Boşanma sürecinde eşimin erkeklerle biseksüel ilişkisini okudum

Hayaltr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
163
57
Kızlar nereden başlayacağım bilmiyorum uzun olacak affedin. Ama gerçekten akla fikre ihtiyacım var. Eşimle çok severek 1 yıl önce evlendik.Dugune 1 ay kala ayrılmak uzereydik ki devam ettik. Ama evlendikten sonra büyü bozuldu sevildigimi hiç hissetmedim ilgi görmedim cinsel konularda sürekli soğukluk ama buna rağmen eşimi çok sevdim ve kazanmaya çalıştım arada sabredemeyip patladim yine başka daraldigim anda evi terkettimi tabi nereye gittigimi yolda söyledim. Herneyse o süreçleri atlatmaya çalışırken eşim sürekli erkeklik yaptığımı söyledi durdu ama hicbirzaman ne aile ne çevre ne evimizde onun onune geçtim yada bi laf konuştum. Tek sıkıntım ne ait olduğumu ne sahip oldugumu hissettim. Sürekli kopuk ben yokmusum ve bir ozelligim yokmus gibi davrandi özel anlamda nekadar cekmeye çalışıp ugrassamda olmadı itti beni. 1 yıllık evliyim 20 günde 1 biraraya gelebildik. maddi acidan da bütün olamadik hep tlflarini gizledi yuzugunu takmadi hicbir sifre vs seyini benle paylasmadi ortak hs açalım dedim yanasmadi neyse bunlar birike birike ailene anlat yapamiyoruz dedigi bigunde paylastim ve zerre beni kazanmaya çalışan bir adam görmedim karşımda. Tam bu zaman içerisinde pc sini kurcaladim ve benim din iman sahibi dilindan Allah i bana herfirsatta umreye gidelim diyen ağır abi eşimin farklı kimlikle aylarca başka erkeklerle en iğrenç şekilde fantazileri camda yapılan rahatlma şekilleri adamlarin bulusma icin numaralarini istemeler is adresini ve daha si benim evde olmadigim zamanlarda eve bile cagirmalar. Görünce sok geçirdim çünkü ben bu adami cok seviyorum kızlar ve bu adam evlenene kadar benim pesimi birakmadi düğüne bikaç zaman kala yine böyle cektini baktim o tarihte de yazismalar var. Ve anlasmali boşanma dilekcesini verdikten sonra konuyu açtım şok geçirdi kabul etmedi 3 harflilerin olduğunu bizim evde bana cokkez yanasip tiskindigini kapi arkalarinda gördüğünü ve bunun icin uzun zamandir hocaya gittigini soyledi aglama nöbetleri gecirdi eğer bigun kendimi oldurursem bunlardan kurtulamadigim icin canima kiydim bil dedi. Ve sende bunu unutacaksin dedi bana. Ben tedavimi olucam. Kizlar yinede çıkıp bana destek ol bosanmayalim kurtaralım demedi ve bazen dedigi gibi 3 harflilerin onu bu duruma soktugunu cunku bana biri bisey yapti diyor. Yada durumunu kabul edemediginden kilif uyduruyor gibi geliyor. Aklım almıyor. Tek bildiğim olan bana oldu hayatım mafoldu. Ne yapmalıyım kızlar adamı şuan ki durumun gerektirdigi gibi razi gelip bosamalimiyim . Uzun oldu affedin.

Eşinizin ruhen pek sağlıklı değil. İşin kötüsü size karşı dürüst de değil.
Bu iki veriyle birlikte ne yapacağınıza siz karar vermelisiniz.

Midem bulandi...
Allah size sabir versin.
Niye evlenir ki böyleleri anlamiyorum.. cok bencilce

inler cinler mi çağırdı eve adamları deseymişsiniz keşke :KK14:
vurucan sırtına kırbaçı vurucan sırtına kırbaçı böyle adamların , pis adam sizi bildiğin kullanmış toplumca kabul görebilmek için ''evlilik'' sıfatını haketmeyen insanlardan tiksiniyorum. böyle sevgi olmaz olsun konu sahibi , karşınıza daha nice iyi adamlar çıkar. lütfen inmiş cinmiş yalanlarına da inanmayın kocanızın. Karanlıkta insan gölgeleri bir şeylere benzetmeye meğillidir , lakin bu yediği herzeleri haklı çıkartmıyor hiiç kusura bakmasın. O konuşmaların kaydını ne yap et bul al kaydet mahkeme dosyana da koy sana bu yaşattığı zulmün bedelini ödesin rezil olsun ibret olsun :KK11:

Bir de soruyormusunuz? Yapmayın lütfen bunu kendinize , ne tedavisi ? Onun yaptığı seçim , kendi aklıyla özgür iradesiyle alındı. O durumun çok da iyi farkında , karşındakini aptal mı sanıyor? Butun yaptıkları açık vermemek adına yapılmış. Bır kadınla yapmış olması kabul edilemezken bu nasıl edilir?

Ciddi ciddi özür dileyerek soruyorum,eşinizin bir akıl hastalığı var mı? Belki de var siz bilmiyorsunuz.Normal değil kendini savunma şekli.o_O

eşinizin cinsel tercihinden cinlere ne ?
yani zekanızla alay ettrimeyin bu adama ve fazla vakit kaybetmeden kurtulun
iyi ki size yaklaşmamış bence, hastalık vesaire ne olucağı belli olmaz, artı iyi ki çocuğunuz olmadan ortaya çıkmış bu durum, öyle bi durum çok çok zor olurdu
(kimsenin cinsel tercihine saygısızlığım olamaz, tam tersi haklarını onlar kadar savunmaya çalışırım ama bu bi insanı hayatını karartacak derecede aldatmaya ve kandırmaya giriyo ve bence affı yok)

"Normal" olmaya cabalamis. Denemek istemiş. Siz olsaydınız denemek istemez Miydiniz? Ben de sevdiğim biriyle evlenip kabul edemedigim cinsel egilimlerimden kurtulmaya calisabilirdim. Bilemiyorum. Onlar için de çok zor.

eğer gerçekten yalan söylemiyorda kapı arkaların bir şeyler görüyor sesler duyuyorsa şizofren olabilir. ama bana sanki gizli gay sizle evlenerek kendini sakladı ama engel olamadı gizli gizli dürtülerini tatmin ediyor yakalanıncada kendine bunu yakıştıramadığı için yalan söylüyor gibi geldi.

"Normal" olmaya cabalamis. Denemek istemiş. Siz olsaydınız denemek istemez Miydiniz? Ben de sevdiğim biriyle evlenip kabul edemedigim cinsel egilimlerimden kurtulmaya calisabilirdim. Bilemiyorum. Onlar için de çok zor.
insanları yalan söyleyerek deneme tahtası yapmak pek de ahlaklı bi davranış değil bence
ne diycek kusura bakma şekerim denedim ama sana dokununca midem bulanıyomuş sonradan farkettim mi diycek ?
bu insanlar durumlarının farkında, azıcık dürüst olanlar hiç böyle evlilik falan gibi işlere kalkışmıyo

insanları yalan söyleyerek deneme tahtası yapmak pek de ahlaklı bi davranış değil bence
ne diycek kusura bakma şekerim denedim ama sana dokununca midem bulanıyomuş sonradan farkettim mi diycek ?
bu insanlar durumlarının farkında, azıcık dürüst olanlar hiç böyle evlilik falan gibi işlere kalkışmıyo
katılıyorum , hem adamlarla gizli saklı fingirdeş hem de eşini paravan olarak kullan ooh ne ala memleket. bu hikayede adama acınacak bir durum yok , o bencil adam karısına acımış mı ? sürüm sürüm süründürse keşke de ibret olsa.

X