Boş Geçen Hayat

Teşekkür ederim bende is bulabilsem devamı gelir belki. Arkadaşınız adına da çok sevindim, inşallah benim hayatımda da güzel şeyler olur
 
Teşekkür ederim şuan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, biraz toparlanayim yumurta dondurma işlemi yaptiricam
 
Teşekkür ederim inşallah bazen onu da düşünüyorum nasıl hersey bir anda kötü olduysa bir anda hersey tersine dönüp iyide olabilir
 
başka konularından da biliyorum seni. Şuan çok karamsar bakıyorsun hayata hep overthink durumundasın buda ister istemez enerji dünyana yansıyordur. Bedenini ve ruhunu rahatlatmalısın hayatta herşey biz insanlar için. Herşey olabilir belki hayatın birden güzelleşir belki daha kötü olur bunu bilemeyiz ama şuan şu dakika yaşıyor ve nefes alıyorsun sağlığın yerinde bunlar çok kıymetli zaman tanı kendine.
zaman tüm yaralarını iyileştirecek kafandaki tüm soru işaretlerini giderecektir.
Mutlu olmanı çok ama çok gönülden isterim arkadaşım...
 
Çok teşekkür ederim
Bende seni hatırlıyorum, sende inşallah çok mutlu olursun
Aslında çok enerjik, ortamı şenlendiren bir yapım vardı.
Hem yaşadığım olumsuzlukların üst üste gelmesi hem de böyle patavatsız insanlarla aynı ortamlarda olmak beni aşağı çekiyor. Artık ortamlara girerken de modumu düsürmeyecegim kimseye birsey belli etmeyeceğim diyorum ama konustukca konu benim hayatımı geliyor çat diye bir kelime söylüyorlar sonra yine başa dönüyorum.
Daha dikkatli olmaya calisicam.
 
Siz bosanabildiniz mi
 
Çok sevindim huzurlu olmanıza, yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz insallah
 
Sormadan edemiycem siz ne kadar oldu bosanali, hiç görüştüğünüz biri oldu mu boşandıktan sonra ya da bosandiginiza pişman oldunuz mu hic
2 sene olacak boşanma kararı alalı. Hayır pişman olmadım, keşke çok daha önce bu kararı verseydim.
Benim bir buçuk yıllık çok güzel bi ilişkim var, çok mutluyum, keşke seneler önce karşıma çıksaymış diyorum ama hayat işte..
 
Her şey zamanında güzel aslında. Gençliği de doya doya yaşamak lazım. E gez toz, yeni insanlar tanı, bu da bi yere kadar. İnsan bi yerde durulmak, daha stabil bi hayat yaşamak isteyebiliyor. Her kadının hayattan beklentileri de aynı olamaz. Toplum dayatıyor diye de çocuk yapılmaz. Bende mesela anne olma isteği hiç olmadı. Herkes 30dan sonra olur dedi, 40'a geliyorum hala tık yok. Evlenmesem de olur ama güvendiğim sevdiğim ve arzuladığım bi hayat arkadaşı isterim, tek eşliyim ve stabiliteyi severim. Ama her kadın bi olacak diye bi kural kaide olamaz. Hepimiz nasıl istiyorsak öyle yaşayabilmeliyiz.
 
Maşallah ne güzel çok mutlu olun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…