Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

valla bi üşüme bi terleme hamişlik belirtisi olabiliyor canım yaaa
inş. sendeki de öyledir
çok istiyorum çok hamiş olmanızı senin de ilsunun da
en son olarak ben ve özlem hamiş kalıcaz ohhh değmeyin keyfimize o zaman
ben zaman her zaman inandım şimdi daha da bi inanıyorum bu sayfa da hamiş olmayan kalmıyacak

Sinem sen ateş ölçmüyosun değilmi adet günün ne zaman... Mesela dilek elif hep ateş ölçerler ne zaman olcaklarınıda bilirler.. Bende bu ay yaptım ilk defa tuttu.. Ateş yüksek giderken düşüşe geçerse adet olucağın belli oluyor ...
Yarın elif in adet günü ateşi yüksek gidiyor inşallah böle gider ve hamile çıkacak... Sonra sen dilek...

Elif de rahatsız .. Bende geçen hafta yani adetimden bi rkaç gün önce hasta gibiydim hapşırıyordum üşüyordum karnım başım ağrıyordu meğerse hamişlikden miş... Bebeğim tutunurken olmuşş. Elif le sende bunda ötürü rahatsız olabilirsiniz...

oyyy canım incim ağzından bal damlıyo inş. onun halsizliğidir ateşimi hiç ölçmedim aynen senin gibiyim bende üşüyorum arada hapşuruyorum bende grip oldum sanıyorum ama bazende hiç olmuyo havalar serinlemeye başladı ilaçta içemiyorum ya hamileysem diye kokulara karşı hassaslaştım midem kalkıyo tuvalete falan girdiğimde belim ağrıyo oof of beni hurdaya çıkarmaları gerek galiba eskici geçerken satsınlar beni :))

ayyyyyyyyyyyyyy çok sevimndim canım tüylerim diken diken oldu 2 .çizgi silikte çıksa var benimde öyle olmuştu bende yarın mı yapsam acaba kıssslarr hayırlı olsun ilsu allah tamamına erdirir kucağına almay nasip eder inş. canım kesin günün ne zamandı bide son adet tarihini söyleyebilir misin canım

MERHABA ARKADASLAR
ya inanın ellerim titriyo ancak girdim
çok şiddetli girp oldum bgn sağlık ocağına gittim işyerinden izin alıp neyse dr ilac veremem süphen varsa dedi. aklıma samiranın 12. gün etst yapıp pozitif sonucu aldığı geldi ve 2 adet test aldım. bi koşu wc ye gittim yaptım ve pozitif yani ikinci cizgi siik pozitif:)))
yarın regl günüm kızlar .
ne yacağımı bilemiyorum rabbim tüm bebek isteyenlerin kolunu boş bırakmasın. DİLEĞİMİN ÖZELLİKLE !!!!!!!

kızlar ben istifra ettim afedersiniz wc nin kokusuna dayanamadım işyerindeki mecburen girmek zorunda kaldım sonrada adet olmaya yakın renginizde sararma oluyo mu ben istifra ettim rengin sapsarı olmuş dedi gören adet mi olacam acaba kızlar

Deli gibiyim şoktayım
ben çok inanıyordum ilsuma
canımın içi dualarımız kabul oldu bakkk
çok mutluyum çokkkkkkkkkk
nasıl güzel bi haber yaaa
ayrıca söylediklerinle ağlattın beni
yüreği güzel arkadaşımmmmm
ne anlamıştım ama güzel bi gün olucağının
hatırlarsan ilk msn i açtığımda seylediklerimi
işde yüzün kadar yüreği de güzel arkadaşım çok tebrik ediyorum seni çokkkkk
dualrım sizinle güzel anne adayları
bende sizden çifter çifter dualarınızı bekliyorum
bu sayfadan herkes hamiş çıkıcak çok az kaldık zaten
özlemde gelse bugun keşke yaaaa
eskilerden özlemle bende peşinizden gelicez
yenilerden de sinem ve derya da hamiş kalıcak
az kaldı azzzz

canım benimde 18 ekim benden 1 gün sonra olmuşsun ne zaman yumurtladığını biliyo musun peki bende grip oluyorum yada üşüttüm hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum ilaçta kullanamıyorum canlarım yaaa belirtilerin nelerdi ilsucuğun çok sevindim yaaa allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Nasıl güzel bi gün yaaaa
çok mutluyum ben yaaa
kardeşlerimin hamile benim yaaaa
hemde peş peşe süper yaaaa
valla elif ne cesaret kısss ben yapamazdım valla testi
ama ister inan ister inanma yanma ve girp bende de olmuştu işde ben ordan anlamıştım senin hamişliğini eee tabi bi de ısından
yaprak da gelse de duysa bu haberi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Valla sinemcim senin de belirtilerin eğer ki psikolojik değilse ve geçen aylarda aynısı olmuyorsa hamişlkik belirtisi güzelim bu sayfa çok bereketli çok uğurlu zaten bu sayfada dualar kabul oluyor iş de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…