Boşandığını sevgilisinden saklıyor

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
Kızlar herkese iyi geceler,
Konuyu kendim için değil bir arkadaşım için açıyorum. Öncelikle size arkadaşımdan ve ilişkisinden bahsedeyim. Arkadaşım daha önce kağıt üzerinde bir evlilik yapmış bende bunu yeni öğrendim, benden yardım istediği için anlatmak zorunda kaldı yani.. Erkek arkadaşı daha önce evlilik yapmamış ve biraz asabice biriymiş.

İlişkileri yaklaşık 2 yıldır devam ediyor, gel gelelim kız aileyle falan da tanışmış ve aile istemeye gitmek istiyormuş. Ancak arkadaşım bu formalite evliliği erkek arkadaşından gizlemiş daha doğrusu söylemeye bir türlü cesaret edememiş. Şu an düşündüğü bu konuyu ona nasıl anlatacağı, alacağı tepki ne olursa olsun anlatmak istiyormuş ancak nasıl anlatacağını bilemiyormuş.

Ben kendimce bazı fikirler verdim ancak hiçbiri tatmin edici olmadı. Akıl akıldan üstündür deyip size danışmaya karar verdik.

Sevgili KK üyeleri, yorumlarınız çok değerli ve önemli, herkese çok teşekkürler.
NOT: Kağıt üzerinde evlilik yapma nedeni ailesine karşı göstermelik olarakmış kızlar. Baya hassas bir durum.

Son düzenleme:
Hım erkk güvenmez çünkü başta anlatmamış sonuçta boşanmış biri .ilk tanışmada anlatılsaydı kıvranmazdı şimdi asabimişte zor iş.neden kağıt üzerinde yani eli eline değmeden biri ile evlenecek durum ne olablrki.avrupada yaşanıyoruz yani

Canım baya özel bi konu kısaca ailesine karşı göstermelik olarak.
Valla o zaman kağıt üzerinde olmuyor sanki canım, bilemiyorum ama işi çok zor. Ben olsam güvenmem ve bırakırım. Eğer güven onun için önemli ise o da aynısını yapacaktır. Ve sizin söylemediğiniz özel sebebe göre değişebilir durum..

Valla o zaman kağıt üzerinde olmuyor sanki canım, bilemiyorum ama işi çok zor. Ben olsam güvenmem ve bırakırım. Eğer güven onun için önemli ise o da aynısını yapacaktır. Ve sizin söylemediğiniz özel sebebe göre değişebilir durum..
ben mesaj olarak yazayım size.

Valla nasıl anlatır bilmiyorum ama şayet ilerde bu kişi ile evlilik düşünüyorsa bir an önce anlatsın yoksa evrak işlerinde daha önce evlilik yaptığı çıkar ortaya.

Kesinlikle anlatsin, burda bir adam konu acmisti iste eşimin 1 kere evlilik yaptigini biliyordum ama megerse iki kere yapmis. Bunu bir belge cikartirken ogrendim ve dünyam başıma yıkıldı ne yapicam diyordu.
Kesinlikle hemen hic vakit kaybetmeden soylesin.. aileyle tanismadan söylesin hatta..

Evet o da anlatmak istiyor zaten sadece nasıl anlatacağını bilemiyo.

Konu çok mu özel? Bir mektup yazabilir bence uzun uzun. Çünkü yüz yüze konuşunca ilk göreceği tepki yüzünden konuşmak, anlatmak istediklerini yanlış anlatabilir, anlatamayabilir.

Acık açık anlatacak. Yapacak bir şey yok, kabul edebilecek kadad seviyor mu öğrenmiş olacak arkadasiniz..

Konu çok mu özel? Bir mektup yazabilir bence uzun uzun. Çünkü yüz yüze konuşunca ilk göreceği tepki yüzünden konuşmak, anlatmak istediklerini yanlış anlatabilir, anlatamayabilir.
Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu

Adam asabi diye belirtmissin ya karsina alip konusacak yada ayrilacak. Hem evlilik ckar bi sekilde hem de kiz daha once iliski yasamis adamin bunu bilmeye hakki var

Canım kız eski erkek arkadaşının tecavüzüne uğramış ve başka erkeklerle birlikteliğe zorlanmış. Ailene söylerim diye tehdit edildiği için de para karşılığı biriyle evlenmiş 1 sene sonra da boşanmış. konu bu
Sıkıntı büyük... Açık açık anlatması lazım fakat sonuç ne olur bilemiyorum.

X