Border line over tümörü...

Niloya35

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
10
0
38
Çikolata kisti borderline over tümörü......borderline over tümörü ameliyatı oldum.gebelik şansım nedir.bu ameliyatı olan var mı....

Merhabalar.benım iki senedir kistlerim var en başta basit kist dendiği için ciddiye almadım.ancak dört aydır çikolata kisti tanısı koyuldu.doktor tüp bebek dedi.öncesinde geçici menopoz iğnesi yaptı üç aylık...iki ay sonra tedaviye başlamak için gittiğimde kistlerin küçülmesi gerekirken aksine büyümüşlerdi.doktor kanser şüphesiyle acil ameliyata aldı beni ve kistlerin borderline tümör olduğu ortaya çıktı...

Benimde her iki yumurtalığımdada çikolata kisti vardı ameliyata girdim ve kapalı başlayan ameliyatım açığa dondu ve patoloji sonucunda borderline olduğu ortaya çıktı.doktorum biran önce çocuk sahibi ol dedi size neler onerdiler ve surec nasıl işledi ameliyattan sonra 2. Adetim ve ilki 23 günde ikincisi 22 günde oldu

Doktorunuz size neler söyledi yumurtalığınız alındı mı kistin boyutu neydi şimdiden teşekkürler Allah hepimize şifa versin inşallah

Yumurtalıklarım alınmadı kistler temizlendi..doktor iki ay doğal yolsan deneyin dedi..olmazsa tüp bebek

X