Yorum yapan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Hem buradan hem özelden verdiğiniz bilgiler hem içimi rahatlattı hem de güven duydum kendime.
Akşam kayınbabam ile görüştüm. Durumu ve kararlı olduğumu anlattım. Helâlleşmek istedim kendisiyle bana gerçekten baba oldu çünkü. Gideceğimi söyleyince bu evin benim ve kızımın olduğunu istediğim kadar burada kalabileceğimizi söyledi. Eşim de anahtarlarını bırakıp istemediğim sürece gelmeyeceğini babasının evinde kalacağını söyledi.
Rahmetli annemin evine gitmeyi düşünüyordum fakat o evde çamaşır makinası, buzdolabı filan yok. Annem öldükten sonra arızalı oldukları için evden çıkarttık.
Yani ben oraya gidersem kızımın çamaşırlarını filan yıkamak için belli bir mesafe uzaktaki akrabamın evine gidip yıkamak zorundayım.
Buzdolabı için de kardeşim alabileceğini söyledi ama onu da masrafa sokmak istemiyorum çünkü önümüzde bizi nasil günlerin beklediğini bilmiyorum.
Kayinbabam ve eşim de bu durumu bildikleri için istediğim kadar bu evde kızımla yalnız yaşayabileceğimi söylediler.
Ben de yarına kadar düşünmek için süre istedim kendilerinden, eşim gitti babasının evine.
Size danışmak istedim çünkü sağlıklı düşünemiyorum gibi geliyor.
Sizce çıkıp gitmeli miyim annemin evine, yoksa burada yalnız kalmalı mıyım bir süre daha. En azından işe başlayana kadar.
Fikir verirseniz çok sevinirim.
Kajmery34
benneyanginlargordum