- 4 Şubat 2019
- 10
- 1
- 36
- Konu Sahibi denizruzgar4
arkadaşlar merhaba. Uzun yıllardır kadınlar kulübünü takip ediyorum ama içinden çıkamadığım bu süreçte üye oldum ve sizlerinde görüşlerini almak istedim. Belki benim göremediğim farklı bir pencereden bakabilirsiniz. 6 senelik evliyim. 4 yaşında bir oğlum var. Eşimle çok severek evlendik ve zaman geçtikçe farklı farklı yüzlerini görmeye başladım. Ailesi hep hazıra alıştırmış. Her istediğinde para vermişler. İyice yüzsüzleşmiş artık kıimse değer vermiyor. İşyerinde insanlardan sürekli borç istiyor. ve ben bir kadın olarak bile artık çok rahatsız oluyorum insanların gözünde düştüğü konumdan. Sürekli iddaa oynuyor. Benim ailemden yada çevremden sürekli borç para istemem konusunda baskı yapıyor. para para para... Çocuk 2 yaşına gelene kadar çalışmadım ve çok büyük çatışmalarımız oldu. 2 senedir çalışıyorum ve kendim için 1 lira harcayamıyorum. Çocuğun okul paraları bana çektirdiği krediler evin ihtiyacı mutfak alışverişi hep ben.. Çok yalan konuşuyor ve volümü sürekli yüksek. sürekli bağırma küfür halinde çocuğun psikolojiside bozuluyor. Ha sorsan 5 dk sonra siniri geçiyor ve başlıyor aşkım aşkım demeye. tabi bi kere kırılınca bende bitiyor. Sonra niye soğuk davranıyosun diye yeni kavga çıkıyor. Çocuğa karşı ilgili fakat damarı atınca dünyayı gözü görmüyor. Telefon onun hayatı günün 18 saati elinde telefon sanki bir uzvu. evlilik çatısı altında hiçbir paylaşımımız yok. Kusura bakmayın bu konuda biraz açık konuşucağım sadece (o konuda)canı isteyince bana yaklaşır. onun dışında oturalım 2 dk muhabbet yok. Eve misafir gelir ergenler gibi elinde telefon bi yere gideriz elinde telefon. Ben senelerce bunun savaşını verdim düzelir düzelir diye bekledim iyilikle anlattım kötülükle anlattım yok. Adamla tartışma bile aynı seviyede diil beyni uyuşmuş gibi. Ve çok yakın zamanda artık boşanmayı düşünüyorum. şunuda düşünüyorum bu şekilde huzursuz bi evde çocuğun yetişmesimi yoksa ayrılıp sadece benimle huzurlu bir yaşam sürmesi mi daha mantıklı? hanımlar biraz uzun oldu ama inanın deneyimle olan arkadaşlardan yorum alabilirsem çok sevinirim. ayrılık süreci çocukla nasıl olur? baş edebilir miyim yada daha farklı düşünemediğim öngöremediğim bi duurm olur mu? Şimdiden çok teşekkür ederim.
dua ediyorum