Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Yemekten geldim kızlar yumurtalı ıspanak ve makarna yedim
iştahım baya acık masallah
sinemcim samiranında dedigi gibi düzenliyse reglin çıkar
sorma dileğim ya iklimsu ayağını sürttü buayda inş canım sıra sende

yok canım yumurtlama tahmini 10-12 günlerinde oldu düzenlidir şaşmaz hiç geç kalmaz ama erken gelir canlarım zaten varsada çıkar nerdeyse bebek 15 günlük falandır hcg salgılamaya başlamıştır varsa tabi )

ya bugün toplantı var saat 6da 20:30 da ancak biter eve geç gidecem kızlar yani test işi yarın sabaha kaldı ekonomik kriz bizide vurdu galiba

Evet tüm işyerleri aynı bizimde pek iyi değil işlerimiz canım

hayır canım ikisi farklı şeyler dış ile boş

yok canım aynı şeyler değil birisinde kese rahmin dışında oluyo öbüründe ise kese rahimde ama içinde embriyo olmuyo canım

şok şok şok flaş flaş flaş haber diye buna denir işte,ilsucuğum güzel gözlerin aydınlık olsun,a.s.Şeniz:teytey:dilekten aldım dünyalara bedel haberini,çok mutlu oldum,rabbim yüzümüzü güldürmeye devam ediyor,mısır tarlasındaki tüm darılar da bizim başımıza olsun iiiinnnşalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........
haydi bakalım sizleri bundan sonra daha büyük sorumluluklar bekliyor unutmayın,bunlardan biri de biz bebek bekleyen arkadaşlarınız için yatıp kalkıp dua etmek:Saruboceq::Saruboceq:

ilsu cnm gözün aydın tebrik ederim rabbim sağlıklı sorunsuz bir gebelik yaşatsın mutluluğun daim olsun cnm:içelim:a.s.

Hamiş olmayan bütün arkadşlarımız ile dualarımız aysima...
Hepimiz birbirimize edleim. Bizlerinde ihtiyacı olucak sorumlulukar arttı canım...
Rabbim tez zamnda sizlerede nasip etsin.. Ama inanıyorum tez zamnda yeni müjdeler alacağız :)

özlemcim tabii her adımda her duamızda olacaksınız. inş sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur hepimizin tatlım. bende hala şoktayım üstüneüstü fecii gribim onunla cebelleşiyoruma.s.

ya çok süper bir haber bu ya. hihoyyyt

İLSU canım benim, biliyordum ya. o kadar sevindimki senin adına. çok çok tebrik ediyorum seni. hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

canım bence bekleme hemen dr una git yarın. önereceği ilaç falan olur belki. kan tahlili de yaptırırsın hem.

ay çok sevindim ya. bu sayfada herkes hamiş kalacak, hamiş olmayan kalmayacak demiştim bak gördünüzmü kızlar. darısı dileğimin, özlemin, deryanın ve zeytinin başına inşallah.

dilekcim canım benim gördünmü hayatım, sen de kalacaksın en yakın zamanda inşallah. bunlar sana hep moral olsun.

özlem canım aynı şeyler senin için de geçerli. daha sık gel aramıza. neşeli sohbetlerini özledik valla.
iklimsu ayağını sürüdü evet. bir de gelse katılsa bize. ama fırsat bulsa gelir biliyorum.

kızlar eşimin pc de işleri var bugünlerde o yüzden güzel muhabbetinize çok sık katılamıyorum. biraz ara verince şöyle bir bakayım napıyor bizim kızlar diye. bir de ne göreyim ilsucum hamiş. darısı tüm bekleyen arkadaşlara inşallah. tekrar tebrik ederim canım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…