şükür çok iyiyiz,kızım benimle ve yaklaşık 1 ay sonra kollarımda olucak Allah nasip ederse.
Yarın ilk nst'mize girecez bakalım nasıl çıkıcak sonuç.
Evimde internetim yok telefondan yazıyorum,hayliyle zor ve uzun sürüyo.elimden geldiğince muhabbetlerinize katılmaya çalışcam şimdilik kendinize iyi bakın iyi günler dilerim.
Allah yardımcın olsun.günaydın kızlaarrr nasılsınız ben mide bulantısından bittim ama kuzum çok iyi maşallah
Maşaallah Tubishimmm çok şeker bir erek buuuuuuuuugünaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım??
kocaman bir gülücükle merhaba diyelim dedik
Eki Görüntüle 782400
bugün pek bir neşeliyiz maşallah
ben internette okudum.. hamile kadınlar günde 3 bardak süt içmeliymiş yoğurt peynir hariç.. içiyormuyum? nerdeeee...
çok sıkıldım sütten artık.. tekrar sevebilmek için kahvaltılık gevreklerden aldım..
marulda da çok kalsiyum var dereotunda.. bunlardan da bol bol tüketebilirsin canım..
ellerini soğuk suyla yıkamayı denedin mi? şişlik var mı acaba? ondan mı sızlıyor...ben hala alyansımı takıyorum..
Tl ile 350 canım.
Aaaaaaaaaa iyiymiş bi baksın beninkide
Bizimkinin Amerikaya giden arkadaşlarıı var iş için onlar gitiriyorşar istediklerimizi.
Ama bakalım işte
Çok beğendik kuzummm inşaallah hevesimiz kursağımızda kalmaz
ay cannım bakalım alabilecekmiyiz
Canım süte d,kkat et yoğurt peynir düzenli tüket.
Oğluşun seni emiyor resmen
Ovvvv kuzummm neler yaşamışsın öyle ben korkudan ev bile süpürmedim şimdiye kadar.
Seni hatırlıyorum hamilelik haberini testini falan
Maşaallah 35 haftalık olmuşsunuz
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.
Allah yardımcın olsun.
Ne rezillik çektim bennn
15.haftaya kadar sürdü.
Senin ilk gebeliğinde kaç hafta sürdü ?
İnş uzun sürmez...
Maşaallah Tubishimmm çok şeker bir erek buuuuuuuuu
Canım bende senin gibiyim sütü zorla 2 bardak içebiliyorum oda bir defadan ara ara değil.
İçim dışım süt oldu yaaaaaaaaaaaa
Allahım sağlıkla atlatmayı nasip etsin hepimize
Canım şeker yüklemesi nasıl birşey.
Ben 2 hafta sonra gideceğimde merak ettim.
Birde bugünki gebelik takvimimde diyorki bebeğinizin yaşaması için önündeki 6 haftaya tamamlaması lazım
Allahım tamamlasın ne olr yavrumu bize bağışla sağlıkla kucağımıza ver
Çok tatlı tekmeler atıyor dönüyor artık herzaman hissediyorum. uyuduğunu uyandığını oğluma çok alıştım teyzesi Allah bize bağışlasın
bende çocuk formunu aldım
benim cildimde çok hassas çokda müdahale etmek istemiyorum
ama mecbur kaldım zaten bu şehrin güneşi insanı direkt yakıyor
maşallah sen için güzel şeylere vesile olmuş
sağol canım yine haberleşiriz hayırlı sonuçlarla gelirim inşallah
bakalım bizimki hangi şekil:))
rabbim sağlıklı hayırlı kılsın
dün lc w. yiyenlerime kıyafet aldım çok şirin
bebe kıyafetleri vardı valla dedim bizimde cinsiyet belli olsada
yavaştan almaya başlasak sen tamamladın mı?
buarada isim ne düşündünüz?
anladım canım zararı olmaz herhalde canım..
lcw da güzel şeyler var canım ben iki tane battaniye aldım lcw dan. indirimde diye kaçırmayayım dedim tanesi 10 tl idi.. yeri de güzeldi.
bebeğin kıyafetleri tamam gibi canım. mevlüt takımımız kaldı bir de astronot tulumlardan alırsam onu alacağım.
kendi eksiklerim kaldı.emzirme atleti ve sutyeni bir de milupanın süt çayını alcam.
bir de internette okudum biberon için sterilizatörler var. alsam mı diye düşünüyorum bizim ev dubleks. yatak odam banyom ve oturma odam yukarda. her seferinde aşağı in kaynat uğraşmak istemiyorum. onu da alcam galiba.. hem kaynatmaktan daha temiz olur herhalde.
oyy maşallah şimdiden aldıklarınız hayırlı olsun
ne kadar alınsa da bir yerde bir şey eksik olur
aslında bu tür kampanyaları takip etmek lazım
ama ben her zaman gidemiyorum
iş çıkışı çok yorgun oluyr
kendimi eve zor atıyrm hafta sonuda zaten temizlik ütü yemek derken gün
bitiyor canım bazı mikroplarda vücut için gerekli
çok kaynatmak içindeki gerekli olan mineralleri öldürüyor
ama sterilizatör nasıldır bilmiyorum
şimdiden hayırlı olsun bebeğinin odasının fotosu yokmu
buarada yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun
görüşmek üzere canım...
hayırlı ise almak nasip olsun diyelim canım
bu arada nasılsın?
Kızlar aldıklarım geldi Allahım bunlar kocamanlar 3-6 ay olan bile 1 yaşa göre 1 yaş olanda 2 yaşa göre kalıpları çok genişşş
Bir ürünüde yanlış göndermişler
Beden değişimi mümkünmü acaba
kesinlikle canım eksik hiç bitmiyor..
evet tabi ki canım mikroplarla tanışmalı ama haftada en az bir kaç kez mikroplardan arındırılması lazım biberon ve emziklerinin...ısıtıcı olarak da kullanılanlar var...
biraz araştırayım bakalım karar vericem inşallah..
anlıyorum seni canım benim de öyleydi. yaşamıyor gibiydim.. hep halsiz hep yorgun. ama inan geçiyor 16.haftada acaip enerjik hissetmiştim kendimi. epey dolaşmıştım çarşı pazar :)
canım oda yapmadım ben.. park yatak aldım yatak odama. oturma odama da karyolasını koyucam.
afiyet olsun canım ben de çıkıcam birazdan..görüşürüz
Amin canım hayırlısıyla
iyiyiz Elhamdülillah sen nasılsın baya üşümüşsün bakıyorum biz burda yanarkennnnn
Kaç gündür yatarken sağa sola dönmekte zorlanıyorum karnım okadar büyümedi ama nefasimde yetmiyor uyurken.
Senin rahat uyku dönmelrin şimdi tadını çıkart.
Benimde son zmanlara göre rahat dönemim
inşallah canım dediğin gibi olur
şu anda öyle yorgunum ki masaya başımı koysam hemen uykuya geçerim:)
bnde oda yapmayı düşünmüyorum zaten kiracıyız seneyede bakalım
tayinimiz nereye çıkacak şimdilik bende sen gibi yapmayı düşünüyorum
artık hayırlısı...
bende hem yorgunum hemde üşüyorum
şimdi biraz güneş açtı da ısındık:)
aslında bende gece çok uyanıyorum sürekli
lavabo ve su içmek için uyanıyorm
uykum çok bölünüyor
rabbim yardımcımız olsun sonları hiç düşünmek istemiyorum
evet canım herşeyin hayırlısı olsun..öyle canım hayırlısı olsun bebişler sağlıkla gelsinler de olur geçer hepsi..
sonları hiç düşünme. sırtın ağrıyor ayakların ağrıyor göbek kocaman yatamıyorsun daha sayim mi :) saymıyayım da moralin bozulmasın.. hele en zoru da çalışan hamile olmak... gözlerim kapanıyor benim de bugün ama daha mesai bitimine 3 saat var
ardım canım olmayanları iade edeceğim ama kıymıyorummm.sitede adres var canım istersen mail atabilirsin. sayfanın altında iletişim kısmında var mail adresleri ve telefon numaraları..
Güzelmiş bunları elde örenlerde var canım.ben bu astronot tuluma bayıldım ama çok pahalı. 60 tl
Eki Görüntüle 782593
http://www.limango.com.tr/urun/mothercare-unisex-astronot-4304648
evet canım herşeyin hayırlısı olsun..
yok canım mümkünse sayma:))
maalesef 3 saat var bugun eşimde nöbetçi evdeki işlerimi
halledeyim dedim bu yorgunlukla nasıl halledeceksem
cumartesi yola çıkacağız daha hiç bir şey hazırlıyamadım
Kız sende hamile hamile bi yerinde duramadın ilk aylarındasın bi rahat otur evinde.
Yine nereye gideceksiniz
evet canım herşeyin hayırlısı olsun..
yok canım mümkünse sayma:))
maalesef 3 saat var bugun eşimde nöbetçi evdeki işlerimi
halledeyim dedim bu yorgunlukla nasıl halledeceksem
cumartesi yola çıkacağız daha hiç bir şey hazırlıyamadım
ardım canım olmayanları iade edeceğim ama kıymıyorummm.
Çok güzeller ama kocamanlar 2 yaşındaki bebek tulum giyermi sence ?
Bir yanım kalsın kullanırsın diyor yani ama bir yandnda ya kullanamazsam diyorum fotosunu eklerim bi ara bakarsın büyüklüğüne fikir veririsin canım.
Güzelmiş bunları elde örenlerde var canım.
Elinden gelir senin denesene
hazırlarsınız canım ya eşinle beraber yavaş yavaş. hiçbirşey senin ve bebişin sağlığından önemli değil..
evet haklısın zaten ben ne zaman bir yolculuğa
çıksam hep hasta oluyorum gittiğim yerde de hasta hasta geçiriyorum..
umarım bu defa bir sıkıntı çıkmaz.
karar senin kuzum. giyer niye giymesin ki sen giydirdikten sonra.. fotosunu yüklerken normal boydaki tulumla beraber koyarsan anlaşılır canım. normalde kaç aylıktı onlar.? ama tulumun biraz büyük olması iyidir yoksa dizleri sürekli bükülü kalıyormuş..
ayrıca ben daha geçen ay arkadaşın kızına tulum aldım doğum günü için. 12-18 ay.
kaç aydır bir hırka örecem canım hala sürünüyor doğuma kadar onu bitirebilsemöyle yoruluyorum ki oturamıyorum akşamları..
cadiozy benimde iş yerimde bir arkadaş
bana yelek yapmayı öğretti 3 tane ördüm şimdi
yine ip aldım ama örecek takatim yok
olmazsa bursaya götüreyim ablamlardan birine vereyimde onlar
örsünler yoksa ben kendimden ümitli değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?