- 25 Kasım 2010
- 163
- 57
Kızlar nereden başlayacağım bilmiyorum uzun olacak affedin. Ama gerçekten akla fikre ihtiyacım var. Eşimle çok severek 1 yıl önce evlendik.Dugune 1 ay kala ayrılmak uzereydik ki devam ettik. Ama evlendikten sonra büyü bozuldu sevildigimi hiç hissetmedim ilgi görmedim cinsel konularda sürekli soğukluk ama buna rağmen eşimi çok sevdim ve kazanmaya çalıştım arada sabredemeyip patladim yine başka daraldigim anda evi terkettimi tabi nereye gittigimi yolda söyledim. Herneyse o süreçleri atlatmaya çalışırken eşim sürekli erkeklik yaptığımı söyledi durdu ama hicbirzaman ne aile ne çevre ne evimizde onun onune geçtim yada bi laf konuştum. Tek sıkıntım ne ait olduğumu ne sahip oldugumu hissettim. Sürekli kopuk ben yokmusum ve bir ozelligim yokmus gibi davrandi özel anlamda nekadar cekmeye çalışıp ugrassamda olmadı itti beni. 1 yıllık evliyim 20 günde 1 biraraya gelebildik. maddi acidan da bütün olamadik hep tlflarini gizledi yuzugunu takmadi hicbir sifre vs seyini benle paylasmadi ortak hs açalım dedim yanasmadi neyse bunlar birike birike ailene anlat yapamiyoruz dedigi bigunde paylastim ve zerre beni kazanmaya çalışan bir adam görmedim karşımda. Tam bu zaman içerisinde pc sini kurcaladim ve benim din iman sahibi dilindan Allah i bana herfirsatta umreye gidelim diyen ağır abi eşimin farklı kimlikle aylarca başka erkeklerle en iğrenç şekilde fantazileri camda yapılan rahatlma şekilleri adamlarin bulusma icin numaralarini istemeler is adresini ve daha si benim evde olmadigim zamanlarda eve bile cagirmalar. Görünce sok geçirdim çünkü ben bu adami cok seviyorum kızlar ve bu adam evlenene kadar benim pesimi birakmadi düğüne bikaç zaman kala yine böyle cektini baktim o tarihte de yazismalar var. Ve anlasmali boşanma dilekcesini verdikten sonra konuyu açtım şok geçirdi kabul etmedi 3 harflilerin olduğunu bizim evde bana cokkez yanasip tiskindigini kapi arkalarinda gördüğünü ve bunun icin uzun zamandir hocaya gittigini soyledi aglama nöbetleri gecirdi eğer bigun kendimi oldurursem bunlardan kurtulamadigim icin canima kiydim bil dedi. Ve sende bunu unutacaksin dedi bana. Ben tedavimi olucam. Kizlar yinede çıkıp bana destek ol bosanmayalim kurtaralım demedi ve bazen dedigi gibi 3 harflilerin onu bu duruma soktugunu cunku bana biri bisey yapti diyor. Yada durumunu kabul edemediginden kilif uyduruyor gibi geliyor. Aklım almıyor. Tek bildiğim olan bana oldu hayatım mafoldu. Ne yapmalıyım kızlar adamı şuan ki durumun gerektirdigi gibi razi gelip bosamalimiyim . Uzun oldu affedin.