- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.081
oh maşallah 3 tane ha. ne güzel ellerine sağlık..
canım şimdilerde halsizliğin var ama 16.haftadan sonra normale döneceksin. gerçi çalışıyo olunca insanvakit bulamıyor canım..
benim de annemle kardeşim habire örüyorlar.. şapka patik çok lazım olur dedim çalışın siz örün bakayım
internetten bakıyorum ben de öyle güzeller ki hepsini örmek istiyorum ama gel gör ki enerji kalmıyor akşama. bir de havalar sıcak örülmüyor.. senin daha vaktin var kendin de örersin ailen de yardım eder...
allah razı olsun annem ablamlar şimdiden
epeyce örmüşler Tekirdağ olan ablam ablşam maşallah çok hamarat
klasik şeyler dışında çok farklı şeyler örüyor
malum burası kış memleketi lazım olur evlerimiz sıcak ama
yelek çok işe yarıyor şimdilerde gecelerde kısa olduğu için
çok verim alamıyorum kış gecelerinde belki bir ihtimal örerim
birde ben ablama güzel bir battaniye örneği bulursam ördürmek istiyorum sence
güzel olurmu
oh güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. tabi ki canım kışın çok lazım olacak o örgüler..
çok güzel battaniye örnekleri var internette . ben tabi öremedim ama bir akrabamız örüyormuş hediye olarak..
internetten bakabilirsin örneklerine.. çeşit çeşit patikler..converse bile örmüşler ya...
işte ilk bebeğin heyecanı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benim bir süre olmayınca annem çok üzülüyordu tabi ablamlarda
şimdi gebe olunca benden çok heyecan yaptılar
annem çok güzel patik ve çorap örer bu kısmı ona bıraktım
ee bide sağolsun hediye yapanlarda olucak
maşallah bebeklerimiz inşallah çok nasipli olacak
Söylemiştinde canım unutkanlık var bendeaslında benim gitmeye niyetim yok da eşim çok
istiyor bende ailemi özledim
nasipse bursa İstanbul çorlu gezisi yapacağız
daha önce söylemiştim sanırım
bana kalsa evimde otururum:))
Hııımm demek tulum aldın hediyehazırlarsınız canım ya eşinle beraber yavaş yavaş. hiçbirşey senin ve bebişin sağlığından önemli değil..
karar senin kuzum. giyer niye giymesin ki sen giydirdikten sonra.. fotosunu yüklerken normal boydaki tulumla beraber koyarsan anlaşılır canım. normalde kaç aylıktı onlar.? ama tulumun biraz büyük olması iyidir yoksa dizleri sürekli bükülü kalıyormuş..
ayrıca ben daha geçen ay arkadaşın kızına tulum aldım doğum günü için. 12-18 ay.
kaç aydır bir hırka örecem canım hala sürünüyor doğuma kadar onu bitirebilsemöyle yoruluyorum ki oturamıyorum akşamları..
cadiozy benimde iş yerimde bir arkadaş
bana yelek yapmayı öğretti 3 tane ördüm şimdi
yine ip aldım ama örecek takatim yok
olmazsa bursaya götüreyim ablamlardan birine vereyimde onlar
örsünler yoksa ben kendimden ümitli değilim:)
aminnn canım.. evet çok şanslı olacak onlar...
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de..
benim de öyle hemen gebe kalmadım. ovulasyon çubuklarından kullandım o ay yakaladık yumoşu..
iyiymiş canım beğendiklerini bırakırsın diğerlerini iade edersin.. ben bunu bilmiyordum bak..Söylemiştinde canım unutkanlık var bende
Hadi Allah korusun sağlıkla gez canım.
Dün akşam küçücük mutfağımda ne yapacağımı 3 kez hatırladım ve tekrar unuttum
Neyseki unutmadan çayı demledim.
birkaç işi birden yapınca unutuyorum
Hııımm demek tulum aldın hediye
Tamam kuzum normal ebatlarından büyük olduğunu anlarsın zaten ama yinede eklerim.
Sende akşam girip bakarsın kuzum.
İnşaallah eklerim.
iade seçeneğide güzelmiş istediğimi ayırıp kalanları gönderebiliyormuşum buda hoşuma gitti
Ören varsa ver canım örsünler
benim b,iraz daha sıkıntılıydı tüplerde problem vardı ameliyat olucaktım
ama ameliyat günü gebe kaldığımı öğrendim
rabbime şükürler olsun..
Ayy Maşaallah ne güzell bir süpriz olmuştur sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeebenim b,iraz daha sıkıntılıydı tüplerde problem vardı ameliyat olucaktım
ama ameliyat günü gebe kaldığımı öğrendim
rabbime şükürler olsun..
iyiymiş canım beğendiklerini bırakırsın diğerlerini iade edersin.. ben bunu bilmiyordum bak..
tamam canım akşama bakarım uyumadan girerim..
Bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede hangi deterjanla yıkadınız.
Nette sabun tozu kıyafetlerin rengini soldurabilir deniyor.
Eldemi yıkasam acaba :44:
Birde koyu renkliler renk verir korkusu var bende
Bence koyuları ayrı yıkamalıyım demi ?
Rabbim ol dediğinde olur işte canım biz ne desek ne kadar hesap yapsak boş..
Kızlar siz çalışırken iyi buraya vakit ayırıp cevap yazabiliyorsunuz ben olsam beceremezdim heraldeeeee
Cadıozy canım sen hastanede sünnet işimi yapıyordun
yok bence sünnet değildi ama neydi unuttum.
Şulayide masa başında diye biliyorumm öylemi :26:
Bende evdeyimmmm p:26:üfür püfür esiyor çok güzelll
Ayran içtim uyku bastırıyor yavaştannn
Renklarine dikkat et canım.sabun tozu aldım canım ben.. bugün başlıyorum yıkamaya. 30 derecede narinlerde yıkamayı düşünüyorum..sonra da bir güzel ütüledim mi tamamdır işlem...
Maşaallah son zamanında doğum yapmış heralde.canımayşem ilginiçin teşekkürler ben temmuz 29 da bebeğin suyu kalmadığı için süni sancıyla doğüm başlatıldı çok şükür bebeğimyanımda ama çokkötü birdoğum yaşadım .hala kabus gibi ve doğumdan beriannemlerdeyim o bakıyor sağolsun ..epiduralle normaldoğum düşünüyorsan eğer kadın doğumcun kadar anestezidrda önemliymiş onu söyliyeyim biraz daha rahatlayınca tekrar yazarımuzunuzun allah hepinizden razıolsun umarımsende birazrahatlamışsındır o kadar şeyin içinde sanada eşinede ve oordakikızlardaduaettim her sancı arasın da nefesalabildiğimkadar rabbiminşallah kabul etmiştir.öpüldünüz.buarada yusuf ziyam 3800 gr 49 cmolarakdünyayay geldi.ellerinizdeöper eve geçipresimleri kaydettiğimdesizedeyollarım
msmesi adlı arkadaşımızdan gelen mesaj bu arkadaşlar.Sizinde haberiniz olsun diye paylaştım.
Misafirim olduğu için gelemedim bugün.İyiyiz bi sıkıntımız yok kuzucumla.İlk fırsatta geçmişi de okuyacağım.Öpüyorum hepinizi.
yok canım masabaşı benim işimde :)))) sakin olduğunda yazıyorum da bazen hiç yazamıyorum..
ben de evde olacam da uyumıycam ha.. çoktan uyumuştum.. hafta sonu akşama kadar yatıyorum...
ben de süt içtim bir gözüm kapalı yazıyorum sana..
iyi olmana sevindim merak etmiştim seni..canımayşem ilginiçin teşekkürler ben temmuz 29 da bebeğin suyu kalmadığı için süni sancıyla doğüm başlatıldı çok şükür bebeğimyanımda ama çokkötü birdoğum yaşadım .hala kabus gibi ve doğumdan beriannemlerdeyim o bakıyor sağolsun ..epiduralle normaldoğum düşünüyorsan eğer kadın doğumcun kadar anestezidrda önemliymiş onu söyliyeyim biraz daha rahatlayınca tekrar yazarımuzunuzun allah hepinizden razıolsun umarımsende birazrahatlamışsındır o kadar şeyin içinde sanada eşinede ve oordakikızlardaduaettim her sancı arasın da nefesalabildiğimkadar rabbiminşallah kabul etmiştir.öpüldünüz.buarada yusuf ziyam 3800 gr 49 cmolarakdünyayay geldi.ellerinizdeöper eve geçipresimleri kaydettiğimdesizedeyollarım
msmesi adlı arkadaşımızdan gelen mesaj bu arkadaşlar.Sizinde haberiniz olsun diye paylaştım.
Misafirim olduğu için gelemedim bugün.İyiyiz bi sıkıntımız yok kuzucumla.İlk fırsatta geçmişi de okuyacağım.Öpüyorum hepinizi.
Sende benim gibi 4.ayında geeb kalmıştın demii.
Ay ne beklemiştik ozaman kesinleşmesiniii hatırlıyorum canımmm.
Acayip grip olmuştunn
Bak zaman nasıl geçiyor fıstığına kavuşmana az kaldı
Ayy Maşaallah ne güzell bir süpriz olmuştur sizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kaçıncı ayında gebe kaldın canımm
Evet canım ne güzel demi
İnşaallah canım bakarsınn
Evet canım unutmadımiyi olmana sevindim merak etmiştim seni..
evet canım unutmamışsın
son 48 gün.. sezeryan yaparsan daha 4 hafta filan var.. hepimiz hayırlısıyla kurtulalım inşallah. hangisi hayırlıysa öyle gelsin bebişlerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?