Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Evet herkes ile paylaşmak istiyor insan değil miii :)

dileğim yüreği güzelim.... Kardeşin olarak görüyorsun bizleri... Kardeşi hamiş kalanın ablası da kalır... Az kaldı vallahi ahanda ezan okunuyor.. Geliyor seninde meleğin canım benimmmm

ya geçen ay böyle değildim canım ama buay gripten diye bişe kondurmuyorum kendime ama bende test yapsam çıkar mı acaba kıssslar

canım arkadasım benim
şu güne kadar nekadar çok paylaştık ettik seninle biliyorsun
destek olduk zor günlerimizde
çok duygulandırdın beni yazınla
inş Yüce Allahım seninde meleğini kollarına verecek çok yakın bu .
Bu aksam kan testi yaptırcam eşimin zoruyla :)) ona göre kesin hamişim diyip daha sevinicem.

çok tşkler samiracım ya:))
vallahi sen 12. Günde yapmşısın ya onun gazıyla aldım testi :))))
resimini aksam evde cekip koyarım inş siteye örnek için.

benimde 2 günüm kaldı canlarım yarın mı yapsam geçen aydan aldım testim duruyo sanırım ekimin 25 den sonra yumurtam olgunlaştı benim adetten hemen sonra yumurtluyorum ekimin 28 de döllenme olduysa oooo 16 günlük falan bebek olsa çıkar herhalde kıssslar değil mi yanlış mı düşünüyorum yumurtlama akıntım 30 da geldi

evet akşam evime uğrayıp yapim ama kıslar evde daha net bağlı değil yaparsam ancak pzt. sabah size haber veririm canlarım hayırlısı bu ay bereketli ay kıslar darısı hamile kalamayanlara canlarım ilsu benden 1 gün sonra adet olmuş yapyı ve çıktı benim de çıkar inş. tabi varsa çıkar dimi olmazsa da kısmet kocamın gelmesini beklicez artık

Evet sinemcim ya
şimdi yapsan çıkar
benden önce regl olmuşun hemde
birde ben sulu idrar ile yaptım düşün:)))sabahın ilk idrarı ile değil

canım ama şuan işyerindeyim şehre uzak o yüzden ancak akşama eve gittiğimde yaparım çıkar dimi hayırlısı kıslar

yaaa benide meraklandırdınız kıslar yaaa ama akşamı beklemek zorundayım evde bi testim var sbh yapar olmzsa komşunun netine girer çıkarsa 2 dk size haber veriri çıkarım ok canlarım samira sen hamile misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…