- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ben tek cocukla o durumdayimEvliyim... 2 çocuğum var ve ot gibi yaşıyorum diyebilirim.Banyo yapmak için eşimin nobetten dönmesini beklediğim gün oluyor..sizin yanlış hatırlamıyorsam 3 çocuğunuz var. Annenize haksızlık etmeyin lütfen
Keşke insanlara su net bilgiyi anlatabilsek evlenmek de boşanmak da normal bir durumdur. Ben yanlış insanla evlendim ayrıldım diye hayattan mı soguyayim yas mı tutayım ölene kadar .Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle
5-6 saat değil 2-3 saat bakıyorsa öpüp başınıza koyun bence. 2-3 saat dışarda olmak yetmiyor mu? Ki iki çocuktan bahsediyorsunuz. Ben ücretsiz izinde olduğumdan henüz ayrı kalmadım gibi birşey. Haftada iki gün 2-3 saat de sosyalleşmek için yeterli. Birinde çocuklarla çıkarsınız birinde yalnız. Çalışıyorsanız bakıcı desteği alın. Çalışmıyorsanız işe girip eve maddi destekte bulunup çalışma saatlerinizde sosyalleşin. Haftasonu da çocukları alıp çıkın. Çocuklu olup çocuklarını sürekli kv ye anneye bırakıp gezmeye giden insanları asla anlayamacağım.Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Neyapacam ben boyle
sen geçinmiycen boşancan, anne çocuklara bakıcak, sende gününü günmü edicen, oh ne ala...Cocuklu bir anneyim
Neyapacam ben boyle
Ben iki çocuk sanmıştımAralık 2018’de ayrıyız ama boşanma yok demişsiniz. Ben sizi 3 çocuk annesi bir kadın için fazla aceleci ve dikkatsiz buldum.
Çamaşır sermeye çıkmak için (ev dubleks) büyük olana yalvarıyorum "kardeşine 10 dakika bakarsan o uyuyunca senle su oyunu oynarım " diye !! Tuvalete girmem gerektiğinde de böyle oluyorBen tek cocukla o durumdayim
Ve o zaman bile (boşanmamisken) karsi cins tarafından "kandırıldığı" bir ilişki yaşamıştı ...o yüzden anneyi haklı buluyorumAralık 2018’de ayrıyız ama boşanma yok demişsiniz. Ben sizi 3 çocuk annesi bir kadın için fazla aceleci ve dikkatsiz buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?