Evet bende geçen Temmuz ayında bitirdim evliliği... Boş ver ya benim ki pisliğin tekiydi , 2 çocuklu bir kadınla gitti de kurtuldum sonunda... 4 yaşını az geçmiş bir oğlum var , nafaka vs istemedim ben zaten ki SGK sı yok , düzenli işi yok üstelik pislik bela adamın biriydi... Çok şükür kazancım iyi sayılır gerçi kira , kreş , faturalar ödendikten sonra bize hiç para kalmıyor :) Bir şekilde sonra ki aydan avans alarak ve giderleri minumum da tutmaya çalışarak idare ediyorum şimdilik... Ama çok zor gerçekten... Bir de o pislikten kalma icralar var bir sürü... Maaşımın 1/4 kısmı da icraya yatıyor yani ve asla bitmeyecek bir borç bu ... Ve öğrendim ki bu dünyada bir Allah bir de evladımdan başka hiç ama hiç kimsem yokmuş...Yapayalnızmışım napalım canımız sağolsun. Allah güç kuvvet sağlık versin ben evladımı bakarım tek korkum o kendini kurtaramadan hasta olup çalışamamak ya da ölmek... Yaşım küçük değil üstelik yaşadığım bunca şeyden sonra bunca şeyi ne kadar kaldırır vücudum bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun.