bos gebelik mi???

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
Şuan 7+3 günlük hamileyim ve doktor kalp atislarini duyamadigimizi bos gebelik olabileceğini söyledi :KK43: cok korkuyorum inşallah değildir 15 gün sonra tekrar gel dedi ne yapcam ya bos gebelikse

Şuan 7+3 günlük hamileyim ve doktor kalp atislarini duyamadigimizi bos gebelik olabileceğini söyledi :KK43: cok korkuyorum inşallah değildir 15 gün sonra tekrar gel dedi ne yapcam ya bos gebelikse
canım hissedersin hamilelik belirtileri bulantı gögüs hasasiyeti fln kayboluyo hormonlar değişiyo çok belli oluyo

Merhaba ben de aynı durumdayım 7+3 doktor 100 de yüz boş gebelik dedi cuma günü ilaç verecekmiş ve kendim düşürecekmişim sende yolk sac ve bebek göründü mü

Merhaba ben de aynı durumdayım 7+3 doktor 100 de yüz boş gebelik dedi cuma günü ilaç verecekmiş ve kendim düşürecekmişim sende yolk sac ve bebek göründü mü
Bana hic bisey söylemedi sadece bebegin kalp atisi yok dedi bos gebelik olabilir 15 gün sonra gel dedi. Simdi özelde bi doktora gitsemmi ki diyorum. :KK43: yani emin olmak için cok korkuyorum inşallah bos gebelik değildir. Bir de kurtaj yapacaklar diye endişeleniyorum iki hafta once ben düşük tehlikesi yasamistim kanamam felan olmuştu ama niye bebek yok ya :KK43: cok üzülüyorum dünden beri ağla ağla gözlerim sisti

Bana hic bisey söylemedi sadece bebegin kalp atisi yok dedi bos gebelik olabilir 15 gün sonra gel dedi. Simdi özelde bi doktora gitsemmi ki diyorum. :KK43: yani emin olmak için cok korkuyorum inşallah bos gebelik değildir. Bir de kurtaj yapacaklar diye endişeleniyorum iki hafta once ben düşük tehlikesi yasamistim kanamam felan olmuştu ama niye bebek yok ya :KK43: cok üzülüyorum dünden beri ağla ağla gözlerim sisti
canım üzülme en iyisi farklı bir doktora daha git. belki geç döllenme olmuştur. ıkı hafta o yuzden bekletiyodur, oluşabilir . Allahtan hayırlısı tatlım boş yere üzme kendini

merhaba bende aynı durumdayım fakat haftamı bilmiyorum gecen hafta test yaptım bu hafta yine bebek yok kese var fakat sanırım yolk da var içinde ama kalp atısı birşey olmadıgı için 1 hafat daha verdiler banada beklemedeyiz

bende sanırım aynı durumdayım ve bende herşeyden cok kürtajdan korkuyorum ilaçla düşürülmesine razıyım snucta bebebk yok içinde yani..inşallah güzel haberler alırız. benim sat 19 aralık gecen hafta idrar testi kan testi ve usg ye girdim..dün tekrar kan ve usg yaptırdım kan degerim anormal yüksek fakat kese halen boş 1 hafta beklicem hatta kesin sonuc için istersen 2 hafta bekle dediler.sabredemicem kesin ama bakalım iste

banada kesin sonuc için 2 hafta bekle dediler ama toplamda 20 gün beklemiş oluyorum öylede.

Benim SAT 14 aralik aramizda 5 gün var :KK43: ben yarin için randevu aldin özel hastaneden bir de orda bakilsin diye :KK43:((
ben üniversitede calısıyorum zaten kendim o yüzden farklı hastaneye gitmedim henüz gitmeyi düsünmüyorum ama bakalım yinede.birde sivastayım cok iyi hastanelerde yok burda.hocayada gösterdim oda erken davranmış olabilirsin dedi ama bilmiyorum hiç..beta hcg degerim suan 17000 lerde anormal yüksek ve kese ile uyumsuz bu yüzden

ben üniversitede calısıyorum zaten kendim o yüzden farklı hastaneye gitmedim henüz gitmeyi düsünmüyorum ama bakalım yinede.birde sivastayım cok iyi hastanelerde yok burda.hocayada gösterdim oda erken davranmış olabilirsin dedi ama bilmiyorum hiç..beta hcg degerim suan 17000 lerde anormal yüksek ve kese ile uyumsuz bu yüzden
Bana daha hic kan testi yapilmadi :KK43:

Ben üç farklı doktora gittim üçü de boş gebelik dedi .çümkü kese 20 mm yi geçince umut kalmıyormuş.doktor küçücük bebek var ama gelişmemiş yumurta dedi .anlamadım .kan testi de yapmadılar.ilk hamileliğim de boş gebelikti 8. Haftada kürtaj olmuştum. Nedense ilkini kabullenmiştim ama bunu kabullenemiyorum.neden içimde şüphe var bilmiyorum üç doktorda yanılamaz herhalde.içimde garip bir his var

Ben üç farklı doktora gittim üçü de boş gebelik dedi .çümkü kese 20 mm yi geçince umut kalmıyormuş.doktor küçücük bebek var ama gelişmemiş yumurta dedi .anlamadım .kan testi de yapmadılar.ilk hamileliğim de boş gebelikti 8. Haftada kürtaj olmuştum. Nedense ilkini kabullenmiştim ama bunu kabullenemiyorum.neden içimde şüphe var bilmiyorum üç doktorda yanılamaz herhalde.içimde garip bir his var
Benimki şuan 7+5 ve 9 haftayi doldurmuş olacak tekrar cagirdigi tarihte. Benim ilk ve bundan sonrasi da boyle olur diye korkuyorum acikcasi. :KK43:

kızlar kürtaj çok korkulacak bir şey değil merak etmeyin 10 dak sürüyor ve hiç bişey hissetmiyosunuz sonrasında adet kanaması gibi bir kanama bende yaklaşık bir ay önce bebeklerimi kaybettim :KK43: