Bosanma sebebi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arrietty_

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2018
26.774
110.286
598
Aklim cok karisik
Bu sebep den de bosanilirmi diye dusunuyorum.
Kisa kesmeye calisacagim.

9 senedir evliyiz. Ben yurtdisinda dogdum buyudum, kendisi Istanbul da. El bebek gul bebek buyutuldu tek erkek. Hayatinda hic calismamis biz evlenmeden 1 sene önce benim zorum ile 1 sene calisti.
Evlendik yurtdisina geldi. Malesef akilsiz kafam, okulu birakip calismak zorunda kaldim 1 sene. Sonra oturum aldi m dil kursuna basladi, sansa tanidik biri yaninda calismaya basladi.
2.senemizde Ilk cocugumuz oldu.
Lohusa iken beni cok uzdu, uyumayan oglum vardi ama o konular suan gereksiz.
5.senemizde ikinci cocugumuz oldu.
Issiz kaldi dogum yapinca. Is aramak yerine 2 sene issizlik maasi hakkim var dedi evde kaldi.
Bu arada ne dil konusunda gelistirdi kendini ne meslek Alma derdi vardi. Ben hem calisiyor hem cocuklari getir gotur yapiyorum krese. 16 gibi evde olup kostur kostur Yemek, temizlik. Sonra cocuklarla ilgilen uyut fasli yaparken kendi ben demezsen birsey yapmazdi. Cocuklari yatirmadan kahveye gider 23 de bilemedin gece yarisi gelirdi.
Cocuklar buyudu okula gidiyor buyuk, ders, okul sonrasi aktiviteler, toplantilar Bende. Kucuk ile de hala hersey Bende.

Beyimizin hala tek ilgisi kahve ve Mac. Artik canima tak etti. Hicbir sorumlulugu yok. Ben ekstra mesaiye kalim izin gunum olsa bile is yeri cagrirsa gidiyordum. Haftasonlari bile.
Ben bizim icin cabalar iken ondan hicbir katki gormemek deli ediyor beni. Defalarca konustum. Kendi birsey demiyor

En son dun. Isten ciktim cocuklari annemden almaya gittim. Orda kaldilar annem bakti. 16da geldim Eve. Sabah calistirdigim bulasik makinasini hala bosaltilmamis ve kendi yediklerinin bulasigini gorunce, bari bulasigi kaldirsaydin dedim diye tartisma cikti. Sesini yukseltme dedikce cocuklarin yaninda Devam etti. Kucuk basladi aglamaya anneme bagirma diye. Daha 4 yasinda. Cok korktu. Gozu birsey gormuyor Devam ediyor bagirmaya.
Sabaha kadar uykuda 3 defa agladi kuzum.

Aksam da artik biktim bosanmak istiyorum dedim. Sen bilirsin dedi okadar. Bugun de hic bahsetmedi birsey den ben isten gelince. Gerci yine kahvede Mac izliyor..

Ne zamana kadar sırtınızda tasicaksiniz bu yükü? Şimdiye kadar boşanmamaniz hata..

Artik tak etti canima. Defalarca konusmaya ragmen degisiklik de yok.
Acaba ben mi abartiyorum diye actim topigi.
Kendisine de diyorum tum yuk ve sorumluluk bende. Ve bunu kesinlikle kabul etmiyor. 2 sene boyunca kendisi icin is basvurusunu bile ben yaptim. Kendi tembel

Daha 1 ay önce aksam cocuklar yatana kadar bari evde ol. Buyuk ile ders yapinca kucuk kiskaniyor durmuyor. Ki onunlada günde 20dk calismamiz var. Ozel pedagog a gidiyor dili bazi harflere donmedigi icin. Tamam dedi 2 aksam yardimci oldu. Okadar

Cocuklar bile alisti. Babam kahveye mi gitti yine diye. Tek basina buyutuyorum cocuklarimi. Artik hayatimda olmasada Olur diye dusunuyorum

kocanızın yaşadığı hayata asalaklık deniyor bilimde.adamın varlığının size bir katkısı yok aksine hayatınızdan çıkarttığınızda daha mutlu olacak bir yükten kurtulacaksınız.

Bende sizin gibi dusunuyorum. Okadar mutsuzum ki. Bunuda belirttim ona. Mutlu degilim, evli gibi degiliz. Yoksun zaten hic yanimda, cocuklarin da hayatinda pek yok. Haftasonu calisinca mecbur 8 saat bakmak zorunda. Ben geldigim gibi kaciyor evden. Tabi önce karnini doyuruyor oyle gidiyor

Ne güzel bulmuş yolunu... Başkasının sırtından geçinmek hele ki bir erkeğin karısının üzerinden geçinmesi erkeğe yakışır mı? Sorsanız bizden daha güçlüler ama destek sıfır! Bari çalışmıyorsa sizi düşünüp biraz yardımcı olsa. Atın bu kamburu sırtınızdan. Çocuğunuzu da korkutmuş yazık...

Birde surekli hastalaniyorum. Saka gibi niye surekli hastalaniyorsun diyordu. Hersey bende ondan niye olacak.
Kendi konuyu acmiyor.
Ben dun Pazartesi, netden basvuracagim davaya dedim.

Boşa ne yapcan böyle kocayı kendine hayrı yok asalak gibi

Birde aklim almiyor. Hic mi dusunmedi ya ayrilirsak diye. Cunku suresiz oturumu yok. Ayrilinca Turkiye ye donmek zorunda kalacak. Allah bilir bir daha cocuklarini ne zaman gorecek.
Bu bile onu korkutup duzelmesine sebep olmaliydi

Artik tak etti canima. Defalarca konusmaya ragmen degisiklik de yok.
Acaba ben mi abartiyorum diye actim topigi.
Kendisine de diyorum tum yuk ve sorumluluk bende. Ve bunu kesinlikle kabul etmiyor. 2 sene boyunca kendisi icin is basvurusunu bile ben yaptim. Kendi tembel

Daha 1 ay önce aksam cocuklar yatana kadar bari evde ol. Buyuk ile ders yapinca kucuk kiskaniyor durmuyor. Ki onunlada günde 20dk calismamiz var. Ozel pedagog a gidiyor dili bazi harflere donmedigi icin. Tamam dedi 2 aksam yardimci oldu. Okadar

Cocuklar bile alisti. Babam kahveye mi gitti yine diye. Tek basina buyutuyorum cocuklarimi. Artik hayatimda olmasada Olur diye dusunuyorum
Olmasada olur çünkü zaten yok gibi.hayatin evliligin tüm yükünüz siz üstlenmissiniz afedersiniz eşinizde asalak gibi yasiyo.işinede geliyo.böyle evlilik olmaz.kacin kurtulun bence.

Ne kendine ne çocuklarına bakıyor tam bir asalak gibi size muhtaç yaşıyor. Siz iyi sabretmişsiniz.
Tembel insan kolay değişmiyor. Çok ilginç çocuk yetiştiriyorlar, annesi nasıl büyütmüşse artık.

e evın hem kadını hem erkegı olmussunuz barı kendınıze de hayrınız olsunda kan emıcıden kurtulun ona verecegınız maddı manevı sorumlulugu cocuklarınıza daha cok ayırarak verırsınız .

Aklim cok karisik
Bu sebep den de bosanilirmi diye dusunuyorum.
Kisa kesmeye calisacagim.

9 senedir evliyiz. Ben yurtdisinda dogdum buyudum, kendisi Istanbul da. El bebek gul bebek buyutuldu tek erkek. Hayatinda hic calismamis biz evlenmeden 1 sene önce benim zorum ile 1 sene calisti.
Evlendik yurtdisina geldi. Malesef akilsiz kafam, okulu birakip calismak zorunda kaldim 1 sene. Sonra oturum aldi m dil kursuna basladi, sansa tanidik biri yaninda calismaya basladi.
2.senemizde Ilk cocugumuz oldu.
Lohusa iken beni cok uzdu, uyumayan oglum vardi ama o konular suan gereksiz.
5.senemizde ikinci cocugumuz oldu.
Issiz kaldi dogum yapinca. Is aramak yerine 2 sene issizlik maasi hakkim var dedi evde kaldi.
Bu arada ne dil konusunda gelistirdi kendini ne meslek Alma derdi vardi. Ben hem calisiyor hem cocuklari getir gotur yapiyorum krese. 16 gibi evde olup kostur kostur Yemek, temizlik. Sonra cocuklarla ilgilen uyut fasli yaparken kendi ben demezsen birsey yapmazdi. Cocuklari yatirmadan kahveye gider 23 de bilemedin gece yarisi gelirdi.
Cocuklar buyudu okula gidiyor buyuk, ders, okul sonrasi aktiviteler, toplantilar Bende. Kucuk ile de hala hersey Bende.

Beyimizin hala tek ilgisi kahve ve Mac. Artik canima tak etti. Hicbir sorumlulugu yok. Ben ekstra mesaiye kalim izin gunum olsa bile is yeri cagrirsa gidiyordum. Haftasonlari bile.
Ben bizim icin cabalar iken ondan hicbir katki gormemek deli ediyor beni. Defalarca konustum. Kendi birsey demiyor

En son dun. Isten ciktim cocuklari annemden almaya gittim. Orda kaldilar annem bakti. 16da geldim Eve. Sabah calistirdigim bulasik makinasini hala bosaltilmamis ve kendi yediklerinin bulasigini gorunce, bari bulasigi kaldirsaydin dedim diye tartisma cikti. Sesini yukseltme dedikce cocuklarin yaninda Devam etti. Kucuk basladi aglamaya anneme bagirma diye. Daha 4 yasinda. Cok korktu. Gozu birsey gormuyor Devam ediyor bagirmaya.
Sabaha kadar uykuda 3 defa agladi kuzum.

Aksam da artik biktim bosanmak istiyorum dedim. Sen bilirsin dedi okadar. Bugun de hic bahsetmedi birsey den ben isten gelince. Gerci yine kahvede Mac izliyor..
Kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun ona ihtiyacın bile yok bence

Hem anne hem baba olmuşsunuz zaten bu sebepten boşanılır mı demişsiniz bir asalakla ömür geçmez nereye kadar sabretceksiniz bu duruma sonuçta düzelmiyor

Eşiniz ilerde nasıl emekli olmayı düşünüyor, zaten emekli maaşları bayağı düştü.
İşsizlik maaşından sonra da sosyal yardım mı alacaksınız ?

Eşiniz ilerde nasıl emekli olmayı düşünüyor, zaten emekli maaşları bayağı düştü.
İşsizlik maaşından sonra da sosyal yardım mı alacaksınız ?

Oyle bir hakki yok. Ulkenin kurallari cok kati. Issizlik maasinida saatlerini doldurmasa zor alirdi
Dil kursuna gittigi icin maas aliyor. Ona gore yeterli. Halbuki sadece mutfak alisverisi ile sigarasina yetiyor.
Yarin basvuracagim. Zaten kendisinede mail gelecek. Ardindan konusmaya cagrilacagiz..

Ailesi farkinda degiller miydi bilmiyorum. Ama gorumcem istemeye geldiklerinde davul bile dengi dengine emin misiniz demisti. Bu sozu anlayali daha birkac sene oluyor..

Okadar ilerisini dusunmuyordur, nede olsa ben varim

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X