Boş Gebelik Yaşayanlar?

superisi_22

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
43
6
296
38
İstanbul
Arkadaşlar hepinize merhabalar . Çok kötü günler yaşıyorum. Benim durumumda olan varmı ya da tavsiyeleriniz varmıdır çok ihtiyacım var

yaklaşık 3 senedir evliyim. çocuk yapmaya karar verdik hamile kaldım fakat bir buçuk aylıkken kendiliğinden düşük yaşadım. ilk hamileliklerde oluyor dedi doktor. bende çok takmadım. fakat 6 ay sonra yine denedik. bu sefer doktora çok gittim geldim kese büyüdü bhcg degerim 70000 lere kadar çıktı ama kesenin içi boştu yaklaşık 7. haftamda doktor kürtaj şart dedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. çok kötü durumdayım. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ??

patoloji sonucunda bana zarar verecek herhangi bir etken madde olmadığını söyledi doktor. Ve öncelikle eşimin spermiogram testine gtmesi gerektigini söyledi.

Bunun altinda baska bisey olablr iyice arastrp sonuclar sikintszsa yap ama uok sikinti varsa onu coz umarim onmli bisey cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…