Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım sağolasın canım
şaşkınlık var baya bir üstümde ne yazacağımı bilemiyorum
bu aksam kan testi yaptıracağım sonuca göre artık bir dr a basvururum canım.

ilsucuğum sonucu yazmayı unutma buraya canım kaç haftalık olduğu da belli olur işlerim yoğun kızlar sadece okuyorum yazdıklarınızı benim fena karnım belim ağrıyo galiba hasta olucam kızlar

ilsucuğum eğer hamileysem günlerimiz çok yakın aynı zamanda doğum bile yaparız yarına yapacam testi ve inş. güzel haberi verecem sizlere

Vallahi kendimi kısık hissediyorum akşam dinlenmeyi planlıyorum ... Akşam yorulmuşum belim karnım ağrıdı baya bu gün....

Ay inşallah sinem banada yakın olucaksın sende 1 hafta olur aramızda elifle 6 gün çok mutlu oldum çok...

yaprakcım koş koş baksana sayfamıza yaaaaaaa
bu arada benim için söylediklerine ettiğin duaalara ne desem az bilemiyorum yaaaa
iyi ki varsın ve iyi ki varsın iyi ki sizi tanıdım ben
özlemle ben şiddetle dualarınız bekliyoruz anniş adayları çifter çifter

sinemcim evet aramızda 1 gün var masallah
inş sende hamişsindir

dileğim valla size bu ay dua eden eller bilmem kaça çıkar, kesin hamişsiniz sizde buay , ağustos annişleri

ayy ilsucum ne güzel dilekler dualar sözler bunlar yaaa
inş. inş.
umutlanmak istiyorum sizleri görünce bi yanım kaptırma işte olmayınca olmuyor işte diyor
yumurtlama günleri de yaklaştı ya başladı ben stres yine ama son günleri düşünemiyorum bile ayy çok zor ben çok zorlandım yani geçen ayyy ama bak sen biras karamsardın bak gördünmü bitanem mutlu son iş de bugun senin günün bebeğim senin günün

cimbomlum bu günlerde başla boş geçme bitanem işini şansa bırakma gün aşırı yapın inş. bu ay hepimiz hamile kalırız canım

evetcanım karamsardım sebebini de biliosun işte ısının düştüğü gün olmamıştı :))) demekki Allaım ol diyince oluyor güzelim .
Seninde yaklastı günlerin çok ii değerlendir muhakkak es geçmek yok

ya ama arada karnım ağrıyo kızlar benim belimde ağrıyo önceki hamileliğimde tam hatırlamıyorum böyle ağrıdı mı diye ama umudum da var çünkü kürtajdan sonra sadece buay yumurtladığımı farkettim belkide diğer aylar yumurtlamadım

iyi akşamlar arkadaşlar ben toplantıya girecem birazdan kib görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptm kocaman byeee

ben çıkıyorum arkadaslar

sinemcim karın ağrısı bende de oldu sanki bıcak saplanıyor gibi oldu .inş hamişsindir sabısızlıkla bekliyosss.....

günaydın arkadaslar
ben bugun izinliyim gripten dolayı mahvetti beni .
dün aksam kan testini yaptırttım 203 çıktı değerim .ben sevindim reglime daha 1 veya 2 gün kala bu sonuç iyi geldi.
kızlar yalnız ben bu testi 28 sanıp gittiim 48 ytl bayılıp geldim .53 müş te işte %10 indrim yapmışlar:))

Boşver bacım ya canın sağolsun onu düşünüpde üzülme... Değerinede maşallah daha regl bile olmadın...

Sineeeemmmmm
test yaptın mı tatlış yaaa.. Haber ver hadi inşallah güzel haberle gelirsin....

canım mrb çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah ben sen p.tesi test yaparsın diye dün girmedim ama yapmışsın hep aklımdaydın sana demiştim bu ay senden çok umutluyum diye bak tatlı yiğenim gelmiş bile canım değerlerin oldukça iyi benimde adetime 3 gün vardı 138 çıkmıştı yani çok iyi artık tadını çıkar iştahın iyi ki açılmış1-2 hafat sonra nede olsa yiyemiyeceksin p.tesi yine yazarım kendine ve bebşine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…