boşanma davam

kimolaki

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
80
23
Sevgili Bayanlar,

Bugün boşanma davam var. Konularımı okuyanlar bilirler. 3 aydır bu sürecin içindeyim. Başta çok üzüldüm ama yavaştan kendimi toplamaya başladım. Ama bugün son kez görecek olma düşüncesi beni çok kötü yaptı. Ağladım bi sürü. Şimdi kendimi toplama zamanı. Duşumu aldım. Kuaföre gidip fönümü çektiricem. Onun karşısında sağlam dik durmam lazım. Çok korkuorum görür görmez ağlarsam diye. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden...

Ağlasanız dahi bu sizi zayıf biri yapmaz ki. Aksine paylaşılan bir zamanı hatırlamak ve üzülmek kadar doğal ne olabilir?
Geçmiş geçmişte kaldı, gelecekse bir gizem. Umarım hayatınızda sizi üzecek başka bir olayla karşılaşmazsınız.

Hayirlisi olsun canim. Bir sure sonra ayni sekilde bende bir konu aciyor olabilirim. Zor.
Uzulme demeyecegim, uzul, agla. Olmasi gerekende bu biraz. Sen hayatinin onca zamanini ona vermissin, aciyi tatliyi onunla gormussun, sana hayatta ennn yakin duran kisi o olmus uzunca bir sure. Iyisiyle kotusuyle anilarin var. Aglayasin geliyorsada aglarsin, takma kafana..

Allah yardimcin olsun...

1 haziranda aynı duyguları yaşadım..
Dik durmaya çalıştım metanetli göründüm..seni bu duruma getirdiği anları hatırla ve güçlü görünmek zorundasın.
Eşim duruşma günü ağladı...onu görünce zor dayandım.ama beni ağlattığı günler geldi aklıma.
Boşanan ilk bizler değiliz.Değmez ağlamaya.
Dün yargıtay kararımız onaylandı ve boşandık. 15 günlük süreyi uzattırmak istemedik..
Zor olucak ama geçicek bugünler..
Allah yardımcımız olsun..

Ağlasanız dahi bu sizi zayıf biri yapmaz ki. Aksine paylaşılan bir zamanı hatırlamak ve üzülmek kadar doğal ne olabilir?
Geçmiş geçmişte kaldı, gelecekse bir gizem. Umarım hayatınızda sizi üzecek başka bir olayla karşılaşmazsınız.
ne kadar güzel söylemişsiniz geçmiş geçmiş gelecek gizem diye umarım gelecek bize mutluluk getirir hep söylediğim şey umarım yaşadığım en kötü şey budur desteğiniz için teşekkür ederimm

değerli arkadaşlarım desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
gözümde büyüttüğüm davamı atlatmış bulunmaktayım. çok korkarak gittim. ya görünce ağlarsam diye. ama hiç tahminim gibi olmadı. o kadar zayıflamış o kadar berbat o kadar ezik görünüodu resmen içim soğudu. ben gayet saçlar fönlü kendinden emin dururken onu o kadar bitik görmek içimi çok rahatlattı. ben sadece babamla gittim o anne baba abla enişte kalabalık gelmişti. herşye konuşan annesi ablası başlarını yerden kaldıramadılar. yüzümüze bakamadılar. ilgili şahsiyet beni görünce duramadı kötü oldu başka tarafa gitti ailesi peşinden gitti. tüm bunlar olurken ben avukatımla normal sohbet edip gülüyordum. o kadar içim rahatladı ki. ben bu ezik adama mı koca demişim ben bu ezik adam için mi 3 aydır göz yaşı dökmüşüm dedim. bana o kadar çok şey yaptılar o kadar üzdüler ki allah çok büyük işte. ben onları bu kadar ezik hatırlıcam onlarsa biz bu kıza o kadar şey yaptık hala sağlam duruo diye hatırlıcaklar. 20 mart tan beri içinde bulunduğum boşanma sürecini dün tamamlamış bulunuyorum. daha güçlü daha emin şekilde hayatıma devam edeceğim. bu sürede yazdığım yazılarda bana destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum yaşasın kadınların gücü :)

gözümde büyüttüğüm davamı atlatmış bulunmaktayım. çok korkarak gittim. ya görünce ağlarsam diye. ama hiç tahminim gibi olmadı. o kadar zayıflamış o kadar berbat o kadar ezik görünüodu resmen içim soğudu. ben gayet saçlar fönlü kendinden emin dururken onu o kadar bitik görmek içimi çok rahatlattı. ben sadece babamla gittim o anne baba abla enişte kalabalık gelmişti. herşye konuşan annesi ablası başlarını yerden kaldıramadılar. yüzümüze bakamadılar. ilgili şahsiyet beni görünce duramadı kötü oldu başka tarafa gitti ailesi peşinden gitti. tüm bunlar olurken ben avukatımla normal sohbet edip gülüyordum. o kadar içim rahatladı ki. ben bu ezik adama mı koca demişim ben bu ezik adam için mi 3 aydır göz yaşı dökmüşüm dedim. bana o kadar çok şey yaptılar o kadar üzdüler ki allah çok büyük işte. ben onları bu kadar ezik hatırlıcam onlarsa biz bu kıza o kadar şey yaptık hala sağlam duruo diye hatırlıcaklar. 20 mart tan beri içinde bulunduğum boşanma sürecini dün tamamlamış bulunuyorum. daha güçlü daha emin şekilde hayatıma devam edeceğim. bu sürede yazdığım yazılarda bana destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum yaşasın kadınların gücü :)
Bundan sonrası için çok mutlu olmanızı dilerim yeni hayatınızda başarılar.

umarım bundan sonra hep güçlü ve güzel kalırsınız..
Hayatınızda başarı sağlık mutluluk eksik olmasın :)

merhaba oncelıkle cesur kararınızdan dolayı sızı tebrık ederım ben kendım hala bu kararı veremedıgım ıcın cok mutsuzluk yaşamaktayım

anlaşmalı mı boşandınız
avukata ne civar ödediniz
altınlarınızın ve ceyızınızın hepsını alabıldınız mı
eşyalarınızı ne zaman geri aldınız

X