borcunu ödemiyor keyfi yerinde...

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
kızlar mrb iyi bayramlar.
daha önceki konumdada sevdiğim adamla aramda olanlardan bahsetmiştim.çok şükür ki o günleri atlattım.ara sıra aklıma geliyor ama eskisi gibi değil.dualar yardımcı oldu.çok fazla zaman olmadan onsuz olmaya alıştım.dualarla birlikte tabi onun nekadar şerefsiz adi bir insan olduğunu aklım beynim ve kalbim kabul etti sonunda.
neyse ozamanda bahsetmiştim sevgili zamanlarımızda ona para verdiğimi yüklü miktarda.bir kısmını 4 ay önce geri ödemişti(ozaman istememiştim ama bir iş için benden para istemişti o işin sonucunu sormuştum ne oldu diye oda sinirlendi sanırım para lazımsa söyle hesabına yatırırım demişti öyle ödemişti)bir kısmını yaklaşık 2 ay önce ödedi(ayrılmıştık ve resmen paramın üzerine yatmıştı ayrılınca istedim paramı ver çocuğumun parası demiştim oda yok sana para mara olunca veririm demişti 3 gün sonrada hesabıma yatırmıştı)
paranın büyük bir kısmını ödedi 200 tl kadar kaldı şimdi öğrendimki antalyaya tatile gitmiş.he belki diceksinizki 200 tl mi onu yada seni kurtaracak onunla antalyada tatil bile olmaz dersiniz belki ama borcunu bitirmeden nasıl böyle rahat hareket edebiliyorki sanki bn ondan ekstra para istedim.her defasında parça parça ödüyor.zaten parayı verirken tamamını gözden çıkarmıştım belki bir umut geri verir borcuna sadık olur demiştim ki isterkende ödicem paran bende kalmaz falan demişti.yani insanları hiç anlayamıyorum saçma değilmi bu yaptığı erkek olacak bide delikanlıyım bn diyordu her defasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 200 tl için öyle biriyle yüz göz olmaya değmez. Bırak ne hali varsa görsün.
Hatta kurtulduğun icin git bir fakire 200 tl sen ver.

Bence 200 tl için öyle biriyle yüz göz olmaya değmez. Bırak ne hali varsa görsün.
Hatta kurtulduğun icin git bir fakire 200 tl sen ver.
oda fakir zaten başımın gözümün sadalkası olsun dedim.bir kerede tövbe etmiştim ona birşey vermicem hediye almıcam vs.diye sonra ayrıldığımızda ona demiştim bn tövbe ettim maddi manevi hiç yanında olmayacağım dedim oda aç doyurursan tövben silinir demişti ben açım karnımı doyurabilirsin benimde vs laflar demişti şimdi düşünüyorumda salaklık bendeymiş

aramam.beni unutamamış der.zaten vermesin umrumda değil ama borcunu ödemeden antalyalara gidebiliyor bn bile oralara gidemiyorken

paranı alınca unuttuğunu görür.
bu kadar dert ettiğine göre istemek daha mantıklı değil mi?
ya kusura bakma eski sevgilin tam bir yüzsüz ve zavallıymış kız arkadaşından para isteyip söyletmeden geri vermeyecek kadar..o yüzden antalya tatiline şaşırmamalısın

ya bi kere sen isi gucu olmayan bi adamla nasil sevgili olursun...Simdiki kizlarin coguna kiziyorum,...sevgilo olurken Hic dusunmuyorlar ya bu adamin isi var mi gucu var mi bu adam aile gecindirir mi baba olabilir mi diye...Sonra birkac sene sonra akli basina geliyor bakiyor herif ipsiz sapsizin teki ama bosa giden yillar olmus oluyot zaman geiyor

X