• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma aşamasındayım doğru mu yaptım

Bu arada evde durmadım tabiki eşyalarımı topladım babamla ailemin evine geldim oda benim inatçi oldugumu dusunuyo inat ettigimi ve o yuzden boyle davrandigini kufur hakaret bosanmak istemeye yetecek bi sebep midir inat etmek ben sevgisini hissetmiyorum bu arada internet oyunlari oynayan birisi saatlerce bilgisayar basindan kalkmaz hafta sonu binyerlere gitmeyiz tek savunmasi abdestli namazli dinine duskun bi insanmis
Bi p.klar karıştıranlar suçunu örtmek için hep ettikleri ibadetleri öne sürüyorlar.

Herif dilekçeyi eline tutuşturmuş yolu gösteriyor, bi yandan pişman olursun diye sayıklayıp duruyor. Kafası aşırı karışık bir eleman. Blöf yapmış kendince ama ya elimde patlarsa diye de diken üstünde ahahahah.
Senin yüzünden boşanıyoruz, laf söz dinlemiyorsun, itaat etmiyorsun kafasında adam. Aklınca karısı diyecek ki tamam boşanmayalım sen ne dersen o.

Anlam veremedigim konuda bu o kadar dengesiz ki bi anda bosan diyip sonra duzeltelim diyen bi insan o soylenen kufurler hakaretler unutulur mu benim beynimin falan sifirlanmasi lazim unutmam icin

Senin yüzünden boşanıyoruz, laf söz dinlemiyorsun, itaat etmiyorsun kafasında adam. Aklınca karısı diyecek ki tamam boşanmayalım sen ne dersen o.
Yola gelsin diye her seferinde kapının önüne attığı kadının onu çatt diye boşaması lazım, o zaman hayatından blöf kelimesini kalıcı olarak çıkartır.

Evett kesinlikle boyle iste etrafinda kendisini dinleyip hakli cikaran insanlarda var galiba ben kime dert anlatsam cocuk falan olmadan ayir yolunu bosan diyor vicdanen rahatim elimden gelen herseyi yaptim

Anlam veremedigim konuda bu o kadar dengesiz ki bi anda bosan diyip sonra duzeltelim diyen bi insan o soylenen kufurler hakaretler unutulur mu benim beynimin falan sifirlanmasi lazim unutmam icin
Dini kullanıyor, nasıl hakaret küfür ağzından çıkabilir... Evden kovmuş, boşanma diyecek bir durum da yok

Yola gelsin diye her seferinde kapının önüne attığı kadının onu çatt diye boşaması lazım, o zaman hayatından blöf kelimesini kalıcı olarak çıkartır.
Benden guvenmemi bekliyor ben nasil her kavgada ayril bosan koyune git diyen bi adama guvenebilirim ki insan arkasinda dag gibi duran bi eş istiyor her koşulda ama ben her tartismada bana dilekceni yaz git diyen biriyle karsi karsiyayim bu nereye kadar boyle devam edecek

Ne istediğini çok iyi biliyor aksine. Sizi tek bir konuda bile hayır kelimesini kullanamaz hale getirene kadar durmayacak. Sonra bol bol hayır diyen biriyle aldatılacaksınız. Bu adamın huzur verme ihtimali yok size.

Evett kesinlikle boyle iste etrafinda kendisini dinleyip hakli cikaran insanlarda var galiba ben kime dert anlatsam cocuk falan olmadan ayir yolunu bosan diyor vicdanen rahatim elimden gelen herseyi yaptim
Evet kesinlikle çocuk yokken boşanmanız en temizi. Onun etrafındaki insanlar da onun kafasındadır zaten, yoksa hayatta kalamaz. Kim ne diyor\diyecek diye düşünmeyin, hayatınızı boşa harcamayın.

Ne istediğini çok iyi biliyor aksine. Sizi tek bir konuda bile hayır kelimesini kullanamaz hale getirene kadar durmayacak. Sonra bol bol hayır diyen biriyle aldatılacaksınız. Bu adamın huzur verme ihtimali yok size.
Kadınlığımla
Ben kadin miymisim evde iki erkek yasiyormusuz halbuki o memnun olsun sirf kavga cikmasin diye elimden geleni yaptim normal zamanda sesini cikartmadigi ne varsa biriktirip kavga aninda hepsini kusuyor

Evet kesinlikle çocuk yokken boşanmanız en temizi. Onun etrafındaki insanlar da onun kafasındadır zaten, yoksa hayatta kalamaz. Kim ne diyor\diyecek diye düşünmeyin, hayatınızı boşa harcamayın.
İnsanlara masum rolu oynuyor cunku eline telefon aldigi zaman babama dahi herseyi cok guzel evirip cevirip inandiriyor

Devamlı aşşaladı beni benim ilk evliliğim onun başından bir evlilik daha geçmiş babasının hiçbir huyunu sevmez fakat babasıyla aynı şeyleri yapıyo annesine hiç değer vermemiş babası oda bana aynılarını yapmak istiyor herşeyi yarı yarıya yaptım onunla evlenirken sırf sorun çıkarmasın boşansin diye nafaka falan istemiyorum anlaşmalı karşılıklı protokol imzaladık fazlasını istediğim zaman çirkinleşiyor paragöz oldugumu soyluyor ben calisirsam hersey olur ona gore calisirsam cocugumuz olur calisirsam istediklerimi alabilirim hersey benim calismama bagli
Aynı benım eski eş. Sürekli hakaret aşağılama azarlama

Heee inat etmesin, hiçbir şeye hayır demesin, ben ne istiyorsam onu yapsın, tamam beeeey desin istiyor beyefendi.
Akşama kadar çalışsın, akşam da gelsin evde çalışsın ben de yan gelip yatayım, oyun oynayıp keyfime bakayım diyor. Köle istiyormuş yanlışlıkla evlenmiş bence.
Boşayın bunu. Yalvarması, evinin işlerini yapacak ve maaşını getirip eline sayacak birini kaybetmek istememesinden. Sizi sevdiği falan yok yani. Ücretsiz çalışanını kaybetmek istemiyor.

Derseniz ki ben her şeye katlanırım, istediği gibi bir köle olurum o zaman boşanmayın tabii
Boşayın gitsin annesi baksın

Yanlis anlasilmak istemem inat etmem kufure hakarete bosanmak istemeye bi sebep midir demek istedim
Adamin elle tutulur hic biseyi yok. Maddi acidan sizin calismanizi bekleyen, kavga esnasi da kufur eden saygi duymayan , calisin ya da calismayin ev islerine yardim etmeyen size merhamet etmeyip sorumluluklarindan kacan bir adam. Cocugunuz olsa cok daha zor sizin icin.

Devamlı aşşaladı beni benim ilk evliliğim onun başından bir evlilik daha geçmiş babasının hiçbir huyunu sevmez fakat babasıyla aynı şeyleri yapıyo annesine hiç değer vermemiş babası oda bana aynılarını yapmak istiyor herşeyi yarı yarıya yaptım onunla evlenirken sırf sorun çıkarmasın boşansin diye nafaka falan istemiyorum anlaşmalı karşılıklı protokol imzaladık fazlasını istediğim zaman çirkinleşiyor paragöz oldugumu soyluyor ben calisirsam hersey olur ona gore calisirsam cocugumuz olur calisirsam istediklerimi alabilirim hersey benim calismama bagli
Boşan bacım bunun nesine pişman olacaksın, hayatın kurtulsun...

Beni burda çoğu kişi biliyor benim de nerdeyse sizinle aynı problemleri yaşamıştım. Öfke nöbetleri, aşağılama ben işten gelip her şeyi yapıp o oyun oynayacak. İlgi, alaka asla yok. En ufak bir kavgada sen kadınlık mı yaptın Allah senin belanı versin hep böyle.En ufak şeye öfkelenirdi. Sadece iş değil konu merhametsiz ve beni köle gibi görmeseydi. Ailesinde de iş yapıyordum ama yaranamıyordum. Bana kendini feda et, fedekarlık yap diyordu. Çok uzun şeyler özelden konuşabiliriz. Ben boşandım, kurtuldum. Bu arada ikimizde öğretmeniz. Olay kesinlikle zihniyet ve bence bu kişiler değişmez.

Kadını köle gibi görüyorlar malesef ve asla değer vermiyorlar.

Back
X