- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Amin teşekkür ederim.Başınız sağolsun. Neden böyle yaptığınızı anlayamadım. Ben değil ama eşim babasını kaybetti. Bana böyle davransa aklım çıkardı. Önce çok üzülürdüm belli bir süre sonra da uzaklaşırdım ister istemez. Bu tavır çok kalp kırıcı. Bence kocanızı yanınıza geri çağırın derim. Babanızın gömleğini de katlayıp dolaba kaldırın. Yasin aşamaları vardır. Bunları yasamaniz lazım.
Sanırım ben biraz ağır yaşıyorum .ağır travma sonrası stres bozukluğu ..
Eşim şuan anlayış gösteriyor ,alıp yastığını salona geçiyor .uyumadan önce ben uyuyana kadar reddettsem de saçlarımı okşuyor ,elimi tutuyor ,sıcaklığını hissettiriyor .uyuyunca gidiyor ..birkaç gün öncesine kadar asla dokunmasına bile izin vermiyordum .sanırım yavaş yavaş aşama kaydediyorum .ama çok yavaş ...bu süreçte isterse bosanabilir ,kendisine de söyledim ..bu benim için asla boşanma sebebi değil ,sen iyi ol ben beklerim dedi ..
Yalnız hiç umrumda değil ,o da farkında ..sürekli farklı tedavi yöntemleri araştırıyor ..benden umudu olmasa boşanmaya sebep olsun diye tedavim için uğraşmazdi. .yine söyleyeyim ,umrumda değil ,bekleyen bekler ,beklemeyen gider ..