Şimdi küçük diye sana verselerde 6 yaşına gelince tekrar velayet davası açar alırım diyo. Konuşmuyor ki canım tlfdan engelledi falan beni düşün. At gözlüğü takmış gibi sabit fikirli kimseyi dinlemiyor. Hoş dinlediği kimsede yapma demiyor. Ya düşünüyorum da annesiyle küstü ben barıştırdım babasıyla konuşmuyordu ben barıştırdım. Şimdi herkesle çoook iyi şenmişsin sebebi diyo aklım almıyor. Herşeyi geçtim insan derki kötüysede!!!! kızımın annesi. Beni rezil etmiş herkese. Kaynanam boşanmıştı bundan 2 sene önce onun bile sebebini ben yaptılar. Düşündükçe kafayı yiyorum, sonra herşey bi yana da kızım içimi parçalıyor.tüm bunlara rağmen asla onun babasından ayrı kalmasını istemem. Evet canım Türkiye'de yaşıyorum. Boşanma gerçekleştikten sonra bu şehirden gideyim diyorum. Çünkü dışarı bile çıkmıyorum tanıdık biriyle karşılaşırım biri bişey sorar diye ki heryeri yaşanmışlık olan bu şehir bana çok ağır gelir. Allah yardımcımız olsun cümlemizin. Eşlerimize merhamet versin.neler yaşadık ben hep onun yanımda olmuştum oysa acı çok acı...