bos gebelikmi

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
40
Arkadaslar herkese meraba ya em son 31 martta adet oldum doktora gore 7 hafta knedime gore 5 haftalik hamileym bugun dktora gittim kontrole kese 14.6 mlm dedi ama henuz bebek yok dedi iki ihtimal olabilir ya bebek gelismio yada gec dollenme olmis olabilir 10 gun once doktora gittigimde kesem 3 mlmdi aranizda bu tur problem yasayan varmi ne olmis olabilor lutfrn destegnizi bekliorm

bana da kese de bebek yok dedi. bhcg değerlerin düşük dedi haftasına göre.Bende dedm ki adet tarihine göre baz almayın. Ona göre alırsanız tabi ki bebek gözükmez..SAnki adet günü ilişkiye giriliyor her neyse.. 2 gün sonra çağırdı 6+2 ultrasonda gözükmedi..MEcbur alttan muayene etti kalp atışı duyuldu..

bana da kese de bebek yok dedi. bhcg değerlerin düşük dedi haftasına göre.Bende dedm ki adet tarihine göre baz almayın. Ona göre alırsanız tabi ki bebek gözükmez..SAnki adet günü ilişkiye giriliyor her neyse.. 2 gün sonra çağırdı 6+2 ultrasonda gözükmedi..MEcbur alttan muayene etti kalp atışı duyuldu..
Ya cok korkuyorm bnm adet gunumi baz aldiginda 7 iliskiye girdigim gnu baz aldgmda 5 haftalik hamileym ultasomda kese 14 mlm dedi sizin kese kc mlm ken bebek grndi anlamiorm bu doktorlari neye gore hesapliorlae

Doktorlar kalp atışını duymadan net konuşmak istemiyorlar anneler umutlanmasın hemen diye..Kalbini ferah tut inşallah hamilesindir Rabbim kucağına almayı nasip etsin.İstenilen bir bebek galiba...

Ya cok korkuyorm bnm adet gunumi baz aldiginda 7 iliskiye girdigim gnu baz aldgmda 5 haftalik hamileym ultasomda kese 14 mlm dedi sizin kese kc mlm ken bebek grndi anlamiorm bu doktorlari neye gore hesapliorlae

kese çapı na göre değil sanırım bu işler ben bilmiyorum kese çapı boyu neydi..Ola ki duyamadıysa mecbur alttan muayne yaptır birşey olmuyor.

Doktorlar kalp atışını duymadan net konuşmak istemiyorlar anneler umutlanmasın hemen diye..Kalbini ferah tut inşallah hamilesindir Rabbim kucağına almayı nasip etsin.İstenilen bir bebek galiba...
Cok istenilen ama kan degerime bakip ne kadar oldugu bile bana soleylemedi bugun doktoru degistirdim oda ayni iki ihtimal dedi ya gelismemos yada gec dollenme gec dollenmeye gore normalmi yani

5 haftalıkken ultrasonda duyulmaz kalp atışı benim duyamamıştı 6 haftalıkken alttan muayene etti.Hatta ben doktora da dedim..dış gebelik nasıl olsa alacaksınız. Ne kadar kalıcam vs.Saçmalama ben sana dış gebelik mi dedim dedi. Bence sen alttan muayene ettir.

Cok istenilen ama kan degerime bakip ne kadar oldugu bile bana soleylemedi bugun doktoru degistirdim oda ayni iki ihtimal dedi ya gelismemos yada gec dollenme gec dollenmeye gore normalmi yani
İnşallah bu güzel günlerin hatrına güzel haberler alırsın.Üzme kendini inşallah umutların boşa çıkmaz.Geç döllenme de olabiliyor.Kalbine hemen kötüyü getirme inşallah güzel haberlerini alırız bir daha ne zaman gel dediler.

İnşallah bu güzel günlerin hatrına güzel haberler alırsın.Üzme kendini inşallah umutların boşa çıkmaz.Geç döllenme de olabiliyor.Kalbine hemen kötüyü getirme inşallah güzel haberlerini alırız bir daha ne zaman gel dediler.
10 gun sonra dedilee ama cok stresli bi donemm yani dktrlae tatmin edixi bisi demiorlar anlamadim yani

Arkadasim ayni dert benimde basimda bugunlerde.gecen hafta doktora gittimkese var bebek gorunmuyor dedi.15 gun bekleyelim ya kucuk yada gelismemis olabilir dedi.bu hafts tekrar baska bi doktora gittim oda kese bos kurtaj gerekiyor dedi.simdikendi doktorumla randevumu bekliyorum.haftaya belli olucak ama ben umudumi baya kaybettim 8 hafta 5 gunluk suan

X