Bosandım rahibe gibi yasamam mı lazım

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle

Evliyim ve sosyal hayatim yok. Kocamla oturup 2 saat film izleyebilirsek sansli hissediyoruz. Cünkü kücük bebegim var ve önceligim tabiki o. Bosandiginiz icin degil anne oldugunuz icin bakiminiza ihtiyaci olan cocuklariniz önceliginiz olacak elbette. Anneniz bakmak zorunda degil.

Çocuklar sorumluluğunuz kendi kendine yetişen bişey değil
Çocuğumun tırnağına bişey olmasın ömür boyu rahibe yaşanır erkek nedir alla sen
Kimsenin sevgisi evlatlar kıyaslanmaz
Mıymıy eden anneye bırakılmaz zaten onunda görevi değil
Bu çocukların babalarıda vardır oda sorumluluk almalı

Basliga istinaden cevap veriyorum,tabiki hayir.Yalniz su da var,calisiyor musunuz bilmiyorum ama oncelikle bir is bulup,cocuklarinizin gelisimi icin caba harcamalisiniz.Ayrica anneniz sizin keyfi durumunuz icin cocuga bakmak zorunda degil.Hem bu kadar plan program neden? Karsiniza uygun biri cikarsa,kosullarinizi ayarlayip gorusursunuz.Rahibe gibi yasamamak sadece sevgilisi olmak da degildir.Arkadaslarinizla ailenizle,cocuklarinizla gezebilirsiniz,sinemaya,tiyatroya ya da cesitli kurslara katilabilirsiniz.

Keşke insanlara su net bilgiyi anlatabilsek evlenmek de boşanmak da normal bir durumdur. Ben yanlış insanla evlendim ayrıldım diye hayattan mı soguyayim yas mı tutayım ölene kadar .
İnsanda sonsuz sevme yetisi ve sevilme ihtiyacı vardır yaş evli boşanmış fark etmez . Hayata yeniden başlamak zarardan dönmek için geç diye bişey yoktur. Bundan sonraki seçimlerinizde daha dikkatli davranmanız lazım sadece bu.

5-6 saat değil 2-3 saat bakıyorsa öpüp başınıza koyun bence. 2-3 saat dışarda olmak yetmiyor mu? Ki iki çocuktan bahsediyorsunuz. Ben ücretsiz izinde olduğumdan henüz ayrı kalmadım gibi birşey. Haftada iki gün 2-3 saat de sosyalleşmek için yeterli. Birinde çocuklarla çıkarsınız birinde yalnız. Çalışıyorsanız bakıcı desteği alın. Çalışmıyorsanız işe girip eve maddi destekte bulunup çalışma saatlerinizde sosyalleşin. Haftasonu da çocukları alıp çıkın. Çocuklu olup çocuklarını sürekli kv ye anneye bırakıp gezmeye giden insanları asla anlayamacağım.

sen geçinmiycen boşancan, anne çocuklara bakıcak, sende gününü günmü edicen, oh ne ala...

Aralık 2018’de ayrıyız ama boşanma yok demişsiniz. Ben sizi 3 çocuk annesi bir kadın için fazla aceleci ve dikkatsiz buldum.
Ben iki çocuk sanmıştım

İçeriği anladıktan sonra:Evet karşı cinsten biri tarafından sevilmek için biraz bekleyeceksiniz. O çocukların huzurlu olmasını sağlayana kadar rahibe olacaksınız.

Aralık 2018’de ayrıyız ama boşanma yok demişsiniz. Ben sizi 3 çocuk annesi bir kadın için fazla aceleci ve dikkatsiz buldum.
Ve o zaman bile (boşanmamisken) karsi cins tarafından "kandırıldığı" bir ilişki yaşamıştı ...o yüzden anneyi haklı buluyorum

Çocuklar senin çocuğun anne veya bi baskasi bakmaya mecbur degillerki bi iki ssatligine birakirsin oda can yani 5 6. Saat fazla bile
Sevgiliye gelince ben anlam veremiyorum boyle seye vakti zamani vardir acele neden ediyorsun cocuklarinla ilgilen onlara ada hayatini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…